Speciaal voor verzwakt, beschadigd en droog haar

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Moroccan Oil komt met twee nieuwe haarverzorgingsproducten speciaal voor verzwakt en beschadigd en droog haar. Is je beschadigde haardos toe aan een flinke opknapbeurt? De Weightless Hydrating Mask en de Restorative Hair Mask beloven na vijf minuten een mooie en glanzende haardos.

Restorative Hair Mask
Dit Moroccan Oil product heeft een herstellende werking voor zwak, beschadigd en gekleurd haar. Het masker is rijk aan arganolie en eiwit om haar dat beschadigd is geraakt door een chemische behandeling of warmtestyling (denk aan stijltangen en föhns) een flinke boost te geven. Het haar wordt na vijf tot zeven minuten versterkt doordat het eiwit diep door de verzwakte haarschacht dringt en deze opnieuw impregneert.

Weightless Hydrating Mask
Dit masker is speciaal ontwikkeld voor mensen met dik en stug haar dat snakt naar hydratatie. Ook dit product bevat arganolie dat het haar hydrateert en conditioneert tot diep in de vezel. De textuur, glans, elasticiteit en glans worden juist versterkt zodat je haar weer tegen een stootje kan. De stijltang kan dus gewoon weer uit de kast!

Voor het ultieme resultaat voor dik en stug haar kun je één theelepel Moroccan Oil Treatment mengen met de maskers voor extra glans en elasticiteit.

De claims:

Lees hier meer over Moroccan Oil. Adviesprijs: 39,90 euro.

 

Lees ook