Serum voor elke conditie

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

BeautyJournaal vrouwen houden er van om hun eigen mix ’n match regimes samen te stellen, mede omdat het skinfluentials 2.0 zijn: ze weten wat er te koop is, wat hun budget is, hoe hun huid reageert en wat er nodig is.

Serums kunnen hier bij uitstek aan bijdragen. Daarom vinden we deze serie ook zo leuk:

Helaas wordt per serum niet benoemd welke werkzame stoffen erin zitten, overall wordt wel gemeld dat het ondermeer gaat om sporenelementen zink en mangaan tegen vrije radicalen, biosachariden (suikers) voor huidbarriere versterking en hyaluronzuur voor optimale hydratatie, in opneembare molecuulgrootte. Ook zijn per elixir de nodige plantenstoffen in verwerkt zoals het anti-verouderende strobloem, vochtvasthoudend haver, kalmerend waterlelie en zuiverend tijm.

Lees ook:

Lees ook