In samenwerking met een gespecialiseerde biotechnologie faciliteit, hebben Medik8 wetenschappers een uniek en krachtige actief ingrediënt ontwikkeld: Triple-Filtered Epidermal Growth Factor (EGF).

06:56 - 04:09
luistertijd 06:56 - leestijd 04:09

In samenwerking met een gespecialiseerde biotechnologie faciliteit, hebben Medik8 wetenschappers een uniek en krachtige actief ingrediënt ontwikkeld: Triple-Filtered Epidermal Growth Factor (EGF).

Wetenschappers Stanley Cohen en Rita Levi- Montalcini ontdekten de epidermale groeifactor. Ze werden beloond met een Nobelprijs in de Geneeskunde in 1986 voor hun onderzoek en inzicht in de rol van de EGF in de cellulaire biologie.

EGF is bekend dat deze in staat is om de huidcel regeneratie en differtiatie aanzienlijk te doen stijgen. In talrijke studies is aangetoond dat EGF aanzienlijk helpt bij de genezing van wonden op de huid. Het helpt ook bij de groei en regeneratie van fibroblasten.

EGF richt zich ook op de huidcellen, waardoor het aantal van de huidcellen en de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt vermeerdert.

Medik8 EGF biedt de gebruiker 2 grote voordelen:

WAAROM EGF?

Beide oorzaken van veroudering (intrinsieke en foto-aging) resulteren in lagere niveaus van EGF in de huid. Van EGF is klinisch bewezen dat deze zowel de epidermale als de huidcellen stimuleert, wat resulteert in een verhoogde:

Dit betekent dat:

Dit zijn zichtbare anti-aging prestaties.

 

GROWTH FACTOR HERSTELT JEUGDIGHEID, HELDERHEID EN UITSTRALING VAN DE HUID?

Ontworpen voor alle huidtypen, Medik8 Growth Factor Youth Activating Serum is het nieuwste must have serum voor diegene die een jonger
uitziende huid wil handhaven of herstellen.

Toepassing: Het is geformuleerd voor directe toepassing op de huid. In de ochtend of in de avond, na het reinigen van de huid. Breng 5/6 druppels direct op de huid aan, en verdeel deze gelijkmatig over het hele gebied van gezicht, hals en decolleté.

GROWTH FACTOR HERSTELT JEUGDIGHEID, HELDERHEID EN UITSTRALING VAN DE HUID?

Groeifactoren in cosmeceuticals
Er zijn veel verschillende soorten groeifactoren, elk met individuele functies. Alle zijn essentieel, maar slechts enkele hebben cosmetische voordelen. De meest voorkomende GFS voor cosmetische toepassingen zijn:

Alle groeifactoren handelen op een soortgelijke manier, door het activeren van specifieke receptoren. Wetenschappers Stanley Cohen en Rita Levi-Montalcini ontdekten de epidermale groeifactor. Ze werden beloond met een Nobelprijs in de Geneeskunde in 1986 voor hun onderzoek en inzicht in de rol van de EGF in de cellulaire biologie.

Bekijk ook deze film over de werking van onze growth factors:

EGF is bekend dat deze in staat is om de huidcel regeneratie en differtiatie aanzienlijk te doen stijgen. In talrijke studies is aangetoond dat EGF aanzienlijk helpt bij de genezing van wonden op de huid. Het helpt ook bij de groei en regeneratie van fibroblasten. EGF richt zich ook op de huidcellen, waardoor het aantal van de huidcellen en de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt vermeerderd

Medik8 drie dubbel gefilterd EGF
Onze EGF wordt synthetisch geproduceerd door een biotechnologisch (E.coli) techniek, deze techniek is algemeen bekend zoals recombinant DNA-technologie. Het ondergaat een drievoudig filtratieproces om te zorgen voor het hoogste niveau van zuiverheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij het gebruik van biotechnologie het eindproduct:

Resulterend in een ineffectief ingrediënt

Medik8 EGF is in hoge mate gezuiverd met behulp van een filtratieproces om te garanderen:

In tegenstelling tot de meeste andere merken op de markt, heeft Medik8 enkel bewezen en gekwantificeerd GFS

Referenties
1. Yamane, K., H. Ihn, et al.. (2003). “Epidermale groeifactor up-reguleert de expressie van. Transformeren groeifactor beta-receptor type II in de menselijke dermale fibroblasten door fosfoinositide 3-kinase/Akt signalering pad -. Resistente tegen epidermale groeifactor stimulatie in scleroderma fibroblasten “Artritis en Reuma 48 (6): 1652-1666.
2 Mehmet rfan Karadede, Y. N. a. A. A. (2010). “De rol van sialoadenectomy en epidermale groeifactor (EGF) in de huid ontwikkeling “African Journal of Biotechnology 9 (20):. 6.
Oda, K., Y. Matsuoka, et al.. (2005). “Een integrale traject kaart van epidermale groeifactor receptor signalering “Molecular Systems Biology 1:. 2005 0010.
Wieduwilt, M. J. en M. M. Moasser (2008). “De epidermale groeifactor receptor familie: biologie rijden gerichte therapeutica “Cellulaire en moleculaire levenswetenschappen:. CMLS 65 (10): 1566-1584.

Aanbevelingen voor het gebruik
Betere resultaten in combinatie met de Medik8 dermaroller of dermastamp, ook na een mechanische, enzymatische of chemische peeling.

Aanwijzingen voor gebruik
Growth Factor Serum is geformuleerd voor directe toepassing op het gezicht in de ochtend of in de avond. Na het reinigen van het gezicht 5/6 druppels direct op de huid aanbrengen en gelijkmatig over het hele gebied, gezicht, hals en decolleté verdelen. U kunt ook een druppel op uw vinger aanbrengen en daarna inmasseren in de huid. Laat 2-3 minuten absorberen. Hierna kan elk ander Medik8 serum worden toegepast met als afsluiting Medik8 hydr8 SPF25 of uw favoriete SPF hydrator/ zonnebrandcrème.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook