shop M.A.C Cosmetics MACStack Mascara Favoriet van make-up artist Lydia! ‘Deze mascara kun je mooi in laagjes opbouwen. Hij klontert niet, geeft niet af en blijft een daglang zitten.’ Bekijken In de nieuwe J’adore film ontmoet Charlize Theron (in een backstage setting van een Haute Couture show) 3 mythische iconen uit het gouden tijdperk van […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

In de nieuwe J’adore film ontmoet Charlize Theron (in een backstage setting van een Haute Couture show) 3 mythische iconen uit het gouden tijdperk van Hollywood die via een speciale techniek tot leven gewekt zijn: Marlene Dietrich, Grace Kelly en Marilyn Monroe. Deze 3 legendes hadden alle 3 een sterke link met het huis Dior en Charlize Theron wordt gezien als ‘huidige ster’ die gelinked is aan het gouden tijdperk van Hollywood. In de film dragen zowel Charlize Theron als de 3 mythische legendes iconische Dior Haute Couture creaties.

De 3 icons en Dior
Marlene Dietrich zei ooit: “No Dior: No Dietrich!”
Toen Marlene Dietrich in 1950 gevraagd werd om in Alfred Hitchcock’s film ‘Stage Fright’ te spelen wilde ze dit alleen maar doen op voorwaarde dat haar kleding gemaakt zou worden door Christian Dior.

Grace Kelly: zij droeg vaak Dior kleding en vierde haar verloving in een witte satijnen Dior jurk. Zij noemde Dior haar meest geliefde couture huis.

Marilyn Monroe werd in1962 door een jonge Bert Stern gefotografeerd en haar volledige shoot was in Dior kleding. Dit was haar beroemdste shoot omdat het haar allerlaatste was….

Lees ook:

Lees ook