Mijn naam is Camilla, 28 jaar. Ik woon samen met mijn partner, wij zijn verliefd & verloofd, en heb samen een zoontje.

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

Mijn naam is Camilla, 28 jaar. Ik woon samen met mijn partner, wij zijn verliefd & verloofd, en heb samen een zoontje. Ik werk parttime in de apotheek. Ik ben sinds november 2010 begonnen met mijn eerste personal blog!

En op 28 maart 2011 heb ik de Nederlandse domeinnaam http://beautyshine.nl gekocht en heb ik er echt meer tijd aan besteed en zal dat blijven doen! Een beginnende beautyblogger dus. Ik probeer dagelijks en in ieder geval om de twee a drie dagen een artikeltje te schrijven.

Het leukste van het beautybloggen vind ik het ‘delen’ van informatie, looks en tips met iedereen die het leuk vindt om te lezen! Ik schrijf vooral over make-up en beautyproducten. Maar ik merk dat het creëren van looks, face of eye-looks mij ook erg aanspreekt. Daarnaast spreekt het idee om filmpjes te gaan maken mij ook aan! Dat is nog wel even een drempel, maar ik ben bezig alle moed te verzamelen!

Mijn meest favoriete merk voor beautyproducten is niet zo makkelijk te noemen. Dat is verschillend per beautyproduct. Voor crèmes en lotions is Dove mijn favoriete merk! Voor bijvoorbeeld shampoo en haar producten weer Schwarzkopf, maar ook merken van de toko! En voor make-up is het ook verschillend van M.A.C tot Maybelline!

‘Ik heb een donkere huid in tegenstelling tot veel bloggers. Swatches pakken bij ons toch anders uit dan op een blanke huid.’

Mijn meest favoriete product, waar ik echt niet zonder kan is zeker weten mascara! Ik heb altijd meerdere mascara’s in huis en zou echt niet zonder kunnen. Het maakt je ogen sprekender!

Mijn grootste beautyblunder is teveel blush op de wangen. Het is een keer gebeurd en mijn zusje vroeg: ‘WAT heb jij op je wangen??’ Ik ben toen snel naar het toilet gerend en zag inderdaad dat ik op en soort van indiaan met van die strepen op mijn wang leek. Ik heb het er snel afgeveegd, haha. En mijn leermoment was: nooit meer opmaken bij weinig licht!

Mijn bestedingspatroon varieert hangt af van mijn behoefte. Is er bijvoorbeeld iets van M.A.C wat ik heel graag wil hebben dan kan het aardig oplopen. Maar over het algemeen, schat ik tussen de 10 – 50 euro per maand.

Ik ben er trots op dat ik in de ‘beautyblogger van de week’-rubriek verschijn, omdat ik het heel erg leuk vind om te ‘beautybloggen’, een klein persoonlijk blogje heb, en een extraatje heb: namelijk een donkere huidskleur! Dus zeer geschikt voor de meidengroep met eenzelfde huidskleur! Dat miste ik persoonlijk bij veel beautybloggers, een swatch pakt namelijk toch vaak anders uit op een donkerdere huidskleur!

Camilla’s blog vind je op www.beautyshine.nl

Lees ook