Kruidvat, Charlotte Tilbury, Huda Beauty, HEMA, Trinny London

07:51 - 04:42
luistertijd 07:51 - leestijd 04:42

New year, new make-up! Wij kunnen niet wachten op alle make-up lanceringen die dit jaar nog plaats gaan vinden. In dit artikel zetten we vast een aantal nieuwe producten voor je op een rijtje. Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Kruidvat – Lash & Glue Liner

Heb jij moeite met het aanbrengen van je nepwimpers? Kruidvat heeft onlangs de Lash & Glue Liner uitgebracht waarmee dit een eitje wordt!

De zwarte long-lasting eyeliner met wimperlijm is waterproof, sneldrogend en bovenal geschikt voor het plakken van je nepwimpers. Breng de eyeliner aan zoals een gewone eyeliner en plaats daarna de nepwimpers gemakkelijk boven je eigen wimpers.

Perfect om te combineren met de nieuwe Kruidvat Faux Mink Lashes. Dit is dé oplossing voor je dagelijkse struggle met nepwimpers en eyeliner!

Shop hier online

 

Charlotte Tilbury – Beautiful Skin Foundation 

Charlotte zag een gat in de markt voor een medium dekkende huidverzorgings- en foundation hybride die naast haar transparante soft-focus glow primer, Wonder Glow, en volledig dekkende, matte AIRBrush Flawless foundation moest komen: Beautiful Skin Foundation is nu nieuw in het assortiment.

De foundation is Leaping Bunny approved door Cruelty Free International. De formule is vegan friendly en heeft een recyclebare tube. Hij is verkrijgbaar in 30 tinten.

Wat maakt het zo magisch?

De ingrediënten natuurlijk! Hieronder voor je op een rijtje:

Shop hier online

 

Huda Beauty – Liquid Matte Liquid Lipsticks 

Huda Beauty heeft nieuwe tinten en een verbeterde formule gelanceerd van haar populaire Liquid Matte Liquid Lipsticks. Alle acht bestaande tinten zijn nu in een vegan-friendly en een nog comfortabeler jasje gestoken. Daarnaast heeft Huda ook acht nieuwe tinten gecreëerd: van roze en nude tinten tot levendig rood en rijk bordeaux.

Inspiratie

Het is geen geheim dat de opkomst van vloeibare lippenstift zes jaar geleden begon met Huda Beauty, toen het merk hun derde iconische product creëerde en al snel de weg vrijmaakte om een van ’s werelds snelstgroeiende beautymerken te worden. De originele formule was al verrijkend, gepigmenteerd en licht van gewicht, maar Huda Kattan vond echter dat de formule nog beter kon en introduceerde een vernieuwde formule.

Formule

De Liquid Matte Liquid Lipsticks zijn opnieuw geformuleerd om vegan-friendly en nog comfortabeler te zijn met een uitgebreid kleurenpalet dat geschikt is voor alle huidtinten. De formule zorgt in één beweging voor een levendige kleurdekking met tot acht uur een mooie look. Ook is de lipstick transferproof en bestand tegen schilfers, strepen en vlekken. De suède-achtige textuur zorgt ervoor dat er geen plakkerigheid ontstaat en aanvoelt alsof je niets draagt.

De Liquid Matte Liquid Lipstick is verkrijgbaar in 16 verschillende tinten en heeft nu ook de dunst mogelijke textuur doordrenkt met de unieke Lip L.O.V.E Complex. L.O.V.E Complex staat voor lycopeen, olijfolie, vitamine A & E en essentiële vetzuren die de lippen de hele dag soepel houdt.

Tip! Deze liquid lipsticks zijn perfect te combineren met de Huda Beauty Lip Contour 2.0 Lip Liners.

Shop hier online

 

HEMA – Moisturising Lipsticks

Jouw vertrouwde vochtinbrengende lipstick maar dan beter! De vernieuwde moisturising lipsticks van HEMA bevatten jojoba-olie, abrikozenolie, mangoboter en hyaluronzuur. De oliën en boter verzorgen je lippen. Het toegevoegde hyaluronzuur zorgt ervoor dat je lippen de hele dag glad en zacht aanvoelen.

De lipsticks zijn verkrijgbaar in drie finishes; creamy, satin en crystal en zijn zowel online als in alle HEMA filialen vekrijgbaar. Wist je dat je bij HEMA ook appen & bestellen kan doen? Stuur ze een berichtje en haal je lipstick snel op!

De lipsticks zijn in meer dan 43 tinten verkrijgbaar en variëren van bruin en plum tot rood en roze. Voor iedere mood zit er wel een match tussen!

Shop hier online

 

Trinny London – Sheer Shimmer (nieuwe kleuren) 

Trinny London’s Sheer Shimmer, is een collectie met bruisende tinten, die lippen en wangen een frisse glans geven. Met de toevoeging van de nieuwste tinten, Weasie en Neesha, is de collectie nu verkrijgbaar in 12 kleuren.

Sheer Shimmer’s intens voedende en lichtreflecterende formule, bevat een hoge concentratie parelmoer pigmenten voor een stralend effect. Draag de Sheer Shimmer afzonderlijk voor een sprankelende kleur of gebruik het in combinatie met een complementaire Lip2Cheek-kleur voor extra dimensie en diepte.

Het multitasking product smelt naadloos samen met andere lip- en wangformules voor de ultieme finishing touch.

De nieuwe kleuren

Weasie is een neutrale rozige bronzen shimmer vernoemd naar Trinny’s persoonlijke assistent. Weasie is de diepste tint in de collectie: De op de jaren ’90 geïnspireerde tint bestaat uit de schittering van Sheer Shimmer Katie en de intensiteit van Lip2Cheek Chloe.

Neesha is een fuchsia tint met bordeauxrode glans vernoemd naar Trinny London’s Editorial Manager. Neesha is een draagbare, alledaagse kleur die je teint en je humeur gegarandeerd opfleurt. Denk aan de Dalia Lip Love in een transparante, glowy tint.

Shop Trinny London Sheer Shimmer hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook