Dashl, Lancôme, Trinny London, Benefit, NIMYA

07:12 - 04:19
luistertijd 07:12 - leestijd 04:19

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Van een wenkbrauwpotlood en een glowing foundation tot een nieuw beautyconcept in de H&M… er zijn weer een heleboel nieuwe ontwikkelingen gaande die wij in dit artikel graag met je delen. Doe lekker inspiratie op!

Dashl – salon-in-shop in de H&M op de Dam 

Dashl, de succesvolle Zweedse beautytech start-up voor lash-, brow- en nagelbehandelingen, opende afgelopen maand de deuren van haar eerste beauty bar in Amsterdam, een salon-in-shop in de H&M op de Dam.

De Scandinavische beautytech start-up werd in 2016, in Stockholm, opgericht door de Zweedse fempreneurs Nina Akbari en Arbilina Nissan. Deze beautynerds wilden een revolutie teweegbrengen, namelijk de schoonheidsbranche en schoonheidsbehandelingen zo toegankelijk mogelijk maken voor een groot publiek.

Nina Akbari & Arbilina Nissan, oprichtsters van Dashl

Met hun Beauty Bar by Dashl brengen zij schoonheidsbehandelingen met betaalbare prijzen en deskundige service nu ook naar Nederland. Met als doel de schoonheidsbranche betrouwbaarder, persoonlijker en toegankelijker te maken, en mensen niet alleen te helpen er goed uit te zien, maar zich ook goed te voelen. Dashl biedt lash-, brow- en nagelbehandelingen aan in een ontspannen winkelambiance als salon-in-store shopconcept in de H&M winkel op de Dam.

Daarnaast biedt het technische platform van het merk een on-demandservice waarmee beautyfans een freelance stylist kunnen inhuren, op elk moment en op elke plek.

Boek hier een behandeling

 

Lancôme – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation

De populaire Teint Idole Ultra Wear foundation van Lancôme is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe, verzorgende glow formule. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Teint Idole Ultra Wear voor het eerst bewees dat longwear ook luchtig en licht kan zijn. De lichte formule met zijn volledige dekking blijft tot 24-uur mooi op de huid liggen. Het is dan ook niet voor niets dat deze foundation door zoveel make-up artists en liefhebbers wordt aangeraden.

Medium dekking met glowing finish

De nieuwe Care & Glow verzorgende formule heeft een medium dekking die mooi blijft zitten. De huid wordt verbeterd met een egale, 24H glow-afwerking. Door de combinatie van een opbouwbare dekking, een ‘second skin but better’ effect én verzorging profiteert de huid van een onmiddellijke en langdurige gezonde gloed.

Serum formule

De verzorging in deze foundation komt tot stand met een 82% serumbasis met daarin hyaluronzuur en amandelzuur. Deze nieuwe formule combineert dus de verbeterende eigenschappen van een serum en de dekking van een foundation. Na vier weken verzacht en verfijnt deze formule de textuur van de huid om nog meer glans op te bouwen.

Trinny London – T-Brushes  

Trinny London introduceert met trots drie nieuwe T-Brushes die je helpen om nog gemakkelijker en soepel make-up aan te brengen. Oorspronkelijk exclusief ontworpen voor Trinny London’s eigen team met Pro Makeup Artists en Trinny Woodall zelf, maar na talloze verzoeken van hun trouwe kopers en volgers besloot het beautymerk de kwasten ook te lanceren voor het publiek.

De kwasten zijn precies de juiste maat voor thuis of onderweg en met de hand gemaakt van FSC-gecertificeerd duurzaam berkenhout, veganistisch en cruelty-free dus. De superzachte vezels zijn veerkrachtiger dan natuurlijke haren, laten geen restjes achter en absorberen geen overmatige productresten. Het professioneel goedgekeurde trio maakt het makkelijk om een naadloze finish te creëren met elke applicatie.

Blush/Bronzer T-Brush (links)

Deze subtiel taps-toelopende kwast is pluizig genoeg om een natuurlijke kleur aan te brengen en tegelijkertijd toch wendbaar genoeg voor doelgerichte gebieden. De kwast vangt de perfecte hoeveelheid pigment op voor roze wangen en een bruine gloed, terwijl de zachte vezels zorgen voor een moeiteloos en nauwsluitend effect op de wangen.

Conceal/Eye Contour T-Brush (midden) 

Met kortere, schuine vezels aan de ene kant en langere vezels aan de andere kant is deze multitasking kwast perfect om moeilijk bereikbare plekjes te camoufleren, oogmake-up moeiteloos te vervagen en fall-outs weg te werken. Beschouw deze kwast als een do-it-alltool voor een precieze en gerichte applicatie.

Complexion T-Brush (rechts)

Deze perfect volle en superzachte kwast helpt bij het aanbrengen en blenden van make-up. De koepelvormige borstelkop zorgt bij het contouren voor een gladde en streeploze applicatie. De grens tussen de huid en make-up zal bijna onherkenbaar zijn.

Tip! Wanneer je alle drie de T-Brushes aanschaft bespaar je 20% en worden de kwasten geleverd in de Platinum Elizabeth, een limited edition metallic tas die alleen beschikbaar is wanneer je de set koopt.

Shop hier online

 

Benefit – Gimme Brow+ Volumizing Pencil

Turn up the brow volume met dit volumegevende wenkbrauwpotlood van Benefit! Met de Gimme Brow+ Volumizing Pencil creëer je snel en eenvoudig diepte en dimensie in je wenkbrauwhaartjes. De unieke formule van microvezeltjes en poeder, hecht zich aan de wenkbrauwharen  en zorgt voor lichtgewicht volume. Het resultaat? Voller ogende wenkbrauwen met een zachte, natuurlijk uitstraling!

Inclusief een spoolie waarmee je de kleur eenvoudig kunt blenden. Verkrijgbaar in 12 tinten met diverse ondertonen.

Shop hier online

 

NIMYA – Spill The Juice Lipgloss

Het beautymerk NIMYA, van YouTube-guru NikkieTutorials, lanceert na een succesvolle eerste skincare collectie een selectie aan prachtige lipglosses. De Spill The Juice Lipgloss is een ultiem voedende, niet-plakkerige, hoogglanzende lipgloss. Dankzij een mix van fijne ingrediënten zorgt deze lipgloss voor een super hydraterend effect, een fijn comfort en natuurlijk een onweerstaanbare glans.

De collectie bestaat uit vijf tinten:

Breng de gloss aan in het midden van de lippen en verdeel de formule lichtjes naar de randen toe. Draag de gloss op zichzelf of over je favoriete lipstick.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook