Nu berichtte deze lezeres dat het filiaal van Douglas haar het geld heeft teruggeven.

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Nu berichtte deze lezeres dat het filiaal van Douglas haar het geld heeft teruggeven. Bravo! Dat vind ik waanzinnig netjes, en zo hoort het ook. De gebruikster liet weten: ” Eerst kreeg ik het advies dat je dit heel lang moest gebruiken om resultaat te krijgen. Ik vertelde dat ik dus niet van plan was om er nog 1 te kopen omdat ik hier echt niet meer in geloofde. Had het namelijk al een hele tijd gebruikt, he was bijna op. Ik kreeg daarna zonder probleem mijn geld terug.’

De wereld van haargroeimiddelen is best schimmig. De claims klinken waanzinnig, toch is er maar bar weinig te doen aan een tekort aan haar. Net zoals aan rimpels eigenlijk.  Met medicijnen ja, dat wel….

Lees ook:

De hype in Amerika over Jan Marini groei-stuff en de strijd van Allergan met een medicijn

Pik ook nog even dit mascaratestje mee

Op beautyJournaal TV: interview met make-upartist Ellis Faas over haar eigen make-uplijn

Lees ook