Heerlijk feest, goed voor het ego en supergoed voor de marketing van al deze vakvrouwen, want die hebben we volop in Nederland!

04:38 - 02:47
luistertijd 04:38 - leestijd 02:47

Ach, wat was het weer een spetterend feest gisteravond in het NBC in Nieuwegein. Maar liefst 700 gasten waren er om de genomineerde schoonheidsspecialisten en instituten support te geven op weg de naar felbegeerde prijs: de Beauty Award, voor beste schoonheidsspecialiste, en beste salon.

Dorota Olchawa van Lavish Huidinstituut werd Newcomer of the Year

De jury noemt haar energie, vol met mooie plannen, hardwerkend aan haar droom en ondertussen ook zelf meegroeiende. Ze vinden haar een bruisende persoonlijkheid met grote ambities en een duidelijk doel. Maar, ze weet ook heel goed waar haar valkuilen liggen. Ze is nieuwsgierig, een mooie eigenschap.

Carmen van Leijden, The Center of Beauty, Schoonheidssalon van het jaar (klein)

De jury vertelt dat ze een helder verhaal heeft en mooie ambities. Ze weet dat ze nog veel moet leren, maar heel mooi is dat ze ook graag haar kennis deelt. Een belangrijke eigenschap in deze tijd. Sharing is caring. Ze houdt van ondernemen, ze maakte ook in de aanloop naar de awards haar eigen promotiefilmpje, ook meteen om de awards te promoten.

Melissa Mosmans, Skin Plus, schoonheidssalon van het jaar (groot)

De jury is onder de indruk van haar prachtige bedrijf dat heel goed gestructureerd is opgezet. De passie is door alle gelederen heen voelbaar. Men noemt haar het voorbeeld van persoonlijke ontwikkeling: enkele jaren geleden won ze namelijk als schoonheidsspecialiste al een prijs, en nu dus een award voor haar complete bedrijf, met vijf medewerkers.

Continuously learning, daar zijn ze dol op…..

Vicky Janssen, Touch of Beauty, salonmedewerker van het jaar

De jury vindt haar een echte professional met een duidelijke visie, die ze mooi inzet voor het team en het bedrijf waar ze werkt. Ze zoekt naar diepgang in haar werk en in haar enthousiasme motiveert ze ook de andere medewerkers er in mee te gaan. Ze weet goed wat ze, werkt vanuit haar hart, maar houdt ook altijd het DNA van het bedrijf waar ze werkt in de gaten. Respectvol.

Carla Walstra, de Biosalon, schoonheidsspecialiste van het jaar regio noord

De jury noemt haar concept zeer onderscheidend, ze werkt met volle aandacht met haar clienten, en sterker nog, ze werkt in stilte. Ze noemt haar salon ook de Stilte Salon. Ik vind dit werkelijk fantastisch, dit is een nieuwe ontwikkeling in het vak, de holistische benadering met aandacht voor energie en de ziel. Hiermee bereikt Carla ook een heel eigen, toegewijde doelgroep, vind ik.

Laura Klaassen, Laura Schoonheidssalon, schoonheidsspecialiste van het jaar regio midden/oost

Laura heeft een geweldige, vibrerende energie die gisteravond ook al van het scherm spatte in het filmpje dat ze opnam. Laura blijft altijd bijleren en dat waardeert de vakjury. Ze noemen haar ook een specialist pur sang en weet haar doelgroep feilloos aan te voelen en de juiste zorg te geven voor een mooie huid en een goed gevoel.

Priscilla Reijnders, schoonheidsinstituut Magnifique, schoonheidsspecialiste van het jaar regio zuid

De jury roemt haar keuze om voor haar salon een protocol te ontwikkelen dat bestaat uit een vier stappenplan. Helaas valt niet terug te lezen hoe dat eruit ziet. Wat mij betreft, op basis van de input die ik kreeg, heeft Priscilla een mooie brede scoop op het vak. Mensen willen huidverbetering maar ook absoluut ontspanning en meer aandacht voor gezondheid. Bravo! Voor haar schoonheidsbehandelingen een manier om het zelfvertrouwen van haar cliënten te vergroten. En zo is dat.

Laura van der Hooft, Laurora’s huidverbetering, schoonheidsspecialiste van het jaar regio west

Laura had een enorme behoefte om de wereld kennis te laten maken met haar salon en dat was haar grote intrinsieke motivatie om te doen, en te willen winnen. En zo geschiedde. De jury noemt het gesprek met haar zelfs fantastisch. Kortom, onder de indruk van haar bevlogenheid maar ook van haar behoefte om toegevoegde waarde te hebben. Het is haar duidelijke visie ook dat schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten veel meer ‘moeten’ samenwerken. Laura is huidtherapeute maar ook schoonheidsspecialiste, en besloot ook om die ontspannen en wellbeing minded kant van haar werk ruimte te gaan geven. Prachtig Laura! The best of both worlds!

Lees ook