Terug naar de winkel
Coolibar strandjurkje van UV-werende stof spf 50

Dit jurkje met 3/4 mouwtje is gemaakt van ZnO SUNTECT materiaal. Het heeft een UV-werende werking vergelijkbaar met een spf 50. Gemaakt van katoen en geïmpregneerd met zinkoxide.

Coolibar

Dit jurkje met 3/4 mouwtje is gemaakt van ZnO SUNTECT materiaal. Het heeft een UV-werende werking vergelijkbaar met een spf 50.

Het jurkje is van katoen gemaakt maar bevat een heel speciale techniek die de stof dus UV-werend maakt. In ZnO SUNTECT® zijn miljoenen minuscule deeltjes zinkoxide ingebed in iedere vezel. Dit ingrediënt wordt ook gebruikt in  zonnebrandcrème’s om UVA en UVB tegen te houden en om lichte huidirritaties en verbrande huid te behandelen. Deze ZnO-deeltjes kunnen niet slijten of uitgewassen worden. Je moet het jurkje wel op de hand wassen.

Het is een ideaal kledingstuk om je huid ook buiten zoveel mogelijk te beschermen tegen verbranding en lichtgevoeligheid. Bovendien scheelt het in gebruik van anti-zonnebrandcrème. Vanaf (Hollandse) maten 36 tot en met 46. Er zijn nog meer modellen, kijk maar op de site.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook