Terug naar de winkel
Footlogix voetvijl, Callus Softener en mousse

De vijl en de mousse van Footlogix zijn voor schoonheidsspecialiste Anneloes de beste die ze tot nu toe getest heeft! Heerlijke gladde voetjes;-)

Footlogic

Schoonheidsspecialiste Anneloes is groot fan van deze producten!

Anneloes vertelt: 'Footlogix heeft de enige vijl die wel een verschil maakt! Ik heb heel veel verschillende vijlen geprobeerd, maar helaas zette het nooit echt zoden aan de dijk. Ik bleef maar vijlen, zonder een mooi resultaat. Maar dit prachtige paar (metalen vijl en eelt spray) zorgt wel voor een mooi resultaat!

Eerst spray je het eelt in en daarna ga je met de grove kant van de vijl het eelt weg “rubbelen”, daarna gebruik je de fijne kant voor een mooie gladde afwerking. Door de spray vijl je geen stof naar “rolletjes”. De vijl werkt super fijn en heerlijk zachte, poezelige voetjes zijn het resultaat.

Na het vijlen kun je de voeten nog even heerlijk inmasseren met de voet mousse. De mousse trekt sneller in dan een crème, waardoor je dus geen “vette” voeten hebt en je meteen je sokken aan kan doen. De mousse is cosmeceutisch, waardoor het een sterker en sneller resultaat geeft. Voor elk huidtype hebben ze wel een mousse.'

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook