Met fijne producttips voor alle haartypes!

06:01 - 03:36
luistertijd 06:01 - leestijd 03:36

Wist je dat veranderingen van temperatuur en ritme kunnen ook invloed hebben op je haar. Hoe kan je jouw haar optimaal verzorgen en voeden tijdens de winter? In dit artikel delen we tips met je!

Metal Detox voor een 100% betrouwbaar kleurresultaat

De winter kan kil zijn, voor jouw haar én kleur. Metal Detox houdt je geverfde haarkleur mooi van toon. Dankzij de glicoamine technologie die het metaal in de kern van het haar neutraliseert, is het kleurresultaat 100% betrouwbaar, zonder impact op de verheldering en zorgt voor een geoptimaliseerde kleuropname. Ook vermindert het de kans op haarbreuk.

We schreven er hier ook al eens over.

Door tijdens de koude wintermaanden gebruik te maken van de haarverzorgingsproducten van Metal Detox blijft het haar ontgift, beschermd en behoudt het haar kleurlevendigheid.

Shop hier online

 

Kérastase Elixir, een dosis voeding voor jouw haar

Tijdens de wintermaanden heeft het haar nood aan extra verzorging, en vooral voeding. Gevoede haarvezels hebben een glad, ongebroken oppervlak. Hoe meer je haarvezels worden gevoed, hoe groter het vermogen om licht te reflecteren.

Het complete ELIXIR ULTIME-assortiment van Kérastase bevat Le Bain-shampoo, verrijkt met heilige Marula-olievoor nog meer glans en voeding; Le Fondant-conditioner met kostbare Amla-olie; en Le Masque, verheven met een aangename geur, getest om de hele dag en de hele nacht mee te gaan.

Shop hier online

 

Fris in een handomdraai met de Deep Clean Dry Shampoo van Redken

Redken lanceerde in oktober de Deep Clean Dry Shampoo, ook in de winter verdien je een frisse coupe. De Deep Clean Dry Shampoo van Redken verfrist jouw haar, zonder dat je je haar hoeft te wassen.

Verfris je haar onmiddellijk en geniet langer van jouw gestylde look! De dry shampoo heeft een unieke formule en bestaat uit rijst en aluminiumzetmeel voor maximale olie absorptie tot op de 4e dag.

Shop hier online

 

Weelderige lokken met Matrix Biolage Full Density

Het Biolage Full Density gamma van Matrix is geformuleerd op basis van bamboe, dat bekend staat om zijn veerkracht. Bamboe versterkt de structuur van mechanisch beschadigd haar en versterkt fragiel haar. Daarom is het gamma ideaal om haaruitval te verminderen en dun haar dikker en gezonder te maken.

Wanneer de Full Density Shampoo samen met de Full Density Conditioner gebruikt wordt, tonen de resultaten aan dat haarbreuk tot 95% gereduceerd wordt.

De Full Density Shampoo en Conditioner zorgen voor tal van voordelen:

Shop hier online

 

Verzorg donkere haren tijdens donkere dagen met Matrix Total Results Dark Envy en Matrix Total Results Brass Off

In de winter kleuren veel mensen hun haar donkerder, hiervoor is extra verzorging nodig. Dark Envy van Matrix is geformuleerd om rode weerschijnen op donkere basissen te neutraliseren. Het gamma bestaat uit drie producten om de rode tonen te neutraliseren.

De shampoo neutraliseert de rode tonen, de conditioner voedt de haarstrengen en het groen tonermasker neutraliseert de rode tonen én hydrateert. Het is het eerste gamma dat rode ondertonen neutraliseert om donkere toonhoogten 1 tot 4 te verrijken.

Shop hier online

 

Daarnaast is er ook een Matrix Total Results Brass Off dat koperachtige weerschijnen neutraliseert bij brunettes die kozen voor een lichtere haarkleur. Deze producten zijn het best geschikt voor toonhoogten 5-7. Het eindresultaat geeft brunettes koele gehighlighte tonen.

Shop hier online

 

Extra glans met Essence Absolue van Shu Uemura

De inspiratie van Essence Absolue: het schoonheidsgeheim van het haar van de geisha’s, camelia-olie, met haar meest vrouwelijk en sensueel parfum met een luxueuze textuur. de camelia is een honderdjarige boom met een hoge concentratie aan lipiden en rijke mineralen, zijn olie is een van de snelst absorberende oliën voor zacht, gehydrateerd en glanzend haar.

Essence Absolue nacht serum is de perfecte behandeling om intense voeding, glans en discipline te geven aan droog tot zeer droog haar. van de wortels tot in de punten, je haar is glanzender en zachter.

Naast het nacht serum, bestaat het Essence Absolue gamma ook uit een alles-in-één Essence Absolue olie en All-in-oil multifunctionele melk.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook