Met Wella's Fusion en ColorMotion+

04:14 - 02:32
luistertijd 04:14 - leestijd 02:32

Heb jij afgelopen week het winterweer getrotseerd om daarna lekker in een verwarmd huis op te warmen? Dan is de kans groot dat je haar nu droger aanvoelt dan normaal. De winterkou kan het haar namelijk flink beschadigen.

De droge, koude buitenlucht in combinatie met de droge lucht door de verwarming binnen zorgen voor een dubbel zo groot risico op droog haar. Het is daarom belangrijk om je haar nu optimaal te hydrateren. Wella Professionals heeft daar gelukkig twee fijne lijnen voor.

Fusion

Fusion is een perfect herstellend verzorgingssysteem voor direct en langdurig resultaat. Fusion maakt gebruik van het nieuwe Silksteel Fusion programma. Bij de ontwikkeling van deze innovatieve formule heeft het merk zich laten inspireren door spider silk, een van de sterkste vezels in de natuur.

De formule bevat het Silksteel FUSION-programma, een fusie van zijde- aminozuren en gemicroniseerde lipiden. Het dringt diep door tot in de cortex, herstelt de haarvezel direct, op zowel micro- als op macroniveau, en helpt toekomstige haarbreuk voorkomen. Zelfs het meest beschadigde haar voelt vernieuwd, glad en veerkrachtig aan, en is beter beschermd tegen afbreken.

Fusion

Luxe geuren

Negen zorgvuldig geselecteerde geuren uit de nieuwe Fusion-lijn roepen beelden op van luxe, schoonheid & comfort. De topnoten van oriëntaals bloemige en houtachtige geuren zijn doordrongen van de warme, hout- en nootachtige basisnoten van cederhout en sandelhout voor een verfijnde afwerking.

Intense Repair

In de collectie vind je onder andere de Intense Repair Shampoo en Conditioner, maar ook het Intense Repair Mask. De shampoo en conditioner werken samen om schade te herstellen, het haar schoon te maken en te beschermen tegen haarbreuk als gevolg van kammen. Het luxe crème-masker geeft het haar daarna nog een extra boost met verzorgende ingrediënten en zijde-aminozuren.

gekleurd haar

ColorMotion+

Ook gekleurd haar heeft het met deze kou flink te verduren. Wella heeft een aparte productlijn ontwikkeld om gekleurd haar te versterken en te beschermen. Met ColorMotion+ hoef je niet meer te kiezen tussen bescherming van kleur of sterk haar. Regelmatig gebruik van de nieuwe reeks producten verbetert de kwaliteit van gekleurd haar op drie manieren: met kleurbescherming tot 8 weken, met levendige glans en met versterking van de haarstructuur.

Speciale aandacht

Waarom heeft gekleurd haar een dergelijke speciale aandacht nodig? Ten eerste is het gevoeliger voor de invloeden van alledag, zoals wassen, styling en invloeden van buitenaf (uv-stralen, wind, luchtvervuiling). Deze factoren kunnen belastend zijn voor de poreuze delen van de haarvezel van gekleurd haar.  Week na week neemt de algemene conditie van gekleurd haar af en gaat de intensiteit van de kleur verloren naarmate de kleurmoleculen vervagen. Hierdoor raakt de haarstructuur verzwakt, zodat het haar er dof uit gaat zien.

wella colormotion

Power of Three

In ColorMotion+ Power of Three zijn de beste verzorgingstechnologieën van Wella Professionals verenigd: Free Radicals Protection Technology kapselt metalen in om de vorming van vrije radicalen te verminderen. De Hair Surface Polisher maakt de schubbenlaag van het haar glad voor meer glans en grotere handelbaarheid. En de Wellaplex Bonding Agent helpt de interne haarbruggen te reconstrueren voor sterker haar.

Optimale bescherming

De Color Protection Shampoo verwijdert de kleurresiduen na een kleurservice op milde wijze en helpt de kleur insluiten terwijl het de gladheid en glans van het haar behoudt. De Moisturizing Color Reflection Conditioner is ideaal voor frequent gebruik en helpt de kwaliteit van het haaroppervlak te herstellen. Ook zorgt het voor een levendige glans. Het Structure+ Mask is een intensieve behandeling met meerdere voordelen die zorgt voor een versterkte haarstructuur, blijvende handelbaarheid en glans. Met dit trio is je haarkleur optimaal beschermd tegen het koude weer!

Lees ook:

Lees ook