Terecht, dat ze zo onder de indruk is. Een wonder in diepte hydratatie…

04:54 - 02:56
luistertijd 04:54 - leestijd 02:56

Al zo vaak hebben we schoonheidsspecialisten horen vertellen over de wonderen die verricht worden met de behandeling HydroPeptide, en zagen we daar ook foto’s van. Van aanvankelijk uitgedroogde, verdorde, rimpelige huidjes die helemaal tot leven kwamen. Vol en stralend. Wat is het geheim? Schoonheidsspecialiste Hanny van Genderen van Studio Purmerend vertelt….

Schoonheidsspecialiste Hanny Genderen van Studio Purmerend

Verslavend

Hydropeptide, nou lang hoefde ik er niet over na te denken om hier iets over te vertellen. Ik ben er letterlijk zelf al enkele jaren aan verslaafd, en dat breng je natuurlijk ook over op je klanten.

Wow, was dit echt mogelijk…

Ik kan me nog levendig herinneren hoe ik met dit merk in aanraking kwam. Ik kende Rian, accountmanager bij Beauty2People al langer en ineens appte ze op haar Facebook pagina foto’s van een heel wel heel spectaculaire behandeling. Wow, dacht ik, kon je dat echt bereiken na 1 behandeling?

Ongeëvenaard in het onderhouden van een optimale vochtbarrière

Ze kwam bij me langs, het was 2018. Ik kreeg een heel verhaal te horen over 60 peptiden die gebruikt worden in dit product, over de impact van epigenetica (dat bepaalde genen uit en aan gezet worden onder invloed van je leefstijl), over de apparatuur waarmee je het in kan sluizen, en dan die resultaten! HydroPeptide is ongeëvenaard in het onderhouden van een optimale vochtbarrière van je huid. Echt.

Enorm gevoel van wellbeing

Ik kreeg zelf de behandeling. Wat voelde dat zalig aan, ondanks mijn huid toch ook flink aan het werk gezet werd. Ken je dat gevoel, dat het je huid stimuleert? De verrukkelijke massage erna maakte het gevoel van wellbeing voor mij ook compleet. Ik dacht echt: dit is met geen pen te beschrijven.

Ik weet nog dat ik de behandeling thuis kreeg. Mijn man kwam thuis en zag mijn gezicht. Rian was nog maar net weg en hij flapte eruit: ‘Wow, het is de eerste keer dat ik echt zie dat er iets gebeurd is Hanny! Is dat echt alleen maar met die ‘zalfjes’ gedaan?’

Nee, het is niet goedkoop

Nog geen maand later zat ik op het kantoor van distributeur Beauty2People voor de eerste training en het in ontvangst nemen van mijn starterspakket. Eerlijk is eerlijk…dat was even een hele aanslag op mijn bankrekening, want goedkoop is het niet. Er was geen weg meer terug. Ik had mijn klanten zo enthousiast gemaakt dat er iets spannends aan zou komen…ik kon ze niet  teleurstellen. En hoe snel was mijn investering terug verdiend!

De trainingen van HydroPeptide zijn top, ook vanuit Amerika, waar het merk vandaan komt, krijgen we mooie webinars. My dream had come to true….totdat ik een allergische reactie kreeg.

En toen kreeg ik een allergie

Ik was zo teleurgesteld door mijn huid, ik weigerde te geloven dat het door HydroPeptide kwam. We zijn het grondig gaan onderzoeken en we kwamen erachter dat 1 specifiek ingredient de boosdoener was: radijs wortel. En het gekke was, dat ik me weer herinnerde dat ik vroeger ook niet tegen radijsjes kon. Gelukkig zit dit extract niet in alle producten, dus ik kon mijn beautyroutine eenvoudig aanpassen.

Na drie jaar nog elke dag blij

Inmiddels gebruik ik het drie jaar in de salon en ik ben er nog net zo enthousiast over als op de eerste dag. Ook mijn klanten blijven er enthousiast voor terugkomen. The proof is in the eating of the pudding. Dit werkt! Zelf een klant die minder budget had, kwam uiteindelijk terug voor alleen maar HydroPeptide.

Ik heb het in al die jaren maar 1x meegemaakt dat we de impact op de huid niet zagen, ook niet met de producten voor thuisgebruik. We weten tot op de dag van vandaag nog steeds niet waardoor dat kwam.

Ik vind het knap, als een merk je met 1 duidelijk concept al zoveel jaren weet te boeien. Dat je het niet alleen voelt, maar ook overduidelijk ziet. Keer op keer. Het blijft een feestje.

Over hydratatie gesproken, ook dit vindt BeautyJournaal top:

 

Lees ook