Trinny London, & Other Stories, HEMA, Pupa Milano, M.A.C Cosmetics

09:07 - 05:28
luistertijd 09:07 - leestijd 05:28

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Lipproducten, highlighter, foundation voor een egale teint… er ligt weer zoveel moois nieuw in de winkels! In dit artikel zetten we alle nieuwigheden voor je op een rijtje. Doe snel inspiratie op voor je volgende shopping uitje.

Trinny London – Yasmin & Pippa Lip Luxe

Trinny London introduceert Yasmin en Pippa, de laatste toevoegingen aan de Lip Luxe collectie.

trinny london lip luxe

Lip Luxe is een lippenstift op crème basis die je look net een beetje extra ‘wow’ geeft. Het is een casual manier om je lippen op te frissen voor belangrijke gelegenheden of dagen waarop je een beetje extra glamour kan gebruiken. De collectie wordt nu aangevuld met twee nieuwe statement tinten: Yasmin en Pippa.

Weinig inspanning, veel impact

Kapotte lipsticks, uitdrogende formules en vlekkerige applicaties zijn verleden tijd met de Lip Luxe lijn. De creme formule is zacht en hoog gepigmenteerd, waardoor een bold lip gegarandeerd de hele dag perfect blijft zitten. Lip Luxe is lipstick zonder de stick, weinig inspanning met veel impact. De Lip Luxe collectie bestaat nu uit de kleuren: Eugenie, Tashi, Sooze, Swainy, Demon, Pookie, Pippa, and Yasmin.

trinny london

Links: Pippa. Rechts: Yasmin.

Comfort in een potje

Pippa is een diepe robijnrode kleur, flatterend voor iedereen. Yasmin is een zachte terracotta roze kleur. Hij is veelzijdig genoeg om zowel overdag als in de avond te dragen. De Lip Luxe formules zijn qua kleur en intensiteit makkelijk op te bouwen en laten de lippen comfortabel achter.

Shop de nieuwe kleuren hier online

 

& Other Stories Beauty – Radiance Wandradiance wand

Wees de meest stralende versie van jezelf met de nieuwe Radiance Wand van & Other Stories. De crèmeachtige, lichte formule van deze highlighter sticks geeft je huid een stralende, gezonde gloed. De glans kan je gemakkelijk opbouwen zonder dat de formule dik of vettig wordt.

Onweerstaanbare glow

De Radiance Wand is uitgebracht in twee tinten, een gouden champagne en een koperachtige bronstint. Beide geven de huid een onweerstaanbare glans en tillen elke make-up look naar een hoger niveau terwijl de hydraterende formule verzorgt en er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt.

& other stories

Kleur: Lueur Nacrée

De ingrediënten

De Radiance Wand is gemaakt met:

Goed om te weten: Het hout is afkomstig uit Limousin, Frankrijk, waar de eiken worden gebruikt door de wijnindustrie om vaten te produceren. In plaats van het kernhout van de eik weg te gooien, wordt het geüpcycled en omgezet in een actieve stof. Dit ingrediënt bevordert plaatselijke en duurzame korte toeleveringsketens.

highlighter stick

Kleur: Trésor Doré

Tip van de redactie

We hebben de Radiance Wand op de BeautyJournaal redactie al mogen proberen en we kunnen zeggen dat hij echt een mooie, natuurlijke glow geeft. De highlighter is heel mooi onder of over foundation. Tip! Voor de meest egale applicatie breng je dit product vóór eventuele poederproducten aan, anders kan je make-up gaan verschuiven.

Shop hier online

 

HEMA – Clean 3D Mascaraclean 3d mascaraclean 3d mascarahema 3d clean mascara

Met clean beauty biedt HEMA iedereen de mogelijkheid om bepaalde ingrediënten te vermijden in je dagelijkse verzorging. Al meer dan 150 producten uit het HEMA beauty assortiment zijn volgens de clean beauty richtlijnen geproduceerd, zoals de vernieuwde Clean 3D Mascara.

90% natuurlijk

De Clean 3D mascara is een volume mascara met tenminste 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat rozenbloemwas. In plaats van de plastic filmformers die normaal gesproken voor de volume zorgen in mascara’s is er nu gebruik gemaakt van plantaardige wassen zoals rozenbloemwas.

Fijn vezelborsteltje

Deze volume mascara zorgt voor mooie, goed gesepareerde, volle wimpers. Het borsteltje is zo ontworpen dat elke wimperhaar een laagje mascara krijgt. De vezelborstel bedekt elke wimper en verlengt ze voor een onberispelijk resultaat.

HEMA clean beauty is vrij van:

Shop hier online

 

Pupa Milano – Wonder Me Foundation

Hoewel foundation het ideale product is om een perfecte huid te krijgen, gebruiken veel vrouwen het niet omdat ze bang zijn dat het te zwaar is en rimpels en fijne lijntjes accentueert. Ze willen het maskerende effect vermijden. En dat kan!

Na jaren van onderzoek en dankzij de modernste technologie introduceert Pupa Milano WONDER ME: de nieuwe foundation die helderheid en een natuurlijke look combineert met een egaliserend effect.

pupa wonder me

Ultraflexibele filmvormers

Het geheim is het speciale micronetwerk van ultraflexibele filmvormers dat een lichtgewicht film creëert die lijkt op de huid. Deze technologische innovatie zorgt ervoor dat de textuur zich aanpast aan de expressieve bewegingen van het gezicht zonder rimpels te accentueren, waardoor het geschikt is voor meerdere leeftijdsgroepen.

Langhoudend en lichtgewicht

Het resultaat is een geperfectioneerde en egale huid met een volledig natuurlijke en frisse uitstraling. De houdbaarheid van deze foundation is ook geweldig. WONDER ME blijft ongelooflijk lang zitten: het is perfect bestand tegen water en vocht voor een vlekkeloze, lichtgewicht make-up gedurende de hele dag. 

wonder me foundation

De voordelen op een rijtje

Een geperfectioneerd resultaat

De teint ziet er onmiddellijk geperfectioneerd, glad en gezond uit, zonder maskereffect, en blijft de hele dag mooi zitten. De foundation heeft een semi-matte afwerking met een opbouwbare medium dekking. Verkrijgbaar in zes verschillende tinten en ondertonen.

Shop hier online

 

M.A.C. Cosmetics – Lustreglass Sheer Shine Lipstick

De Lustreglass Sheer Shine Lipstick van M.A.C Cosmetics heeft een upgrade gekregen! De lipstick is nu geformuleerd met een mix van ingrediënten die goed voor de lippen zijn. Comfort en verzorging wordt met deze upgrade naar een hoger niveau getild. Lustreglass combineert deze twee met flatterende en moderne kleuren. Je kunt het zien als een lipstick voor lipbalsem lovers.

lustreglass

Verzachtende ingrediënten

Een crèmige combinatie van jojoba, frambozenzaad, kokosnoot en extra vergine olijfolie voeden de lippen, terwijl sheaboter conditioneert en hyaluronzuur helpt bij de hydratatie. Het resultaat? Comfortabele, opbouwbare kleuren met een langdurige finish en zachte en soepele lippen die er net zo goed uitzien als ze voelen.

Opbouwbare tint

Je kunt de Lustreglass Sheer Shine Lipstick qua kleur opbouwen van een subtiele tint tot een vol gepigmenteerde lip. Het heeft een lichtgewicht en zacht als zijde textuur die soepel over de lippen glijdt. Je brengt hem eigenlijk zoals een lippenbalsem aan, dus zonder spiegel!

mac lustreglass

Uitgebreid aanbod

De lipstick komt in 18 nieuwe, 4 limited edition en 6 fan favoriete kleuren. Het aanbod varieert van pastel paarse tinten tot pittige oranje kleuren, met de mogelijkheid om je natuurlijke lipkleur er door te laten schijnen.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook