Chanel douchegel in een verfblik en badtabletten in een theedoos – luxe zit in de ervaring die we hebben met dingen.

06:36 - 03:58
luistertijd 06:36 - leestijd 03:58

Leuk nieuws van Chanel! Om N°5 en zijn honderd jaar beroemdheid te vieren heeft het merk de CHANEL FACTORY 5 ontwikkeld. Een revolutionaire ervaring die het mogelijk heeft gemaakt om een ​​compleet nieuwe collectie te produceren, met N°5 als enig ingrediënt. Het project is volledig gewijd aan het transformeren van de klassieke N°5 geur in unieke collector’s items, als verf- en olieblikken, in verftubes en wekpotten.

De zeventien gelimiteerde-edities zijn geïnspireerd op alledaagse voorwerpen, en wat voor voorwerpen;-)

chanel factory 5

Alledaagse transformaties

Douchegel in een verfblik en badtabletten in een theedoos – door zeventien alledaagse voorwerpen in deze collectie opnieuw te verwerken, wil Chanel bevestigen dat luxe zit in de ervaring die we hebben met dingen. Hoe gaaf bedacht…om dit te doen.

Waarde aan ervaring

Tegenwoordig verandert de manier waarop we consumeren, aldus Chanel. De waarde van een object gaat nu verder dan de productiekosten en het gebruik ervan. “Er kan evenveel waarde zitten in producten die we regelmatig gebruiken, als in producten die we gebruiken voor heel speciale gelegenheden. Het draait allemaal om de ervaring die deze producten je geven”, zegt Thomas du Pré de Saint Maur, Chanel’s Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty.

Bekijk onderstaande promotievideo van CHANEL FACTORY 5:

“Door populaire producten uit hun context te halen en ze aan te kleden in de esthetiek van N°5, keren we terug naar het eerste creatieve gebaar van CHANEL: het transformeren van een functioneel object in een wenselijk luxeartikel. Dat is waar het bij CHANEL FACTORY 5 om draait: het bieden van luxe in het dagelijks leven.”

chanel factory 5

In-store experience

Vanaf 5 juli zal CHANEL deze industriële scenografie onthullen in de grootste steden ter wereld. De pop-ups dompelen mensen onder in een wereld van N°5. Het publiek volgt het product via de verschillende productielijnwerkplekken en eindigt de reis met een bezoek aan de fabriekswinkel waar ze speelse en ongebruikelijke demonstraties kunnen bekijken. Je kunt het vanaf maandag dus zelf ervaren in de Bijenkorf en in geselecteerde Douglas winkels!

Het assortiment

Je bent nu vast benieuwd welke N°5 producten je in een alledaags jasje kunt bewonderen. We zetten het voor je op een rijtje:

N° 5 THE BODY CREAM

Breng in laagjes aan en leg de nadruk op gebieden met veel licht of juist schaduwen. Transformeer je huid in een glad canvas en maak van jezelf een meesterwerk!

Shop hier online

 

chanel factory 5 body cream

N° 5 THE SHOWER GEL

Til de deksel van het blikje (nee, je hebt geen echte schroevendraaier nodig), open vervolgens het doosje met een schaar en smeer de heerlijke douchegel op je huid om het leven even door een roze bril te zien.

Shop hier online

 

chanel shower gel

N° 5 THE BODY OIL

Draai de dop van het flesje af en giet een kleine hoeveelheid van het product in je handen. Wrijf het in op alle gebieden die vastzitten. Deze bodyolie vermindert wrijving en herstelt kracht. Ideaal om je lichaam mee te beschermen tegen slijtage. 😉

Shop hier online

 

Chanel body oil

N° 5 THE BATH TABLETS

Open het theeblik, haal er een pakje uit en haal daar vervolgens het badtablet uit. Los het tablet op in een bad gevuld met warm water en laat het 25 minuten weken. 

Shop hier online

 

chanel badtabletten

N° 5 THE BODY LOTION

Draai de dop er nauwkeurig af en smeer jezelf rijkelijk in met het enige ingrediënt dat je nodig hebt, namelijk N° 5.

Shop hier online

 

chanel factory 5 body lotion

N° 5 THE MYSTERY BOX

Zonder de inhoud te verklappen: deze box bevat vier producten om jezelf van top tot teen te verwennen.

Shop hier online

 

chanel mystery box

N° 5 THE SOAP

Brandschoon! Gebruik deze zeep om net zo helder te glanzen als een nieuw muntstuk.

chanel the soap

N° 5 THE SPARKLING BODY GEL

Het ziet er misschien niet zo uit, maar deze container zou 100% nutteloos zijn in het geval van een mechanische storing. Gelukkig zorgt deze sprankelende bodygel er dan weer wel voor dat je in gezelschap straalt. Dat is ook belangrijk toch? 😉

Shop hier online

 

chanel sprakling body gel

N° 5 L’EAU

Het magische effect van N° 5 is zodanig dat gehydrateerd blijven ineens stijlvol wordt. En ja, dit is echt gewoon een flesje water. Cheers!

Mark the date

Klinkt als een magische, maar toch alledaagse collectie, vind je niet? Zet 5 juli in ieder geval vast in je agenda, want dan kun je CHANEL FACTORY 5 zelf ervaren in de Bijenkorf of in geselecteerde Douglas winkels. Blijf je liever thuis? Dan kun je de collectie ook online shoppen op douglas.nl.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook