Met lichtgewicht formules voor een natuurlijke look

05:18 - 03:11
luistertijd 05:18 - leestijd 03:11

In 2018 lanceerde Chanel ‘Boy de Chanel’, de eerste make-up lijn voor mannen. Hiermee wilde het merk duidelijk maken dat make-up niet verbonden is aan een specifiek geslacht, maar aan een bepaalde levensstijl. Een foundation, een lippenbalsem en een wenkbrauwpotlood werden toen gelanceerd. Nu heeft het merk de lijn uitgebreid met een skincare product en drie nieuwe make-up producten.

boy de chanel

Zelfverzekerd

Het doel van deze mannelijke beauty producten is om oneffenheden en tekenen van vermoeidheid te verminderen. De producten zouden mannen een extra reden moeten geven om zich zelfverzekerd te voelen. De formules van de producten zijn lichtgewicht en bieden langdurige voordelen met een natuurlijk resultaat.

Shop Boy de Chanel hier online

 

chanel

Fortifying Gel Moisturizer

De nieuwe Boy de Chanel Fortifying Gel Moisturizer is een hydraterend huidverzorgingsproduct met een luchtige frisheid om de huid te beschermen tegen uitdroging en dagelijkse vervuiling van buitenaf.

Multifunctioneel

Moisturizer

De formule is fris en lichtgewicht, het is een smeltende gel-crème. De moisturizer trekt direct in de huid en laat geen vettig laagje achter. Het product is te gebruiken op zichzelf, als after-shave of als primer voor het aanbrengen van de bekende Boy de Chanel Foundation. Het vermindert het trekkerige gevoel na het scheren. De gel kan daarnaast ook op de baard worden aangebracht, het maakt de haren glad wanneer je het product in de richting van de haargroei aanbrengt. Het product schilfert niet en blijft ook niet in het baardhaar plakken.

Shop Boy de Chanel hier online

 

Effectieve formule voor de mannelijke huid

De formule bestaat uit een derivaat van hyaluronzuur in combinatie met glycerine, dit hydrateert de huid gedurende 24 uur. De olie is gemaakt van met de hand verzamelde en in zon gedroogde groene koffievruchten uit Costa Rica. Deze vruchten bevatten zaden die, wanneer ingedrukt, een ruwe olie opleveren. Chanel transformeert deze ruwe olie tot een comfortabele en effectieve formule voor de mannelijke huid.

Het pompsysteem zorgt voor een geleidelijke dosering van het product en biedt voldoende comfort voor ieder huidtype, inclusief de gevoelige en de onrustige huid. Het product geeft je een gladde en zachte huid en laat deze optimaal stralen.

Correcting and Perfecting Concealer

concealer

De nieuwe Correcting and Perfecting Concealer van Boy de Chanel is een belangrijke stap om tekenen van vermoeidheid in één beweging mee te verdoezelen. Net als de moisturizer smelt deze formule samen met de huid en laat het geen vettig laagje achter. De concealer camoufleert donkere kringen en oneffenheden dankzij een combinatie van zorgvuldig geselecteerde oliën en een hoog percentage van gecoate pigmenten.

De finish is matte en glad. De concealer zou ongeveer 8 uur lang mooi moeten blijven zitten en kan goed in combinatie worden gebruikt met de Boy de Chanel Foundation. De concealer is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren die perfect matchen met alle huidskleuren.

Shop Boy de Chanel hier online

 

3-in-1 Eye Pencil

oogpotlood

De nieuwe 3-in-1 Eye Pencils zijn oogpotloden die de ogen definiëren, voorzien van een kleurtje en intensifiëren. De zachte formule glijdt gemakkelijk over de huid van de ogen en zorgt voor een langhoudende, matte look tot wel 12 uur lang.

Voor verschillende behoeftes

De multifunctionele tip voldoet aan verschillende behoeftes. Je kunt een simpele lijn trekken aan de basis van de wimpers om de ogen te definiëren, maar je kunt het potlood ook als eyeliner in de binnenste ooghoek gebruiken om te look te intensifiëren. Tot slot kun je het product net als oogschaduw tot een monochrome tint blenden over het gehele ooglid.

De 3-in-1 Eye Pencil is verkrijgbaar in drie tinten. Bruin, navy blauw en zwart.

Shop Boy de Chanel hier online

 

Le Vernis Matte Nail Color

nagellak

Manicures worden mannelijk! Met de nieuwe Le Vernis Matte Nail Color pronken ook mannen nu met mooie, verzorgde handen. Er zijn twee varianten; natural en black. Natural geeft een transparante look en black zorgt voor een intense zwarte look. Het platte en ronde kwastje zorgt ervoor dat de nagels in één beweging makkelijk gelakt kunnen worden. Dankzij versterken panthenol droogt de matte formule al binnen 64 seconde helemaal op.

De Boy de Chanel producten liggen vanaf mei 2020 bij de Chanel counter in de Bijenkorf. 

Lees ook:

Lees ook