Mensen denken vaak dat rimpeltjes lelijk maakt, maar niets is minder waar….

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Ben je Botox aan het overwegen, maar ben je bang voor de gevolgen op lange termijn? Dan is het bekijken van bovenstaande video zeker de moeite waard. Botox geeft namelijk rust aan de spieren en als deze spieren niet meer gebruikt worden, zal de huid die er overheen ligt ook minder aanspannen zijn.

Of dit op den duur kan zorgen voor een slappere huid legt cosmetisch arts Frodo Gaymans van de Dokter Frodo Kliniek in Amsterdam uit. En ook: maken rimpeltjes je echt lelijk, of zijn er andere zaken die meer aandacht trekken?

Bekijk ook deze video over Botox en het zakken van je wenkbrauwen:

Lees ook met dokter Frodo:

logo frodo

Cosmetisch arts Frodo Gaymans maakt onderdeel uit van het BeautyJournaal expertteam en biedt jou dit artikel aan.

Lees ook