Tijdloze elegantie met Chanel's exclusieve lanceringen

06:03 - 03:38
luistertijd 06:03 - leestijd 03:38

Het luxe modehuis Chanel heeft de afgelopen tijd allesbehalve stilgezeten. Er zijn weer een heleboel (exclusieve) producten ontwikkeld die we in dit artikel voor je op een rijtje zetten. Geniet nu nóg meer van Chanel’s tijdloze elegantie met deze nieuwe geur & beauty lanceringen.

Le Lion de Chanel

Je hebt er op BeautyJournaal al het een en ander over kunnen lezen: Le Lion de Chanel Eau de Parfum. Onze Gerti is er dol op, je leest haar review van dit parfum hier. Le Lion is de nieuwste uitgave van de Les Exclusifs de Chanel lijn. Deze lijn bestaat uit meerdere klassiekers van het merk.

chanel le lion

Le Lion is elegant, mysterieus en modern. De geur opent fris met bergamot en citroen en wisselt af met het warme en mysterieuze van labdanum en amber. De combinatie van vanille en patchoeli roept vervolgens de associatie van chocolade op. Een krachtige en levendige geur die je energiek doet voelen.

Compositie

Top: bergamot, citroen
Hart: labdanum, amber
Basis: vanille, patchouli, sandalhout, musk

Shop hier online

 

Le Lift Lotion

Lotions zijn fundamenteel voor een stralende huid. Als een aanvullende, maar nu ook essentiële bonus voltooien ze de reiniging en bereidt het de huid voor op de daaropvolgende producten. Chanel’s Le Lift Lotion heeft een doelgerichte anti-aging werking.

chanel le lift

Het geheim van deze lotion zit hem in het botanisch alfalfaconcentraat. Dit is een gladmakend en verstevigend ingrediënt dat gecombineerd wordt met een door Chanel onderzocht magnetisch watercomplex. Samen zorgt dit voor hydratatie tot diep in de huid.

Met deze lotion brengt Chanel comfort en doeltreffendheid samen. Het product is speciaal opnieuw samengesteld om een combinatie van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten te bieden en daarnaast een zintuiglijke ervaring mee te geven. De lotion heeft een nieuwe, geleiachtige textuur die bij applicatie verandert in een water substantie. De lotion trekt onmiddellijk in en verfijnd de huidtextuur direct. Poriën zijn minder zichtbaar, de huid ziet er voller uit en is tot 8 uur lang gehydrateerd. Hello, stralende teint!

Shop hier online

 

Rouge Allure Laque

Chanel’s Rouge Allure Laque is de eerste levensbestendige lipkleur die extreme glans en intensiteit biedt. De comfortabele ultrawear textuur laat zich makkelijk aanbrengen en is speciaal ontwikkeld om je een zelfvertrouwen boost te geven. Accentueer je allure!

rouge allure laque

Dit product geeft een glans die non-stop verblindt, ongeëvenaard comfort biedt en een onstuitbare hold heeft. De vloeibare formule is intens van kleur en smelt mooi samen met de lippen. Uit een test van Chanel onder 21 vrouwen bleek dat dit lipproduct tot 12 uur lang kleur, glans en hydratatie biedt en 8 uur lang zorgt voor comfort en zachtheid.

Rouge Allure Laque levert niet alleen extreme glans en intense kleuren, maar zorgt er ook voor dat de huidbarrière van de lippen wordt beschermd met een antioxidantencomplex van Sappan-hout en vitamine E.

rouge allure laque

Dit product is in totaal 21 kleuren verkrijgbaar, van nude tinten tot roze en knalrood.

Shop hier online met korting

 

Rouge Allure Velvet Le Lion de Chanel

Leeuw is het sterrenbeeld van Gabrielle Chanel. Dit symbool is ook het kenmerk van deze limited edition collectie matte lippenstiften die herkenbaar zijn aan hun iconische huls. Deze limited edition collectie van 8 lippenstiften komen in een huls met het embleem van het roofdier op de dop. De lipsticks hullen de lippen in intense matte kleuren.

le lion lipstick

De lippenstiften hebben een fluweelzachte en matte textuur. Elke lipstick vertegenwoordigt een kenmerk van het karakter van de leeuw: passie, lef, instinct. Om deze visie tot leven te wekken heeft de Makeup Creation Studio een stralend kleurenpalet ontwikkeld van rood, oranje en beige. Voor absolute elegantie en een zonnige aanwezigheid. 

Shop hier online

 

Les Fleurs de Chanel – Summer/Spring 2021

Voor de summer/spring 2021 collectie heeft Lucia Pica zich laten inspireren door ontluikende bloemen. Ze observeerde de talloze nuances in de textuur van de bloemblaadjes en creëerde een rijk en vrolijk palet vol levendige kleuren met satijn- of koperachtige reflecties en glanzende of fluweelachtige texturen. Voor een sensueel en verfijnd effect!

chanel voorjaar 2021

De collectie bestaat zoals altijd uit een Les Ombres oogschaduwpalette, nagellak, een poederduo en een mooie Rouge Allure Laque voor de lippen.

Het Les Ombres 368 Golden Meadow palette bestaat uit een satijnachtig perzikroze, een matte rozenknopkleur, goudkleurig roze en koperachtig terracotta. De vier frisse nuances zorgen voor een frisse oogopslag. Het Fleur de Printemps palette is een poederduo die versierd is met bloemblaadjes in reliëf. De koraaloranje blush en satijnachtige perzikroze highlighter zorgen samen voor een heldere teint met iriserende reflecties.

chanel poederduo

De Rouge Allure Laque 73 Invincible is een stralende klaproosrode kleur met een glanzende finish, voor een sensueel effect op de lippen. De collectie wordt afgesloten met de Les Vernis 887 Metallic Bloom. Deze metallic rode kleur zorgt voor intens glanzende nagels.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook