Max & More, Charlotte Tilbury, Rimmel London, Urban Decay, NUDESTIX

09:16 - 05:34
luistertijd 09:16 - leestijd 05:34

We hebben weer een mooie mix gemaakt van betaalbare en ietwat luxere make-up producten die nieuw in de winkels liggen. Van een vernieuwde Action make-uplijn tot een lashlifting mascara van Charlotte Tilbury en multifunctionele sticks van NUDESTIX. Lees snel meer over deze nieuwigheden!

Action – Max & More collectie

De Action vernieuwt haar Max & More make-upcollectie en kiest daarmee voor een kwalitatieve, vegan productformule. De make-up collectie heeft een luxere uitstraling gekregen en bestaat uit totaal 26 betaalbare producten en tools voor zowel natuurlijke als opvallende looks. De prijzen variëren tussen €0,69 tot €1,99!

action make up

Gezichtsmake-up 

De eerste stap van een make-up routine is natuurlijk een primer. De Max & More Face Primer vormt een goede basis en heeft een matte formule waardoor make-up de hele dag mooi blijft zitten. Met de Liquid Concealer werk je donkere kringen onder de ogen en rode plekjes weg om vervolgens de huid te voorzien van een natuurlijke dekking met de Mattifying Foundation.

Benadruk tot slot de gezichtscontouren en geef je huid een mooie gloed met de Contour Stick, de Bronze & Highlight Powder en de Blush Powder.

action max and more

Oogmake-up

Met de kleuren van het Eyeshadow Palette of het Eyeshadow Quattro kun je veel verschillende kanten op. Van natuurlijke tot meer opvallende looks! De Max & More eyeliners maken de look vervolgens helemaal af. Accentueer de ogen bijvoorbeeld met het Automatic Kohl Pencil, het Black Eye Pencil of de vloeibare Eyeliner Pen of Gel Eyeliner. Open je blik door je wimpers een boost te geven met de Volumizing Mascara.

Oh, en vergeet niet je wenkbrauwen meer kleur te geven en in model te brengen met het Brow Pencil!

max and more

Lippen

Geef je lippen vorm met de Lip Liner en vul ze vervolgens in met een van de vier matte Lip Sticks. Liever een zachtere look? Ga dan voor de Lip Balm, deze biedt een lichte dekking met een satin finish.

Als laatste stap in de routine breng je de Fixing Spray aan. Dit product zorgt ervoor dat de make-up niet uitloopt, vlekkerig wordt of gaat vervagen gedurende de dag.

De nieuwe make-upproducten van Max & More zijn verkrijgbaar in alle Action-filialen.

Charlotte Tilbury – Pillow Talk Push Up Lashes Mascara

Pillow Talk-liefhebbers opgelet! Charlotte Tilbury heeft een mascara toegevoegd aan haar wereldwijd populaire Pillow Talk Collectie. De Pillow Talk Push Up Lashes Mascara geeft onmiddellijk volume en lengte voor een 24-uurs lifteffect.

pillow talk mascara

De mascara is ontwikkeld met een elastisch en gebruiksvriendelijk borsteltje en heeft een verzorgende formule met biomimitische keratine. Keratine conditioneert een creëert een sterke basis voor iedere wimper, voor een volle look. Wimperliftende polymeren helpen bij het creëren van een extreem liftend effect en Carnauba was en Microcrystalline wax geven volume en textuur.

charlotte tilbury

Dubbele wimperlijn

De intens zwarte kleur zorgt voor een dubbel wimperlijn-effect en verdikt het uiterlijk van de wimperwortels. Gebruik de platte kant van de borstel om de mascara aan de brengen en de wimpers te liften. Maak vervolgens een zigzagbeweging van de wimperaanzet tot de bovenkant en gebruik de borstelharen om meer te definiëren.

Shop hier online

 

Rimmel London – Mini Power Palettes

Een powerlijn voor de ogen! De nieuwe Mini Power Palettes van Rimmel London bestaan uit zes bij elkaar passende tinten voor de ogen, wangen én lippen. In totaal zijn er zes palettes die je los van elkaar of in de mix kunt gebruiken voor ontelbare looks. Kies gemakkelijk een palette die past bij jouw stemming of outfit en laat je creativiteit de vrije loop.

Met de vier oogschaduwkleuren maak je een mooie look, vervolgens kun je de lippen voorzien van een creamy topper en geef je kleur aan je wangen met een blinding highlighter. De vegan formules bevatten power pigmenten voor een krachtige kleur en zijn goed in intensiteit op te bouwen. De compacte palettes hebben overigens een ideaal formaat waardoor je ze makkelijk in je tas mee kunt nemen voor een snelle touch-up.

rimmel power palettes

Pick Your Power

De Mini Power Palettes zijn verkrijgbaar in de volgende zes kleuren:

Binnenkort zal er een review van de Mini Power Palettes van schoonheidsspecialiste Su volgen op BeautyJournaal. Stay tuned!

Shop hier online

 

Urban Decay – Stoned Collection

Maak keuze uit een lineup van 12 nieuw, volledig vegan tinten met het nieuwe Stoned Vibes Eyeshadow Palette van Urban Decay. Pimp je look met acht krachtige shimmers en vier matte tinten die je eindeloos kunt combineren. De oogschaduws hebben een extra creamy en fluwelige textuur die je ogen een prismatische kleur geven zonder de fallout.

urban decay stoned palette

Multidimensionele kleuren

Elk van de oogschaduwtinten zit boordevol toermalijnglinsters en is gemaakt om je naast goede energie ook een shimmering kleurfinish te geven. Ga voor een multidimensioneel stralend blauw of probeer een parelmoeren shimmer die het licht weerkaatst. Gebruik je vingers voor een nog intensere look en blend de oogschaduw mooi samen met het dubbelzijdige vegan en cruelty-free borsteltje.

urban decay stoned collection

Highlighter en Eye Pencil 

De Stoned Collection bestaat verder nog uit de Stoned Vibes Highlighter die je look naar een hoger level tilt. Deze universele tint met een ernstige glow is gemaakt met toermalijn en heeft een superzachte textuur. Voor een extra dosis goede energie op je jukbeenderen, gezicht en decolleté!

Ook bestaat de collectie uit de Stoned Vibes 24/7 Glide-On Eye Pencils. De extra creamy en waterproof formule komt nu in vier gloednieuwe metallic tinten. De finish blijft urenlang glad, creamy en kristalhelder en maakt je ooglook helemaal compleet.

NUDESTIX

Nieuw bij Douglas is het trendy beauty merk NUDESTIX. Het merk heeft haar faam te danken aan de multifunctionele producten  die makkelijk in gebruik zijn. Met de NUDESTIX producten creëer je binnen no-time een perfecte nude look.

De producten zijn door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zacht voor de huid en zijn verrijkt met vitamines, antioxidanten en hydraterende eigenschappen. Ze voeden de huid en toveren tegelijk een stralende finish tevoorschijn. Zowel Kim Kardashian als Hilary Duff zijn groot fan van de long-lasting vegan producten van NUDESTIX.

nudestix

Enkele producten uitgelicht

De Nudies All Over Matte van NUDESTIX geeft de teint een frisse look en staat prachtig op zowel de oogleden als de lippen. Deze multifunctionele stick is rijk aan pigment, heeft een natuurlijke finish en is waterproof.

De Nudies Mascara bevat biotine, heeft een mega borsteltje en een verlengende formule waarmee volheid, lengte, diepte en een zwarte kleur aan de wimpers wordt gegeven. De mascara ondersteunt ook de natuurlijke wimpergroei en is bijzonder geschikt voor gevoelige ogen.

nudestix tinted cover

De Nudestix Tinted Cover is een subtiele foundation die gemakkelijk in de huid te blenden is voor een stralende en egale look. De foundation is verrijkt met een innovatieve Koreaanse huidverzorgingstechnologie en bevat maar liefst 18 natuurlijke extracten en huidvriendelijke ingrediënten. De huid wordt beschermd tegen omgevingsinvloeden en de huidconditie wordt in balans gebracht.

Shop hier online

beautyjournaal shop

 

Lees ook:

Lees ook