MÁDARA, Banila Co, La Florentina, Guerlain, CureSupport

07:56 - 04:45
luistertijd 07:56 - leestijd 04:45

Onlangs zijn er weer een aantal nieuwe huidverzorgingsproducten uitgebracht waarmee we je graag kennis laten maken. Van een milde cleanser, effectieve anti-acne producten en een voedende lotion tot handgemaakte zepen en liposomale suppletie. In dit artikel lees alles over deze nieuwe producten!

MÁDARA – nieuw anti-acne innovaties

Het biologische huidverzorgingsmerk MÁDARA heeft twee nieuwe natuurlijke en dermatologisch goedgekeurde verzorgingsproducten voor de acnegevoelige huiden. Het acne assortiment van het merk is uniek vanwege de formuleringen op basis van het biotechnologische huidverhelderende complex met stamcellen van jeneverbes en het populaire salicylzuur.

madara acne roll on

Acne Acute Spot Roll-on

Gebruik de nieuwe Acne Acute Spot Roll-on voor plaatselijke en sporadische acne uitbarstingen. Breng de behandeling direct aan op puistjes en oneffenheden en herhaal dit iedere 2 uur. De Spot Roll On heeft een geconcentreerde vloeibare formule en is onzichtbaar op de huid. Verder is het product natuurlijk gecertificeerd en is het veganistisch.

Shop hier online

 

madara acne creme

Acne Intense Blemish & Pore Treatment

De Acne Intense Blemish & Pore  Treatment is een verzorgende crème geformuleerd met kalmerende en keratolytische actieve stoffen om de teint zuiver en in balans te houden. Het verbetert de conditie van een vette, verstopt en probleemgevoelige huid door de verschijning van mee-eters en puistjes te minimaliseren. Dit product is erg geschikt voor tieners én voor volwassenen. Breng ’s ochtends en/of ’s avondss een dunne laag aan op de onzuivere plekken. Gebruik het product als een kuur van 6 weken of wanneer nodig.

Shop hier online

 

Banila Co – Clean It Zero Foam Cleanserbanila foam cleanser

De Foam Cleanser van Banila Co is een milde ‘van crème naar schuim’ cleanser die make-up, vuil en vet op een vriendelijke wijze verwijdert. De foam heeft een romige crème textuur die  transformeert naar een zacht schuim. De aanwezige ginseng verfrist de huid en verlevendigt de huidtoon.

Verder verwijdert het onzuiverheden terwijl het de huidbarrière intact laat. De cleanser verwijdert zelfs de meest vaste, waterproof make-up resten.

Neem een beetje Foam Cleanser tussen je handen en transformeer deze tot een zacht schuim waarmee je je gezicht inmasseert. Verwijder de cleanser vervolgens met water en voila: een schone huid! Wil je een extra schone huid dan kun je de Clean It Zero Foam Cleanser met een face brush gebruiken voor een diepe en intense reiniging.

Shop hier online

 

La Florentina – Natuurlijke en handgemaakte zepen

De plastic zeep pompjes zijn verleden tijd! Met de luxueuze zepen van La Florentina maak je een duurzame keuze. De zepen van het merk reinigen, voeden en beschermen de huid en zijn allemaal vegan. Ze worden met de hand gemaakt en zijn samengesteld uit natuurlijke geuren en extracten. Door de speciale formule met olijfolie is de zeep hydraterend en zacht voor de huid.

la florentina zeep

De verpakkingen van de zepen zien er niet alleen leuk uit, maar vertellen allemaal een verhaal. Ze zijn geïnspireerd door de Toscaanse heuvels en zijn met de hand geïllustreerd door Toscaanse kunstenaars. Je wordt meegenomen op reis door de traditionele nuances van Toscane en de geheimen van de Toscaanse cultuur worden ermee ontrafelt. Verder is de verpakking volledig natuurlijk afbreekbaar.

De zeepcollectie bestaat uit totaal 15 geuren en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo shop je ze onder andere individueel, maar ook in een set van 3 of als giftset combinatie. De geuren variëren van Citrus en Lemon Lavender tot Wild Rose en Florentine Iris. Voor iedereen zit er wel een lekkere geur tussen!

Tip! De geur van de zeep is zo sterk dat deze ook goed tot zijn recht komt wanneer je hem bewaart tussen je kleding, in de auto of in je interieur.

Shop hier online

 

Guerlain – Abeille Royale Fortifying Lotion

Nieuw in de Abeille Royale lijn van Guerlain is de Fortifying Lotion. Met deze nieuwe lotion vernieuwt Abeille Royale de eerste stap in zijn huidverjongende ritueel. De lotion bevat een unieke hoeveelheid exclusieve koninginnengelei (superfood) van Guerlain die ingekapseld zit in liposomen.

De formule met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong versterkt de weerstand tegen stress en pollutie zodat de huid mooier en sterker wordt.

guerlain lotion

Naast een echte primer is de lotion ook de starter van een verjongend ritueel. Het maakt de huid onmiddellijk gladder, helderder, voller en stralender. Deze toevoeging aan de herstellende anti-ageing lijn van Guerlain pakt dankzij zijn verzorging met bijenproducten rimpels en huidverslapping effectief aan.

De vloeibare en compacte textuur dringt onmiddellijk de huid in en geeft een verfrissend effect. De mooie flacon past perfect bij de andere producten uit dezelfde lijn en draagt met zijn kleinere ecologische voetstap bij aan een duurzamere wereld.

Shop hier online

 

CureSupport – Liposomal Resveratrol suppletiecuresupport

Een goede weerstand helpt om ons lichaam weerbaar en sterk te houden tegen schadelijke externe invloeden, zoals bacteriën en virussen. Naast gezonde voeding kunnen bepaalde voedingssupplementen daarin positief ondersteunend zijn, zoals vitamine C, D en K. Recent werd ontdekt dat ook Resveratrol een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid. CureSupport biedt met Liposomal Resveratrol een goed opneembare vorm aan van dit veelbelovende natuurmiddel.

Resveratrol is een krachtig, plantaardig antioxidant die van nature vooral aanwezig is in de pitten, steeltjes en schillen van druiven. De schillen bevatten de hoogste concentratie. Resveratrol werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als vitamine C.

Vloeibare vorm

De CureSupport Liposomal Resveratrol komt ongeschonden door de maag en wordt daardoor optimaal in de bloedbaan opgenomen. Het product is uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van Resveratrol. Dit betekent dat deze krachtige natuurlijke antioxidant verpakt is in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze liposomen beschermen de Resveratrol tegen het maagzuur en zorgen ervoor dat het voor 98% door ons lichaam kan worden opgenomen.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook