Met zonbescherming voor o.a. de gevoelige huid!

05:55 - 03:33
luistertijd 05:55 - leestijd 03:33

Heb jij inmiddels al een kijkje genomen in de BeautyJournaal Shop? In deze online etalage vind je alle favoriete producten van de BeautyJournaal redactie. Je hebt deze product en/of merken ongetwijfeld al eens voorbij zien komen op ons platform. Sinds kort kun je ze via onze shop heel gemakkelijk vanuit huis bestellen. In deze reeks artikelen delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreek er volgens jou nog een merk of een specifiek product? Laat dit ons dan zeker weten.

Avène – Very High Protection Spray SPF50avene

De SPF 50+ Spray van Avène bevat een exclusieve combinatie van Sunsitive® protection bestanddelen en een gepatenteerd filtersysteem dat slechts 4 zonnefilters bevat die een zeer brede, stabiele en langdurig doeltreffende UVB/UVA-bescherming bieden en optimaal worden verdragen.

Veilige Tinosorb filters

Er wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige Tinosorb filters (synthetisch). Er zit een uniek antioxiderend complex in (Pretocoferyl + Thialidine) voor een globale bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress, en kalmerend mineraalhoudend thermaal water.

Dit Avene zonneproduct geeft:

De SPF 50+ Spray is voorzien van een handig OPEN/STOP-systeem. Avene claimt met dit product ook veilig te zijn voor het oceaan leven.

Derma – Zonnelotion SPF30 voor kids en bij eczeem

Derma Zonnelotion SPF30 verzekert een uiterst waterbestendige bescherming tegen zonnebrand voor kinderen met een delicate huid.

Waterbestendig

derma kids

De lotion biedt een waterbestendige en optimale bescherming tegen de UVA en UVB zonnestralen en voldoet aan de nieuwe aanbevelingen van de EU voor een optimale bescherming tegen die UVA en UVB stralingen.

Parfumvrij en AllergyCertified

Het product is vrij van parfum en is geschikt voor de eczeem huid. Derma Kids Zonnelotion SPF30 draagt zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified keurmerk als het Nordic Ecolabel. Dit betekent dat het product is goedgekeurd voor veilige, verdraagzame stoffen voor heel gevoelige huiden.

Collistar – Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt Spray

Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray is een heerlijke verzorgende en bruiningsversnellende spray met gouddeeltjes. Heerlijk om je huid extra te hydrateren in de zon of erna. Fijn als je huid ook snel droger wordt.

collistar supertanning

De aloë vera milk kalmeert, hydrateert en voedt de huid. De formule zorgt voor voelbare verfrissing en brengt het vochtgehalte weer in balans. Geeft direct een verademend gevoel.

Let op! Er zit geen beschermingsfactor in! Dus gebruik het onder je anti-zonnebrandproduct als extra huidverzorger en bruiningsversneller, of er overheen omdat je extra glow op je huid wilt, en de verkoelende frisheid tussendoor wilt ervaren. Je shopt het product nu tevens met korting.

MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30 + shop met korting!

Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur, frambozenzaadolie en vitamine C en E in dit product.

madara

Claims:

Wat vindt BeautyJournaal’s Monique ervan?madara sun30

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een hele fijne zonnecrème vindt. Omdat het subtiel getint is, is hij mooi als een finishing touch over je dagverzorging heen, maar hij matcht ook uitstekend over de CC cream heen, danwel een gewone foundation.

Ik heb het product uitgetest bij normaal woon-werkverkeer op de fiets in de zon, in Monaco tijdens een uurtje hier en daar op het strand tussen de congressen door en aan zee tijdens de wandelingen.

Het huidgevoel is heerlijk

Mijn huid blijft zacht en soepel aanvoelen, de hydratatie is goed. Omdat het nog voorjaar is, heb ik een zonkracht tussen de 2 en 5 meegemaakt en in Monaco een 5. Ik ben voldoende beschermd geweest. Mocht de zonkracht sterker worden, adviseer ik wel om om de drie uur even bij te smeren, maar dat gaat prima met dit licht make-up achtige product. Het bouwt niet ‘cakey’ op.

Ik zou wel willen dat de tube groter was. Hoewel 40 ml voor een gezichtsproduct voldoende is, gebruik ik hem over een hele dag heen toch zo’n drie keer, en dan gaat het hard. Het Age-Defying Sunscreen spf 30 is een blijvertje in mijn stash. Zodra ik automatisch een product opnieuw pak, dan weet ik dat het goed zit!

Coolibar UV-werende bucket hoed

Zin in een mooie zonnehoed voor de zomer? Deze marineblauwe bucket hoed heeft een casual look en biedt een hoge UV-bescherming van UPF50+.

hoed

De omtrek van de hoed is 56 cm, maar er is een handig intern trekkoordje waarmee je de pasvorm iets kunt aanpassen. De rand is 9 cm breed. Een subtiel gevlochten koordkroonband maakt deze zonnehoed in stijl af. Combineer deze hoed met een mooi UV- shirt, jurkje of badpak uit onze collectie en je bent klaar voor de zon. Hij is er in wit, donkerblauw en zwart.

Coolibar is een Amerikaans kledingmerk en expert op het gebied van UV-beschermende kleding.

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook