Zonder parabenen, kleurstoffen, siliconen en andere allergiegevende stoffen

07:14 - 04:20
luistertijd 07:14 - leestijd 04:20

Het is bekend dat de zeer gevoelige huid (bij couperose, maar ook bij kinderen voorzichtig behandeld dient te worden. Zeer voorzichtig zelfs. Formules worden constant geoptimaliseerd en verbeterd om het risico op huidreacties te minimaliseren. Collistar Research en de Universiteit van Siena hebben samengewerkt aan een nieuwe lijn zonverzorgingsproducten voor de zeer gevoelige huid en hebben een super actief ingrediënt ontdekt, Siciliaanse Opuntia, beter bekend als de cactusvijg.

 

DE 5 EXCLUSIEVE SPECIALITEITEN
De nieuwe lijn voor voor de zeer gevoelige huid bestaat uit de volgende producten:

Like de Collistar Facebook pagina en blijf op de hoogte van aanbiedingen.

Deze nieuwe Collistar lijn is de meest geavanceerde lijn die momenteel te vinden is voor de gevoelige huid. Ideaal voor kinderen, maar ook ter bescherming van haarvaten, pigmentvlekjes, moedervlekken, tatoeages en littekens. De formuleringen hebben een uiterst lichte textuur die versmelt met de huid. De nieuwste generatie uv-filters wordt makkelijk opgenomen door de huid en biedt een ultra hoge bescherming. De nieuwe hightech texturen zijn snel aan te brengen en laten geen witte waas achter op de huid.

FORMULES ZONDER * parabenen *parfum* kleurstoffen * alcohol * siliconen * bekende
allergenen * minerale oliën * nikkel*

SHOP de Collistar zonproducten hier online.

Cactusvijg onderzocht op hydraterende en antioxidatieve eigenschappen

Ten eerste bevat de formule Opuntia (vijgcactus) extract uit Sicilië, een plant uit de Cactaceae familie die is geselecteerd door onderzoekers van de Universiteit van Siena en Collistar.
Opuntia staat ook wel bekend als de ‘Italiaanse aloë vera’ dankzij het hoge gehalte aan flavonoïden, plantenslijmstoffen, polysacchariden en vitaminen. Dit extract bevat tweemaal
zoveel hydraterende bestanddelen en 40 keer zoveel flavonoïden als traditionele aloë vera, waardoor het beschikt over een beduidend groter hydraterend, antioxidant en kalmerend vermogen dan aloë vera.

Ontstekingsremmende eigenschappen tegen irritatie

Daarnaast is een actieve en meervoudige huidcel bescherming gegarandeerd door de combinatie van drie actieve bestanddelen: luteïne, vitamine E en een biosaccharide
met ontstekingremmend effect. Dit laatste is mogelijk door het blokkeren van cytokinen (ontstekingsbevorderende bestanddelen) en doordat de epidermis wordt gestimuleerd
om b-endorfine, onze ‘welzijn’ moleculen, te produceren.

SHOP de Collistar zonproducten hier online.

Onzichtbare, goede hechtende en stabiele filters

Tenslotte is een exclusieve combinatie van filters actief die een egaal en onzichtbaar laagje op de huid creëeren dat niet alleen prettig aanvoelt, maar ook een super bescherming biedt en stabiel op de huid blijft. De producten bieden na uren blootstelling aan de zon nog een doeltreffende bescherming en blokkeren UVB, UVA1, UVA2 en infrarode stralen.
De producten zijn dermatologisch getest op een gevoelige en reactieve huid en zijn vrij van parabenen, siliconen, mineralen oliën, alcohol, parfum, kleurstoffen, bekende allergenen en
zijn <0.0001% nikkel gereguleerd.

Like de Collistar Facebook pagina en blijf op de hoogte van aanbiedingen.

De texturen zijn licht, zeer aangenaam voor de zintuigen en erg snel aan te brengen. Ze worden binnen enkele seconden door de huid opgenomen, laten geen vettig gevoel na en bieden gegarandeerd een prachtige zongebruinde teint met een diepgaande bescherming.

Active Protection Sun Cream Face and Body, SPF 30 en 50+

Ultra zacht, maar toch ongelooflijk doeltreffend. Deze zonnecrème voel je niet op de huid, maar is er wel! Beide texturen van Active Protection Sun Cream Face and Body, SPF 30 en 50+, versmelten met de huid en ‘verdwijnen’ vrijwel direct. De huid is direct beschermd
tegen de schadelijke factoren uit zonnestralen, waardoor de zeer gevoelige
huid direct veilig van de zon kan genieten. Deze comfortabele zonnecrèmes voelen
fris en aangenaam op de huid en zijn wateren transpiratie resistent. Een waardevol elixer voor zelfs de meest gevoelige huid. Uitermate geschikt voor kinderen en ook ideaal om haarvaten, pigmentvlekjes, moedervlekken, tatoeages en littekens te beschermen.

SHOP de Collistar zonproducten hier online.

Active Protection sun face cream, antizonnevlekjes, antirimpel, spf 50+, waterresistent

Meer dan een gewone zonnecrème. Deze anti-age behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid die regelmatig wordt blootgesteld aan de zon. Naast de basis ingrediënten bevat deze zonnecrème ook carnosine en extract van citrus unshiu (Satsuma mandarijn) die de vorming van zonnevlekjes bestrijden en een anti-rimpel werking hebben. Carnosine werkt op DNA niveau: het beschermt het huidcel DNA tegen schade door de zon en voorkomt de afbraak van collageen en andere huidproteïnen.

Extract van citrus unshiu is bekend om de verhelderende eigenschappen, helpt de vorming van zonnevlekjes te stoppen en zorgt dat een egalere bruining ontstaat. Deze zonnecrème is ideaal voor het gezicht én andere kwetsbare huidzones zoals de handen, hals, buste en decolleté. De formule is ideaal voor dagelijks gebruik.

SHOP de Collistar zonproducten hier online.

Active Protection sun stick spy 50+ water resistant

Plantaardige wassen, zoete amandelolie en calendula oliën zijn in een geconcentreerde hoeveelheid aanwezig in de meeste doeltreffende zonnestick aller tijden, een
wondermiddel voor de zeer gevoelige huid. Deze zonnestick is speciaal ontwikkeld voor een effectieve, doelgerichte bescherming van de kwetsbaarste huidzones (neus, lippen, oogcontouren). Beschermt daarnaast ook haarvaten, pigmentvlekjes, moedervlekken, tatoeages en littekens. Opnieuw aanbrengen na het zwemmen en langdurige blootstelling aan de zon.

SHOP de Collistar zonproducten hier online.

Ultra Soothing after sun repair treatment 

Ongelooflijk kalmerend, hydraterend, herstellend en voedend. Kortom: een ultra-high-performance aftersun. Deze aftersun, waarvan de voordelen versterken als je de formule 5-10 minuten op de roodste huidzones laat inwerken, is speciaal ontwikkeld voor gezicht en lichaam. Net als de overige producten uit de lijn is deze formule ook ideaal voor de kwetsbare huid van kinderen.

De super kalmerende eigenschappen zijn te danken aan een specifiek ontstekingsremmend ingrediënt, Skinasensyl™, en een mix plantenextracten. Het resultaat? Een direct aangenaam fris gevoel en gevoel van verlichting. De formule vermindert bovendien roodheid en minimaliseert het gevoel van een geïrriteerde en (te) warme huid. De formule bevat ook Matrixin-Complex® en een combinatie van hyaluronzuur, shea butter, zoete amandelolie en vitamine B5. Het complex, gecombineerd met vitamine E tegen vrije radicalen, stimuleert het huidnatuurlijke proces van zelfherstel en versterkt de huidbeschermende barrière terwijl de overige ingrediënten de huid voeden en hydrateren.

SHOP de Collistar zonproducten hier online.

WINNEN!

Doe mee met de Collistar winactie!

Personen met een zeer gevoelige huid hebben een grotere kans op zonschade. Reden genoeg om dit huidtype én de kwetsbare huid van kinderen goed te beschermen. Wil jij kennismaken met deze bijzondere Collistar zonverzorging?
Beautyjournaal mag onder haar lezers een heerlijk Collistar Hypersensitive Sun pakket weggeven t.w.v. € 124,65. Klik hier en doe mee aan de winactie

 

Like de Collistar Facebook pagina en blijf op de hoogte van aanbiedingen.

Lees ook