Dagelijkse (zon)bescherming voor het gezicht & shop met 10% korting!

04:18 - 02:35
luistertijd 04:18 - leestijd 02:35

In de BeautyJournaal shop koop je alle favoriete producten van de BeautyJournaal redactie. Van make-up en skincare tot haarverzorging! De online etalage is ingericht met allerlei producten die je al eens op ons platform tegen bent gekomen. In deze artikelenreeks delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of speciaal product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF50

la roche posay

La Roche-Posay claimt met Mineral One SPF50 de eerste dagelijkse minerale bescherming voor de gevoelige huid te zijn, die slechts één mineraal UV-filter gebruikt voor een breed spectrum bescherming (UVA, UVB, IR-A en zichtbaar licht). Met titaandioxide!

De crème biedt een natuurlijke dekking, hydrateert je huid gedurende 24 uur en heeft een zeer hoge beschermingsfactor. Het product heeft een matterende dekking en is eenvoudig aan te brengen. Met behulp van één mineraal UV-filter (titaandioxide) levert het een breedspectrumbescherming om door UV veroorzaakte fotoveroudering te voorkomen. In combinatie met minerale pigmenten helpt het om hyperpigmentatie veroorzaakt door UV en zichtbaar licht te voorkomen.

De crème is verrijkt met vitamine E en bronwater ter ondersteuning tegen oxidatieve stress door luchtvervuiling en infrarood licht uit zonlicht.

Laatste stap in de dagverzorging

Het product heeft een lichte textuur en is op dagelijkse basis te gebruiken. Je brengt de crème als laatste stap in de dagverzorging aan. Om de bescherming optimaal te behouden breng je het product royaal en met enige regelmaat aan, vooral na transpireren of afdrogen. De crème is niet vet of plakkerig en is verkrijgbaar in vijf kleuren van light tot dark brown.

Coola Daydream Mineral Primer SPF30coola primer

Ga je liever voor wat meer dekking en breng je graag nog een laagje foundation aan? Dan is het handig om daaronder de Coola DayDream Mineral Primer met SPF30 te gebruiken. Deze multi-tasking primer laat de huid stralen en vormt een zijdezachte basis voor make-up. Vanzelfsprekend kun je hem ook over je dagelijkse serum aanbrengen en over een dun laagje dagcrème. Dan heb je UV-bescherming en een stralende teint inéén.

Extracten van kamperfoelie, witte lelie en irisstamcellen verbeteren direct de huidkwaliteit; ze ziet er egaler, gladder en verfijnder uit. Perfect als basis voor foundation maar ook mooi om op zichzelf te gebruiken. De primer bevat verder geen nanodeeltjes, geen parfum en geen conserveermiddelen. Hij is waterbestendig en bevat natuurlijke minerale actieve ingrediënten.

Oolaboo Skin Defense DNA Recovering Balm

oolaboo

De Oolaboo Skin Defense Balm DNA Recovering Post Exposure gezichtsbalsem is een herstellende en voedende balm, met een verkoelend en kalmerend resultaat. Het product is ontwikkeld voor het gebruik na blootstelling aan de zon of pollutie – zoals na een dagje in de stad of na het vertoeven in een metropool met veel luchtvervuiling.

Deze frisse, niet-vette en snel absorberende balm bevat een snufje mint-extract, dit zorgt voor een direct verkoelend effect, zo wordt de huid verfrist en gekalmeerd na het zonnen. Het herstelt de natuurlijke vochtbalans van de door de zon gestreste huid en helpt het vervellen van de huid vertragen.

Herstellende werking

Het vermindert roodheid van de huid en helpt een lange, mooie teint te behouden. De lichte formule met Aloë Vera trekt snel in en helpt de vochtbalans te herstellen. Japanse Matcha thee, een krachtig natuurlijk antioxidant, helpt om te beschermen tegen vrije radicalen, die schade aan huidcellen aanrichten en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken.

De gezichtsbalsem bevat tevens een uniek complex van glucomannan, betaglucan en hyaluronzuur. Dit helpt de natuurlijke bescherming van de huid te ondersteunen en resulteert in een snellere, diepere en langdurige teint.

Met de code Beautyjournaal10% shop je dit product nu met 10% korting!

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook