Van buiten met crème, van binnen met mineralen en vitaminen

02:45 - 01:39
luistertijd 02:45 - leestijd 01:39

Schoonheidsspecialisten zien het in de praktijk al vele jaren: wie voedingssupplementen slikt ter ondersteuning van de huidconditie, heeft daar echt profijt van. De hydratatie verbetert, de huid voelt zachter en de huid is weerbaarder tegen invloeden van buitenaf, zoals tegen uv-straling.

flinndal

Flinndal Huid, Haar & Nagels

Het is niet zo gek om een product te ontwikkelen dat zowel de conditie van de huid, van de nagels en het haar verbetert. Het is niet allemaal opgebouwd uit keratine, je haar en nagels komen ook uit de levende cellaag van de huid.

Huid, haar en nagels zijn gebaat bij dezelfde stimulerende, onderhoudende stoffen. Het is een mooie aanvulling op het smeren met een goede antioxidant houdende crème. Zo ben je van buiten als van binnenuit beschermd.

Wat zit erin?

Huid, Haar & Nagels van Flinndal bevat alle mineralen en vitaminen die hiervoor nodig zijn.

Voor je huid zijn dat bijvoorbeeld in het bijzonder vitamine A, B2, B8 en vitamine C, en het mineraal zink. Vitamine C helpt bij de opbouw van collageen, en geeft je huid dankzij de antioxidant werking ook extra bescherming tegen uv-straling, en dus tegen rimpelvorming en pigmentbeschadiging.

Andere antioxidanten in dit product komen uit Groene thee en walnoot.

Shop Huid, Haar en Nagels van Flinndal hier online

 

flinndal

Zink en selenium

Voor je haar zijn met name vitamine B en de mineralen selenium en zink belangrijk. Ze dragen bij aan een gezonde haargroei en ook aan veerkrachtig haar. Deze stoffen zijn ook van belang voor gezonde nagels.

Wist je dat zink ook heel nuttig is als je last hebt van acne? Lees er hier meer over op BeautyJournaal.

Ter ondersteuning van gezonde voeding

Vanzelfsprekend haal je eerst de gezonde stoffen uit je voeding. Denk hierbij aan groenten en fruit, aan volkoren producten, plantaardige oliën en vis. In mindere mate uit zuivelproducten en magere, niet industrieel bewerkte vleesproducten.

flinndal

Drink voldoende

Zorg ook dat je dagelijks voldoende vocht inneemt, bij voorkeur gewoon schoon water (niet koolzuurhoudend) of een lichte groene thee.

Bescherm je huid overdag vanzelfsprekend met uv-bescherming. Een product met zinkoxide en titaniumdioxide worden momenteel als het meest veilig beschouwd.

Flinndal voedingssupplementen zijn opgebouwd uit veilige doseringen die tot 200% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bevatten.

Shop Huid, Haar en Nagels van Flinndal hier online

 

Lees ook