shop Dokter’s favoriet! Alhydran littekencreme met Aloë Vera (ook met spf 30) Alhydran crème helpt bij herstel van beschadigde huid door een wond, bestraling, eczeem… Bekijken Alissi Med Meso-Needling In de salons voor huidverbetering vind je steeds geavanceerdere technieken om het huidbeeld mooier te maken. De tijd van alleen een reiniging en masker is echt […]

04:12 - 02:31
luistertijd 04:12 - leestijd 02:31

Alissi Med Meso-Needling

In de salons voor huidverbetering vind je steeds geavanceerdere technieken om het huidbeeld mooier te maken. De tijd van alleen een reiniging en masker is echt voorbij. Onlangs onderging ik in het prachtige huidinstituut Attirance in Breda een nieuwe behandeling van het mooie Spaanse merk Alissi Brontë met micro-needling waarbij ook werkzame stoffen worden ingesluisd – dan noem je het mesotherapie.

Dit is Alissi Brontë

We hebben het afgelopen jaar al veel geschreven over de producten en behandelingen van Alissi Brontë (bekijk hier onze reviews en video’s nog eens), en daarom is het extra leuk dat het aanbod is uitgebreid! Alissi Brontë heeft speciaal voor intensievere huidbehandelingen Alissi Med ontwikkeld.

https://youtu.be/B6i4MdOX4L8

Hier bestaat de micro-needling behandeling uit

De micro-needling behandeling is opgebouwd rond de behandeling met de zg. Meso-Pen en een speciale vloeibare cocktail waarvan de werkzame stoffen met behulp van de talloze miniscuul kleine gaatjes die de pen in de huid maakt, dieper ingesluisd worden.

Microkleine kanaaltjes in de huid

De pen is mechanisch aangedreven en kan wel 1000 kleine kanaaltjes per seconde maken. De kanaaltjes bieden de kans om de activiteit van stoffen wat groter te maken. De huid is van nature redelijk ondoordringbaar. Met peelings kun je hem ontvankelijker maken, ook met zwakstroom veldjes, en dus met de speciale needling-pen.

Dit doet het voor je huid

Je slaat twee vliegen in een klap: de pen prikkelt de huid en bevordert de aanmaak van collageen. De actieve stoffen uit het serum bevorderen het herstellend vermogen van de huid. Met name de rijpere, zonbeschadigde huid.

Schoonheidsspecialiste Lonneke laat me zien hoe compact deze behandeling – kijk maar mee in de video hierboven.

Voor de reiniging van mijn huid gebruikt ze een micellair water. Een milde reiniging die ook make-up verwijdert, maar de huidbarrière niet aantast.

Voor de feitelijke meso-behandeling gebruikt Lonneke het MesoSerum Complex met hyaluronzuur en vitamine C en cafeïne. Deze cocktail laat de huid weer stralen, geeft een vochtboost en stimuleert de doorbloeding van de huid.

Dit is iets wat ik ook zeker na afloop merk: mijn huid gaat gloeien van warmte.

De afsluiting van de behandeling gebeurt met de MesoHyaluronic Cream dat een heerlijk verzachtend en voedend gevoel geeft aan de huid. Lonneke brengt hem ook heel royaal aan bij mij, ‘omdat mijn huid nu echt alles opzuigt,’ zegt ze. Ze masseert hem lekker in.

Wat Monique ervan vindt

Ik vind de mesobehandeling een heel fijn programma om inderdaad werkzame stoffen net wat dieper in de huid te krijgen. Je huid krijgt een mooie glow en blijft dagenlang lekker doorvoed aanvoelen. Als je een behandeling als deze in kuurverbrand doet, zul je echt zien dat de conditie van je huid veel mooier wordt. Gun het jezelf, want je wordt er echt blij van als je in de spiegel kijkt. Een frisse, gladde, gave huid is het mooiste wat er is, toch?

Bekijk ook:

 

Informatie:

  • Ben jij als consument geïnteresseerd in fijne behandelingen? Hier vind je de salonlocator
  • Wil je producten kopen? Bezoek hier ook de online webshop
  • Ben je als schoonheidsspecialiste geïnteresseerd in Alissi Brontē? Neem contact op met salesmanager Ingrid de Leeuw van Attirance Cosmetics Company, via sales@attirance.nl, telefoon 06 250 58 291

Lees ook