Pure weldaad voor de gezondheid van je huid

09:02 - 05:25
luistertijd 09:02 - leestijd 05:25

Top! Healthy Aging met de Vitamine C-lijn van Alissi Brontë

Vitaminen zijn een weldaad voor je gezondheid. Ook voor de gezondheid van je huid. Vitamine C in zijn pure vorm (ascorbinezuur) in cosmeticaproducten verbetert de huid aanzienlijk. Het is noodzakelijk voor de aanmaak van collageen dat de huid verstevigt, de celgroei stimuleert en zorgt voor de elasticiteit van de huid.

Vrije radicalen vanger

Daarnaast is vitamine C een krachtige antioxidant die vrije radicalen vangt en daardoor huidveroudering vertraagt. Vrije radicalen kunnen ontstaan door onder meer overmatig zonnebaden en roken. Het zijn boosdoeners voor de huid; ze zijn zeer agressief en beschadigen de huid en het collageen. Fijne lijntjes en rimpels zijn het gevolg.

Vitamine C-lijn van Alissi Brontë: perfect voor de zomer

Wanneer de zon krachtiger is en je meer tijd buiten doorbrengt, zal je sneller vrije radicalen in de huid aantreffen. De Vitamine C-lijn van Alissi Brontë is daarom een verstandige keuze voor de zomer, maar ook voor de rest van het jaar. De uitgebreide productlijn speelt in op de (zomerse) huidbehoeften en geeft daarnaast een ware wellness-beleving met fijne texturen en heerlijke citrusgeuren.

Ideale vitaminemix tegen huidveroudering

Naast vitamine C bevatten de producten in de Vitamine C-lijn van Alissi Brontë diverse andere vitaminen die de tekenen van huidveroudering aanpakken en preventief werken op aging:

Plantenextracten en etherische oliën

Naast vitaminen vind je ook nog tal van andere ingrediënten die het beste in de huid naar boven halen en haar optimaal beschermen, zoals plantenextracten, etherische oliën en UV-filters. Een greep uit de gebruikte ingrediënten: zoete amandel-, kamille-, hop-, ginseng-, waternavel-, toverhazelaar-, gist- en aloë-extract, allantoïne, shea butter en royal jelly.

Dit zijn de voordelen

Deze ingrediënten regenereren de huid, verfijnen de poriestructuur, werken op het vochtgehalte en hebben een kalmerende, wondhelende en ontstekingsremmende werking. Ze spannen en versterken de huid, stimuleren de doorbloeding, bevorderen de opbouw van nieuwe cellen, maken de huid gladder, verbeteren de cellulaire voeding en houden de talgproductie in balans. Wat wil je nog meer?!

Vitamine C-lijn van Alissi Brontë: geschikt voor alle huidtypen

De lijn omvat diverse producten voor thuisgebruik en een aantal exclusieve salonproducten. Marijke Stoop, eigenaresse van Attirance Cosmetics Company in Breda en distributeur van Alissi (hiernaast op de foto) zet ze dit artikel voor je op een rij.

One Step Cleanser & Tonic

Innovatieve formule zonder sulfaten om de huid snel te reinigen, ontgiften, tonifiëren en revitaliseren. One Step bevat ultrafijne, essentiële oliën en verwijdert verontreinigende deeltjes die hechten aan het huidoppervlak. De huid voelt direct fris en schoon aan.

Marijke: “Deze handige Cleanser bevat een licht fruitzuur, waardoor er direct verheldering te zien is in de huid. Het product mag ook gebruikt worden om oogmake-up te verwijderen. Een all in one product dus, dat je eenvoudig meeneemt op reis.”

Naar de webshop

 

Scrub Vitamin C+C

Verwijdert dode huidcellen in een handomdraai en geeft een mooie glans en helderheid aan de huid. Deze formule bevat natuurlijke en minerale scrubkorrels en extra vitamine C. De scrub geeft een diepe reiniging van de huid en verfijnt de poriën.

 

PolivitaminiC Cream

Deze luchtige crème geeft nieuwe energie aan de vermoeide, doffe en grauwe (rokers)huid. De teint verheldert en verfrist, de huid is gladder en egaler. Marijke: “Dit is ons best verkopende product uit de Vitamine C lijn, omdat het bij zoveel huidtypes een mooi resultaat geeft. De geur van sinaasappel heeft bovendien een positief effect op het gemoed. Deze crème is steeds een feestje om te smeren en verslavend lekker!”

 

Essential Oxygen Cream

Deze luxe crème geeft zuurstof aan de cellen en bestrijdt vrije radicalen. Essential Oxygen Cream laat een grauwe, doffe en verweerde huid weer stralen en hydrateert de huidlagen voortdurend door de werking van plantenextracten. Herstelt verouderingstekenen door de actieve werking van vitamine A (retinol) en geeft direct glans, een gladdere huid en een verbeterde doorbloeding.

Marijke: “Dit is mijn persoonlijke favoriet, omdat je deze crème prachtig als kuur kunt inzetten. Gewoon eens afwisselen met je vertrouwde dag- of nachtcrème en laat je verrassen door het resultaat.”

Naar de webshop

 

Perfect White Serum

Een ware vitaminebom voor de nacht in een gel-olie textuur voor een perfecte penetratie van de huid. Het serum werkt verhelderend op pigment door de hoge dosis antioxidanten. Marijke: “Dit is een typisch Alissi product, omdat er zo’n hoge dosis aan plantaardige werkstoffen in zit. Door de uitgekiende vitamine cocktail is dit met recht huidverbetering op het hoogste niveau.”

Firming 2020: Peel Off verstevigend masker voor het gelaat

Het salonproduct Firming 2020 werkt intensief op anti-aging en heeft een direct liftend effect. Microscopische algen en phytoplankton werken licht exfoliërend en verhelderen de teint. De groene micro-alg spirulina gaat huidveroudering tegen en geeft de huid nieuwe energie door de aanwezige carotenoïden, antioxidanten, vetzuren, enzymen, polymeren en peptiden.

De vrucht acerola is een van de grootste bronnen van vitamine C in de natuur en bevat daarnaast magnesium, vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (niacine), B5 (pantotheenzuur) en kalium. Het is een sterke antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen, de collageensynthese activeert en een direct verhelderend effect heeft op de huid.

Marijke: “Dit product doet het erg goed bij onze salons, omdat het eenvoudig aan te brengen is. De klant ervaart het meteen als iets bijzonders in een behandeling. Daarnaast geeft het een spectaculair resultaat. De huid is direct gehydrateerd, er is een verbetering te zien in de rimpeldiepte en vermoeidheid is meteen uit het gezicht verdwenen.”

Biological 15% Pure C Vitamin

Tot slot… hét paradepaardje in de salon! Biological 15% Pure C Vitamin herstelt de epidermale cellen en verbetert het metabolisme van de componenten van het bindweefsel. Dit product herstelt de huidfuncties, voorkomt photoaging en oxidatie, en elimineert vrije radicalen.

Over Alissi Brontë

Het Spaanse high-end cosmeticamerk Alissi Brontë is in 1981 opgericht door Alicia Pérez-Aragó. Het merk onderscheidt zich met schitterende productverpakkingen, heerlijke geuren, fijne texturen, bewezen effectieve natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten en een scala aan protocollen, behandelingen en rituelen. Alissi Brontë is een perfecte samensmelting van zichtbare en langdurige huidverbeterende resultaten en een tot de verbeelding sprekende wellness-beleving in zowel de producten als salonbehandelingen.

Lees ook: De tijd is rijp voor eco-luxe van Alissi Bronte.

Typerend voor veel van de Alissi Brontë-producten is de toevoeging van 24k goud, diamant, mica en parel, die een bio-energetische werking op de huid hebben. Alle producten zijn gegarandeerd dierproefvrij en bevatten geen ingrediënten die allergische reacties kunnen veroorzaken. Vrij van minerale oliën, paraffine, parabenen, formaldehyde (formol), conserveringsmiddelen, kleurstoffen en parfums is Alissi Brontë-cosmetica geschikt voor de meest veeleisende en gevoelige huidtypen.

Naar de webshop

 

Meer weten over Alissi Brontë?

De Alissi Brontë-producten zijn verkrijgbaar via geselecteerde schoonheidssalons en de webshop. Op de website kun je ook de gerichte verkoopadressen vinden.

Ben je geïnteresseerd in het werken met Alissi Brontë in jouw salon? Hier vind je contactinfo van Attirance. Of neem contact op met salesmanager Ingrid de Leeuw van Attirance Cosmetics Company, via sales@attirance.nl, telefoon 06 250 58 291.

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love Dossier van Alissi op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook