Get your glow – de trend van 2019!

08:15 - 04:57
luistertijd 08:15 - leestijd 04:57

Er zijn van die momenten in het jaar, en überhaupt momenten in het leven dat je behoeft aan extra glans hebt. Glans die de dag weer laat schitteren, glans die jou weer laten stralen. Ook al is alles voor even dof en wat stoffig, wetende dat je huid straalt in het licht, geeft dat toch extra energie en een sprankelende dimensie.

Doffig en stoffig?

De Gold Treatment van het Spaanse natuurlijke huidverzorgingsmerk Alissi Brontë doet het allemaal, en wat is dat heerlijk, zo heb ik ondervonden. En trouwens….2019 staat in beautyland in het teken van GLOW!

Katalysatoren voor een mooie huidtonus

Is je huid dof, gedehydrateerd, heeft het een vale teint en een slappe huidtonus? Dan is deze gezichtsbehandeling er een om te onthouden. Dankzij het gebruik van de katalyserende effecten van goud, de glow van diamantpoeder en de toepassing van magneetbolletjes wordt de doorbloeding gestimuleerd. Door de toegenomen hoeveelheid zuurstof in de cellen krijgt je huid weer een frisse uitstraling.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en dit is er een van! Love the glow, ik ga zonder foundation de deur uit😉

Het thema is goud, echt goud….

De gezichtsbehandeling bestaat uit een zestal stappen, waarbij reiniging natuurlijke de eerste is. Omdat goud het thema is, kan dit 24 Karaat partikel natuurlijk in de eerst stap al niet ontbreken! De Gold Foam reinigt je huid zacht maar effectief van talg en make-up, maar geeft ook al de aanzet tot een eerste oplichtend effect. Je snapt het al: in deze mooie behandeling ga je partikels stapelen om die unieke glow te krijgen!

alissi bronte copyrights beautyjournaal

Nothing beats a diamond peel

Daarna is het tijd voor de peeling, ook een belangrijk onderdeel in het reinigingsproces, om de huid zo toegankelijk mogelijk te maken voor opname van werkzame stoffen. Alissi Brontë doet dit met diamant poeder. Ragfijn, maar oh zo effectief!

Heb je gevoelige wangen, ga dan vooral heel subtiel te werk, en zorg dat je heel veel water gebruikt om het poeder helemaal af te spoelen. Je huid wordt er superzacht van. Mijn behandelaarster doet het ook zorgvuldig: zowel met kompres en water als met de Gold Foam.

Stimulatie is het allerbelangrijkste onderdeel in deze behandeling. Om die felbegeerde doorbloeding te krijgen. Bij de Gold Treatment start dit met een massage met magneetbollen.

alissi bronte copyrights beautyjournaal

Zo werken magneetballetjes

Het werkt zo: in bloed zitten ijzerdeeltjes in de rode bloedlichaampjes om zuurstof aan zich te kunnen binden. Dit ijzer wordt door de magneten aangetrokken waardoor er meer zuurstof komt in de cellen en de doorbloeding gestimuleerd wordt. Hier voel je overigens niets van, niet anders dan dat het heerlijk verkoelend aanvoelt na zo’n warmte producerende dermabrasie met diamantpoeder😉

alissi bronte

24 K bladgoud op mijn wangetjes

Het meest kekke onderdeel van de behandeling is de verwerking van 24 karaat goudblaadjes op je huid. Het is een precisiewerkje om de ragfijne blaadjes uit hun verpakkingen te halen en voorzichtig op de huid te leggen.

alissi bronte copyrights beautyjournaal

In de massage!

De blaadjes worden in kleinere stukken geknipt zodat ze makkelijk op mijn gezichtsdelen passen. Alvorens ze erop gaan wordt mijn huid eerst bevochtigd met de Gold Nutriv lotion. Over de blaadjes heen wordt mijn huid gemasseerd met de Diamond Gold Pearl Cream. De luxe verzorging met elementen van zijde, goud, diamant en parel. De sheets worden door de massage opgelost en de deeltjes worden in de huid gemasseerd.

alissi bronte copyrights beautyjournaal

Stralen maar….

Mijn huid wordt daarna nog heerlijk behandeld met het Gold Wrap masker, en afsluitend het Beauty Gold Serum, een concentraat met hematiet edelsteen en goud, en de Diamond Gold Pearl Cream. Daarover heen gaat als finishing touch de Ultra Protection & Color spf 50 BB cream, die een zachte mooie finish aan mijn huid geeft.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Mijn favoriete producten voor thuisgebruik:

alissi bronte copyrights beautyjournaal

Gold Nutriv Lotion

Ach, begin werkelijk je ritueel niet zonder deze gouddeeltjes bevattende lotion. Zo bouw je de glans mooi op! Vanzelfsprekend heeft het fijne hydraterende eigenschappen. Een must have in je stash, als je van glow houdt!

Shop hier online

 

Diamond Cell Cream

Deze crème voor de nacht heeft een mooie stevige structuur in een pompverpakking, met zichtbaarheid op de inhoud van de pomp! Het is een allround anti-aging crème met gladmakende werking. Ook heeft de crème verhelderende eigenschappen dankzij een speciale mooie glow. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hem daarom ook overdag gebruik. De glow is egaliserend. Heerlijk op dagen dat ik geen zin heb in foundation! Fijn is ook dat het geen vettigheid nalaat. Het effect op de huid blijft satin-mat.

Shop hier online

 

alissi bronte copyrights beautyjournaal

Diamond Gold Pearl Luxury Cream

Deze luxe crème heeft een heerlijke lobbige fondant-achtige structuur en dat smeert zo zalig uit over de huid. De huid wordt heerlijk zacht, zonder vettigheid! Het is een allround anti aging crème, met een gladmakende werking.

Vanwege de rijkere samenstelling vind ik het een heerlijke creme voor de nacht. Ik smeer hem eigenlijk iets te royaal op, maar het effect op de huid is zo mooi! De satin glow uit diamantpoeder, parel en 24 karaats goud, en de gedachte aan de voedende werking van vitaminen en aminozuren. Fijn hoor!

Shop hier online

 

Angel’s Gold mask

Wat een heerlijk masker, dat je vooral moet inzetten als er een speciaal event op de planning staat waarvoor je make-up er onberispelijk uit moet zien. Peel je huid eerst voorzichtig met de Diamond Peel en breng daarna dit lekker voedende en gladmakende masker aan. Je huid zal er onder je foundation heel erg mooi uitzien, zonder oneffenheden die veroorzaakt worden door een ruwere huidstructuur als gevolg van droogte.

Shop hier online

 

alissi bronte copyrights beautyjournaal

Blistar 24 K liprepair

Ah! Deze zit permanent in mijn tas! Wat een heerlijk product. Het houdt niet alleen mijn lippen lekker zacht, het geeft ook een geweldige glans. Echt heel erg mooi. Speciaal voor die momenten dat je geen lipstick met kleur wilt, maar een mooie natuurlijke intense glans. Het plakt niet en geeft niet af. Must-have!

Shop hier online

 

Lees ook:

Klik op de foto en vraag jouw eigen samples aan van dit mooie merk!

Informatie:

  • Ben jij als consument geïnteresseerd in fijne behandelingen? Hier vind je de salonlocator
  • Wil je producten kopen? Bezoek hier ook de online webshop
  • Ben je als schoonheidsspecialiste geïnteresseerd in Alissi Brontē? Neem contact op met salesmanager Ingrid de Leeuw van Attirance Cosmetics Company, via sales@attirance.nl, telefoon 06 250 58 291

 

Lees ook