Clinique, NYBF, Lush, Eucerin, MAC, Essie, RégimA

16:41 - 10:00
luistertijd 16:41 - leestijd 10:00

Benieuwd naar de producten die de testers uit het BeautyJournaal testpanel recentelijk hebben opgemaakt? Je leest het in dit artikel!

Sabine: O.P.I en Essie

Tja wat gebruik ik totdat het op is en koop ik keer op keer op keer. Ik heb er niet een, maar zelfs twee.

Sabine is nagellak en nagellak is Sabine. Framboos, mint, fluor rose, sophisticated red. Ik kan niet zonder. Ik ben niet merkentrouw qua lak. Ik ga net zo hard een affaire aan met Catrice, als een korte fling met Essence of een semi-vaste relatie met O.P.I.

Waar ik wel trouw aan ben, is aan mijn base- en topcoat. Ik kan niet zonder mijn basecoat. De OPI Infinite Shine Conditioning Primer, zorgt er niet alleen voor dat mijn nagels verzorgt zijn. Het vormt ook een goede basis voor mijn nagellak. De nagellak blijft drie keer zo lang zitten, zonder te chippen, of te beschadigen. En dan de nagels die lijker sterker als ooit. Ze worden door de primer gevoed en gehydrateerd. Echt een winnaar.

Shop hier online

 

En dan de topcoat. Zucht ja de topcoat. Ik heb niet zoveel geduld. Altijd druk in de weer. Een paar minuten wachten totdat de nagellak is gedroogd vind ik lastig. En dan heb je de topcoat of all topcoats van Essie: Good to go. Een laagje over de nagellak heen en er vormt zich een prachtige bescherming over mijn lak heen die binnen een paar seconden gedroogd is. Zo kunnen mijn keurig gelakte nagels direct tegen een stootje.

Dit dreamteam vormt de basis van mijn altijd feilloze gelakte handen! Ik kan niet zonder.

Shop hier online

 

Corine: Clinique Pep Start Double Bubble Purifying Mask

Ik ben groot fan van een grondige reiniging. En dan het liefst ook nog een dubbele reiniging. Ik merk dat mijn huid een dag- of nachtcrème beter opneemt, wanneer mijn huid goed schoon is. Dit reinigingsmasker van Clinique komt daarbij goed van pas en het is dan ook geen wonder dat dit product regelmatig op is…

Na het reinigen van mijn gezicht met een ‘normale’ cleanser, breng ik het reinigingsmasker aan. Het product heeft initieel een lichte en verfrissende geltextuur, die bij contact met de huid transformeert in een bubbeltjestextuur. Het is een gekke gewaarwording wanneer het dunne laagje gel uiteindelijk een dikke laag luchtig schuim wordt. De sensatie van de luchtbelletjes in het masker geeft een fijne tinteling.

Na een paar minuten spoel ik het masker weer af. Het masker reinigt mijn huid diep, tot in de poriën. Vuil en talg verdwijnen als sneeuw voor de zon en het resultaat is een schone en zachte huid. Fijn pluspunt: foundation brengt mooi egaal aan na het gebruik van dit masker.

Shop hier online met korting

 

Schoonheidsspecialiste Esther: Dermo28 Sunskincare Aftersun

Uiteraard volg ik als tester alle artikelen op Beautyjournaal. Zo was enige tijd geleden een review te lezen over de zonnelijn van Dermo28 SunSkincare. Het waren met name de fluo roze flacons die zijn blijven hangen, die moest ik gewoon een keer proberen. Met een zonvakantie in het vooruitzicht, bestelde ik de Aftersun, omdat ik mijn zonnecrème al binnen had.

De reis ging naar de Antillen, waar de zon heftig kan branden op de huid. Gelukkig verbrand ik zelden of nooit, maar na een dagje in de Bonairiaanse zon was mijn huid wel toe aan een fijne smeersessie. Deze aftersun bevat aloë vera en jojoba olie, welke zorgen voor optimale hydratatie en een verkoelend gevoel. Shea Butter en avocado olie maken de huid heerlijk zacht, waardoor het trekkerige gevoel meteen verdwijnt. Mocht je irritatie hebben na het zonnen, dan zorgt Calendula extract voor een ontstekingsremmende werking.

Inmiddels ben ik al weer een paar weken thuis, maar ik gebruik nog dagelijks deze aftersun. Het houdt mijn huid lekker zacht en de geur brengt mij een beetje terug naar het vakantiegevoel.

Ik ben niet alleen verliefd op de prachtige roze flacon, maar ben ook heel enthousiast over deze aftersun en zal hem voor een volgende zonvakantie zeker weer bestellen.

Mail Western Cosmetics voor verkoopadressen

 

Make-up liefhebber Dian: Make Up Revolution Conceal and Define Foundation

In de maandfavorieten van november vorig jaar kon je al lezen dat ik de Make Up Revolution Conceal and Define Foundation met veel plezier droeg. Dat doe ik nu nog steeds, maar niet voor lang meer ben ik bang. Ik heb de foundation in ruim 5 maanden met regelmaat gedragen en nu is hij toch echt bijna op.

De foundation heeft een prachtige semi-matte finish en oogt heel natuurlijk. Het product heeft een medium dekking maar is hierin wel makkelijk op te bouwen. Het resultaat is mooi egaal en ik heb zeker niet het idee dat hij mijn huid uitdroogt. Dat is voor mij een groot pluspunt!

De applicator is behoorlijk groot, dit heeft er mede voor gezorgd dat de foundation nu al bijna op is. Je gebruikt namelijk best veel van het product in één keer. Ach, ik vind de finish zo mooi dat ik voor die 10 euro hem zeker wel opnieuw ga kopen.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Techno 5 Resurfacer van RégimA

Sinds ik dit product gebruik is mijn huid sterk verbeterd, dit serum heeft zo’n 1,5 jaar geleden mijn hart gestolen. Mee-eters zijn verleden tijd, zo een verademing! Mijn huid is vochtarm en daarmee gevoelig voor mee-eters, best lastig. Techno heeft binnen een paar dagen al mijn huid veranderd, de mee-eters die er in zaten kwamen er zeer makkelijk uit en ophoping van talg, verstopte poriën en lelijke mee-eters zijn nu echt verleden tijd.

Het geheim zit hem in de papaya en ananas, bekend om de exfoliërende werking. Dode huidcellen maken de huid niet mooier en geven een dof uiterlijk en zorgen ook nog eens voor verstopte poriën. Techno verwijderd op milde wijze de dode huidcellen waar je echt zonder kan, waardoor mijn huid er niet alleen egaler uitziet maar ook een stralende glow krijgt. Wanneer ik met mijn handen over mijn gezicht ga kom ik geen harde bobbeltjes meer tegen, in de spiegel zie ik ook geen lelijke plekjes meer. Out with the scrubs en in with Techno, ik wissel serums af maar Techno zit vast in mijn beauty ritueel en ik zou eerlijk gezegd niet weten wat ik zonder zou moeten.

Hij is bijna op maar de nieuwe verpakking staat al weer klaar, dit ie echt een product waar ik echt niet wil misgrijpen.

Shop hier online

 

Journalist Hans: NYBF The Eye & Face Treatment

Ik heb meestal geen zin of geen puf om al te veel tijd aan mijn dagelijkse huidverzorging te besteden en alleen daarom al is deze Eye & Face Treatment van NYBF ideaal voor mij. Ik was mijn gezicht tijdens het douchen, meestal met The Purifying Cleanser van hetzelfde merk, maar soms ook, als ik echt geen zin heb of veel haast heb, met de zeepvrije douchegel van de Aldi die ik voor de rest van mijn lijf gebruik. Daarna afdrogen en dan Eye & Face Treatment op mijn gezicht en hals en ik ben tot de avond helemaal klaar.

Het is voor mij een ideale crème: je hebt maar een klein beetje nodig, je hebt geen aparte oogcrème nodig, hij is dun, smeert makkelijk uit, is niet vet en trekt razendsnel in. Je voelt hem ook niet op je huid ‘liggen’, en dat is goed want daar heb ik een hekel aan. Alles zit er in: vitaminen, peptiden, antioxidanten, hyaluronzuur en argireline, dus je huid is in één keer goed verzorgd en beschermt.

Het enige wat in deze crème ontbreekt is een factor, maar die kun je er eventueel overheen smeren (iets wat ik helaas niet vaak genoeg doe, alleen als de zon echt schijnt, en dat is niet genoeg, ik weet het). Wat ik ook erg prettig vind: de crème zit in een eenvoudige zachte tube met een grote plastic dop. Handig en, voor iemand die vaak dingen laat vallen, volkomen veilig en praktisch.

Ik gebruik deze crème nu al ruim een jaar en mijn huid ziet er, voor mijn leeftijd, erg okay uit en voelt lekker soepel en zacht aan. Wat een ideale crème is, is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij is deze het vooralsnog zeker. Ik ben vorige week dan ook aan alweer mijn derde tube (van 150 ml.) begonnen. Top!

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Patricia: MAC Studio fix powder plus foundation

Een foundation en poeder in één, lekker snel en gemakkelijk. Met het bijgevoegde sponsje die zich in een “geheim vakje” onder de poeder bevindt, breng ik het product aan. De poeder is fluweelzacht en geeft door het met het sponsje aan te brengen een goede dekking. Breng je het met een poederkwast aan dan is de dekking minder en dus iets natuurlijker.

De poeder is voor mijn huid echt super want het beheerst talg en glans, het geeft een mooie matte finish zonder dat je poederdeeltjes ziet zitten. Het sponsje heb ik al wel een aantal keer vervangen, dit is een stuk hygiënischer in het gebruik. Omdat het doosje zo compact is gaat het gemakkelijk mee in mijn handtas. Zo kan ik wanneer gewenst mijn poeder bijwerken en de glans van de t-zone verwijderen.

De bodem komt al in zicht dus dat wordt snel een nieuwe kopen. Een voordeel is dan ook dat deze poeder een breed assortiment aan kleuren heeft, dus voor iedere huidskleur beschikbaar.

Shop hier online

 

Huidexpert Judith: Lush Sultana of Soap

Sultana of Soap is mijn all time favourite beautyproduct van de Lush. Het is een romige zeep met raapzaad-, kokos-, en bergamotolie die mijn huid langdurig zacht maakt en waarbij de geur lange tijd blijft hangen. De geur is romig, fruitig en heeft een hint van bergamot. Standaard ligt er een stuk zeep in de kleding- en ladekast.

Het enige nadeel zijn de kleine krentjes in de zeep die in het doucheputje achter blijven maar dit weerhoudt mij niet om de zeep niet aan te schaffen. Als dit stuk zeep op is koop ik altijd weer een nieuwe. De geur doet het hem, erg verslavend.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: ZZAZEN Collagen, Beauty from within

In het gebruik van een verzorgende crème wil ik nog wel eens wisselen. Maar deze pot gaat elke maand tot op de bodem leeg. En de volgende staat al klaar.

Naast een goede huidverzorging aan de buitenkant doe ik aan ondersteuning van binnenuit. Goed en gevarieerd eten, voldoende water drinken en suppletie. Onze intensieve levensstijl kan wel wat extra aandacht gebruiken. Voor meer energie, vitaliteit maar daarmee ook een betere huid van binnenuit.

Ik gebruik de Collagen poeder van Zzazen. Elke dag een schepje in een glas water. Smaakt nog lekker ook! Mijn nagels zijn al jaren een ramp, ze schilferden, scheurden en ik heb van alles geprobeerd maar niets hielp. Sinds ik de Collagen gebruik is dat gestopt, ik heb nu weliswaar korte maar stevige nagels, mijn haar is voller en groeit sneller. Ook heb ik het idee dat mijn huid overal voller is, zie het vooral aan mijn handen.

Collageen is onderdeel van de matrix van de huid en zorgt ervoor dat de huid stevig en vol is. Verliest de huid collageen, dan verslapt je huid en simpel gezegd krijg je rimpels.ZZAZEN® collageen is ontwikkeld om het lichaam te ondersteunen en de huid, haren, nagels, botten, gewrichten van binnenuit te verbeteren! Door de perfecte samenstelling van de ingrediënten: collageen, vitamine C, arginine en glucosamine zorgt ZZAZEN® voor de belangrijkste bouwstoffen om je lichaam te stimuleren bij het aanmaken van collageen op natuurlijke wijze.

Uit onderzoek is gebleken dat collageen dat wordt gegeten/gedronken uiteenvalt en in het bloed terecht komt. Daardoor worden de fibroblasten gestimuleerd en maken ze meer collageen aan. Ook wordt er meer hyaluronzuur aangemaakt. Het is vele malen effectiever dan het op de huid smeren van collageen.

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Eucerin Urea RepairPlus 10% urea

Zo leuk om na te denken over de vraag welk cosmetica product je nou echt tot de bodem opmaakt, en ook weer opnieuw koopt. Dit verwende meisje ziet natuurlijk heel veel voorbij komen. Toch heeft ze een favoriet, en wel in een categorie waarin je eigenlijk heel erg weinig nieuws ziet, terwijl alle vrouwen ernaar hunkeren: voetverzorging!

 

Ik heb een onbetwiste nummer en deze koop ik in de apotheek keer op keer opnieuw: Eucerin voetcrème met 10% urea. Ik schreef er in 2016 al eens een review over, en het is nog altijd mijn allerbeste voetcrème ooit – die ook makkelijk te koop is in Nederland.

Ik heb snel last van kloofjes door uitdroging en deze creme weet mijn voeten echt zacht maar vooral ook glad te houden, waardoor ik minder hoef te vijlen. Ik heb namelijk niet veel eelt.

Forever in love.

Shop hier voordelig online met korting

 

Schoonheidsspecialiste Su: InnoAesthetics EPIGEN 180 ANTIOX SERUM

Mijn recent opgemaakt product is het InnoAesthetics EPIGEN 180 ANTIOX SERUM

Ik gebruik dit serum om mijn onrustige huid in bedwang te houden. Mijn rosacea wordt getriggerd door innerlijke onrust. Iets wat ik zelf nog moet leren, is werken aan stress- management. Persoonlijk ervaar ik het niet zo, maar mijn huid denkt er toch anders over.

Door de kleine moleculen en peptiden kan het serum dieper in de huidlagen komen. Verder is het een multifunctioneel product en heeft het naast bescherming tegen vrije radicalen en oxidatie ook nog een ontgiftende werking op cellen. De cellen worden sterken en ik krijg mijn rosacea weer onder controle.

Vraag informatie aan

Lees ook