Good Bloom, Guerlain, Juliette Armand, Make-up Revolution, Chanel, Ellis Faas, Lanvin, RégimA…

09:43 - 05:50
luistertijd 09:43 - leestijd 05:50

BeautyJournaal testpanel favorieten november 2018

Het BeautyJournaal testpanel verzamelde ook afgelopen maand weer een indrukwekkende en inspirerende reeks favorieten voor je. Lees snel verder.

Make-up liefhebber Dian: Make Up Revolution Conceal and Define FoundationFoundation Make Up Revolution

Afgelopen maand kocht ik de Conceal and Define Foundation van Make Up Revolution. Normaal kies ik altijd voor high-end producten als het gaat om foundation. Maar omdat ik veel positieve reviews heb gelezen over dit product wilde ik hem graag zelf proberen.      De foundation is olievrij, volledig vegan, heeft een semi-matte finish en biedt naar mijn mening een medium dekking. Hij is wel op te bouwen tot een volledige dekking en dat is voor mij erg belangrijk. Ik vind dat de foundation heel mooi samensmelt met mijn huid. Hij accentueert geen droge plekjes of verschillen in de huidtextuur.

De foundation is voorzien van een grote applicator, waardoor je relatief veel foundation in één keer gebruikt. Ik verwacht dat het product dus redelijk snel op gaat, zeker omdat ik hem bijna iedere dag gebruik. Voor de 10 euro die ik voor deze foundation heb betaald, ben ik erg tevreden!

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Good Bloom vegan lippommade

Ik heb niet per se iets met vegan, maar wel met een leuke verpakking en een feel good huidgevoel, en dat geeft deze lippommade van Good Bloom mij. Het is 100% natuurlijk (alles afkomstig uit fairtrade(, wat in dit geval ook betekent dat het volledig vegan is, en de verpakking is van biologisch afbreekbaar materiaal.

Het stickje heeft een draaihuls en de pommade zelf heeft een lichte tint die verrassend mooi subtiel uitpakt op je lippen. Lippen worden lekker lang gehydrateerd.

Ik vind het fijn om in mijn handtas mee te nemen en als tussendoortje te gebruiken wanneer ik even geen zin heb in een ‘echte’ lipstick. Mijn favoriete kleur is Peach/Mango.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: Lanvin Paris, Éclat d’Arpege

Lanvin Parfum Geschenkset

Afgelopen maand was het mijn verjaardag. De uitgelezen kans om mijn voorraad parfum favorieten weer aan te vullen. Dit keer ben ik niet verrast met een cadeaubon, maar heb ik een geschenkset gehad van één van mijn favoriete parfums. Lanvin Paris, Éclat d’Arpege.

Dit is één van mijn parfums voor overdag. Heerlijke fris en zacht van geur. Nu zit er extra bij de geschenkset een bodylotion van 100 ml. Dezelfde heerlijke geur met een lichte textuur, zodat het snel intrekt en niet plakt. Zo kan ik nog langer van mijn lievelingsgeur genieten.

Daarnaast is dit natuurlijk een super leuk cadeau om te geven met de komende feestmaand.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: Ellis Faas Glow Down gezichtspoeder

Ellis Faas Glow Down

Als tegenhanger van de ‘let it glow trend’ ontwikkelde mijn collega make-up artist Ellis Faas deze compact gezichtspoeder. Glow Down is een onzichtbare mattifier die make-up een porseleinen, matte afwerking geeft, elke teint verbetert met een natuurlijk effect én een gladdere huid onthult.

Ingrediënten zijn vitamine E, amino acids, omega-3 olie, grapeseed oil, ginger root, plus een Antipollution Green Complex. Het poeder is geschikt voor elk huidtype. vegan, bevat geen parabenen en is niet getest op dieren.

Het poeder is superzacht, heel fijn van textuur en inderdaad mooi matterend. De huid blijft levendig, het wordt geen masker. Glow Down komt in een mooie ronde metalen houder met een sponsje voor het aanbrengen. Als je compact op is, kun je een nieuwe los kopen voor in je houder.

Ellis Faas Glow Down

Hij is klein van formaat en past ook in je avondtasje. Super handig.

Shop hier online

 

Huidtherapeut Judith: Absolution La Crème de Santé Absolution

Het Franse merk Absolution houdt zich bezig met natuurlijke ingrediënten, is dierproefvrij en heeft aandacht voor de natuur. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam. Zo is het plastic gerecycled (of recyclebaar) en wordt er gebruik gemaakt van plantaardige inkt. Als dan blijkt dat deze hydraterende crème ook nog eens zijn werk doet, ben ik om.

Deze lichte hydraterende crème trekt snel in en ruikt ook nog eens heerlijk groen naar groene thee. De crème bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 73% afkomstig van biologische landbouw. Dat geeft mij toch een fijn gevoel.

Ben jij op zoek naar een eco en bewust huidverzorgingsmerk? Neem dan eens een kijkje op de website van Absolution: https://www.absolution.nl/

PS: Sommige producten hebben prachtige verpakkingen. Met name de zepen hebben een tof design. Iets voor op het verlanglijstje van komende maand…

 

Schoonheidsspecialiste Patricia: Chanel Rouge Allure Velvet Extrême lipstick

Chanel Lipstick

Voor een speciale gelegenheid zocht ik de perfecte lipstick. Ik hoefde niet lang te zoeken, want daar was Chanel met een nieuwe serie intens matte lipsticks, met 6 rijke kleuren. Het fotomodel van Chanel droeg de perfect roodtint, die moet ik hebben!

De elegante mat zwarte huls straalt alleen maar luxe uit, echt een sieraad voor in je tas.

De lipstick brengt heel soepel aan en voelt als een tweede huid. De kleur nr.114 Épitome is voor mij dé perfect roodtint en blijft ook nog eens super lang zitten. Loopt niet uit en voelt tot het laatst toe heerlijk zacht en soepel.

Chanel Lipstick

Shop hier online

 

Regima Techno 5Schoonheidsspecialiste Karmelita: RégimA Techno 5 Resurfacer

Mijn favoriete serum van afgelopen maand is de Techno 5 van RégimA omdat het zo veelzijdig is. De enzymatische werking van ananas en papaya voorkomt dat dode huidcellen ophopen. Daarmee zijn comedonen verleden tijd. Huidcellen zitten overal op de huid en ook in de poriën, waar talg verstopt kan raken en zo mee-eters (comedonen) veroorzaakt. De ontstekingsremmende werking voorkomt ook dat mee-eters puistjes worden. Doordat de dode huidcellen zich niet ophopen, voelt mijn huid ook nog eens fluweelzacht aan.

Het serum hydrateert perfect en zo vermindert het fijne lijntjes. Met anti-aging werking. Het vermindert de afname van collageen en zit boordevol anti-oxidanten, de perfecte beschermers tegen veroudering. Ik gebruik het serum zeker eenmaal daags onder mijn dagcrème, maar ook onder de nachtcrème is hij heerlijk. Een echte multi tasker.

Shop hier online

 

Brand manager Sabine: Juliette Armand Eléments Hyaluronic Acid Serum

Juliette Armand HyaluronicIk heb in het verleden voor BeautyJournaal twee keer een behandeling van Juliette Armand mogen testen. De krachtige Apocalypsis peeling kuur en de zachtere mandelic acid peel. Beide hele fijne behandelingen met een prachtige huid als resultaat. Ik blijf daarom ook teruggrijpen op dit fijne merk.

 

Door de afwisseling van zeer koud naar zeer warm en wat tripjes (met het vliegtuig) voelt mijn huid weer droog aan. Ik was daarom afgelopen maand toe aan een extra boost met Hyaluronzuur. Ik vond het Hyaluronic Acid serum op de site van Juliette Armand en wilde deze wel een keer proberen.

Het serum is voor de verbetering van hydratatie en de huidtextuur en ten behoeve van het voorkomen van dehydratatie. Met een enkele druppel, die je moet inmasseren totdat de huid het helemaal heeft opgenomen, brengt het serum de vochtbalans van de huid weer in orde.

Ik vind het een heerlijk serum en mijn huid was binnen afzienbare tijd weer minder droog. Een echte aanrader.

Shop hier online

 

Redacteur Corine: Guerlain Musc Noble parfum

Guerlain Les Absolus d'Orient

Afgelopen maand bracht ik een bezoek aan Dubai en Abu Dhabi voor de Formule 1, samen met vriendin en tester Esther. Naast autoracen hebben we ons hart ook kunnen ophalen bij de heerlijke parfums van het Midden-Oosten. Ik ontdekte daarbij dat Guerlain zelfs een parfumlijn heeft opgedragen aan dit deel van de wereld: Les Absolut d’Orient.

Na veel snuffelen in de lokale parfumeries ontdekte ik mijn favoriet. Musc Noble, een eerbetoon een van de meest mysterieuze ingrediënten in de parfumerie: muskus. De diepte van de poederige witte muskus vermengt zich in Musc Noble met roos in het hart en cedernoot in de basis. Een zware geur, dat wel. Maar oh zo mysterieus… het sprookje van duizend-en-een nacht in een schitterende flacon.

Guerlain Musc Noble

Krachtig, warm en houtig tegelijk, met daarbij nog eens een kruidige top van roze peper en saffraan. Een ware Oosterse geurexplosie, die perfect paste bij deze reis.

Guerlain Musc Noble

 

Shop hier online

Lees ook