Ideale producten die je haar en je hoofdhuid tegelijk beschermen tegen uv-straling

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

Hoofdhuidbescherming in de zon

De beste producten om je gevoelige hoofdhuid in de zon te beschermen – ook als er nog wel haar op zit;-)

Rene Furterer Protective Fluid tijdens het zonnen

Rene Furterer heeft een volledig programma verzorgingsproducten die uw haar tegen de zon beschermen. Deze Protective Summer Fluid heeft een zeer hoge bescherming en is licht en hydraterend voor een natuurlijk effect.
Gebruik: Op het haar verstuiven. Waterproof.

Shop hier online

 

Wella Professional Invigo Sun UV Hair protection

 

Deze mooie spray beschermt zowel je mooie gekleurde haren als je hoofdhuid tegen de inwerking van uv-straling. Met provitamine B5. Te gebruiken als leave-in spray. Goed schudden voor gebruik en gelijkmatig over droog of vochtig haar verdelen voor of tijdens blootstelling aan de zon.

Shop hier online

 

 

Eucerin Sun Spray transparant spf 50

Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 50 is een zeer effectieve, transparante spray die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige of acne-gevoelige (behaarde)  lichaamshuid. Het geavanceerde UVA/UVB-filter systeem biedt betrouwbare bescherming tegen huidschade veroorzaakt door de zon en is in overeenstemming met Cosmetics Europe, The Personal Care Association (voorheen: Colipa).

Het anti-oxidant Licochalcone A is een natuurlijk en actief ingrediënt dat de huidcellen in de diepere huidlagen beschermt tegen schadelijke UV-straling.

Het heeft een ultra-lichte, transparante textuur die snel door de huid wordt opgenomen en een verfrissend gevoel geeft. Waterbestendig, niet vet en plakt niet.

Shop hier online

 

La Roche-Posay Anthelios onzichtbare mist sfp50

Voor de gevoelige huid of huid met neiging tot zonneallergie. Bij extreme blootstelling aan de zon.

Shop hier online met korting

 

Lees ook