Sheet mask fanaat Su doet de test!

05:28 - 03:17
luistertijd 05:28 - leestijd 03:17

Su test Gold Collagen Hydrogel Mask voor haar droge en vermoeide huid

Bij de vraag of Su Chên het Gold Collagen Hydrogel Mask wilde testen, werd er direct enthousiast gereageerd. Su: “Ik ben dol op sheetmaskers. Het zijn kant en klare gezichtsmaskers die vol zitten met hoge werkstoffen. Lekker handig in gebruik met snel resultaat. Dat ik dan even verplicht moet gaan relaxen is nog een mooi extraatje.”

Voor BeautyJournaal heeft Su Chên al meerder sheetmaskers uit mogen proberen. Bekijk hier nogmaals haar reviews:

Ditmaal test Su dus het Gold Collagen Hydrogel Mask. Hetzelfde merk waar Sabine al eerder de collageendrankjes van uitprobeerde.

Shop hier online

 

Gold Collagen Hydrogel Mask

Dit masker is ontwikkeld voor een gedehydrateerde en vermoeid ogende huid. Su: “Nou dat klinkt als muziek in mijn oren.” Op het moment dat Su Chên dit product uittest, is haar huid niet in haar beste conditie: “Door de mega drukte op de zaak en thuis, en door het gure winterweer is mijn huid rood en is mijn rosacea erg actief. Daar bovenop ben ik ook wat nieuwe producten aan het testen. Deze combinatie heeft helaas geen goede uitwerking op mijn huid.”

Volgens de claims geeft het Gold Collagen Hydrogel Mask de volgende resultaten:

Wat zit erin en wat zeggen klinische studies?

Het masker met een unieke wateroplosbare biomatrix bevat een geavanceerde formule van volgende ingrediënten:

Een klinische studie met 31 vrouwen die het masker 4 keer gebruikt hebben (gemiddeld 1x per week) toont aan:

Naarmate het masker de lichaamstemperatuur bereikt, geeft het zijn formule vrij van hydraterende en herstellende ingrediënten. Dit ondersteunt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid voor een frisse en gezonde gloed.

Shop hier online

 

Su: Het voelt als een second skin

De Gold Collagen Hydrogel Masks zijn verpakt per vier in een doosje en zijn per stuk voor single-use verpakt. Su: “Daarmee wordt de ‘versheid’ van de werkstoffen gegarandeerd en neem je bovendien ook heel makkelijk één masker mee, bijvoorbeeld op reis of een weekendje weg.” Op de achterkant van de verpakking staat een duidelijke beschrijving hoe je de producten moet toepassen Su: “Erg handig, zeker bij de eerste keer gebruiken.”

Su: “Na het open van de verpakking haal ik er twee delen uit. Een bovenstuk (dit zie je aan de openingen van de ogen) en een onderstuk. Slim om het zo te verpakken. Dat maakt het aanbrengen van het sheetmasker makkelijker. En bovendien past het zo beter bij verschillende gezichtsvormen.”

Su vervolgt: “Na het verwijderen van de witte beschermvellen (even een precies klusje…), breng ik het sheetmasker aan. Het sluit perfect aan op de huid en voelt heerlijk koel aan. Het voelt als een second skin.

Op de verpakking staat dat je het masker tussen de 20 tot 40 minuten moet laten intrekken. Ik heb zelf 30 minuten heerlijk gerelaxt. Na 30 minuten verwijder ik het masker en masseer het restant van het masker in.

Shop hier online

 

Bekijk ook het volgende filmpje:

Eindconclusie

Su: “Het masker voelt heerlijk aan en geeft direct verkoeling aan mijn huid. Doordat het twee aparte stukken heeft, sluit het goed aan op mijn huid. Persoonlijk vind ik het ook fijner dan één heel masker. Daarnaast sluit het perfect onder de ogen aan, dus je hebt gelijk een goede boost voor wallen of vermoeide kringen rond de ogen. De roodheid op mijn wangen is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Op het einde, na het verwijderen van het masker heb ik geen dagverzorging aangebracht. Ik wilde kijken of het masker alleen genoeg hydrateert. En dat deed het. Na een hele dag werken glom mijn weliswaar huid wat meer, maar bleef toch heel de dag heerlijke zacht en gehydrateerd.

Shop hier online

 

 

 

Lees ook