Geteste producten Gezicht

Getest Starskin Dreamkiss lippenmasker

Su Chên Wong
Geschreven door Su Chên Wong

Voor lippen om te zoenen…

Su ChenOm te zoenen

Altijd vollere lippen willen hebben en lippen om te zoenen? Starskin Dreamkiss Bio-Cellulose Second Skin is een speciaal lippenmasker die dat kan bereiken, als je de claims mag geloven. Schoonheidsspecialiste Su test het voor je uit.

Bio-Cellulose

Dit lippenmasker is gemaakt van Bio-Cellulose en hecht zich als een tweede huid aan jouw huid. Bio-Cellulose is een natuurlijke vezel met een dikte van 20 nanometer (dit is 1000x dunner dan de menselijke huid), milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het is gemaakt van Acetobacter xylinum bacteriën. Deze bacteriën zetten suikers en andere organische substraten om in een soort “netwerk”. Doordat dit netwerk het een gevlochten structuur heeft, geeft dit de stevigheid aan de Bio-Cellulose.

Daarnaast is Bio-Cellulose hydrofiel (letterlijk betekent dit: waterliefhebber) en kan het 100x zijn eigen gewicht aan water, vocht of – zoals in dit geval – een serum vasthouden. Door zijn unieke eigenschap wordt Bio-Cellulose ook gebruikt in de medische wereld. Denk aan brandwondencentrums, reconstructie chirurgie en zelfs bij kunstmatige bloedvaten.

Ingrediënten

De INCI-lijst staat boordevol hydraterende ingredienten, zoals glycol en glyrine (plek 2 en 3 op de INCI). Een paar ingrediënten springen eruit:

 • Volume: zeewier en hyaluronzuur
 • Verzorging: mango en honing,
 • Verzachtend: lijnzaad en collageen
 • Verjongend: Chia zaadjes (rijk aan omega 3) en Beta Glucan (versterking van het immuumsysteem)
 • Vochtinbrengend: kokos olie en jojoba olie

Dreamkiss

Nu terug naar het lippenmasker. Het lippenmasker is doordrenkt met maar liefst 5ml serum per masker. De actieve werkstoffen moeten ervoor zorgen dat je na 15 minuten vollere en zachtere lippen hebt. Eigenlijk kan je het omschrijven als een vochtinbrengend masker voor de lippen in plaats van voor je hele gezicht.

Aan de slag

Dreamkiss is verpakt in 2 sachets. Omdat ik er twee heb ontvangen, heb ik mijn collega Joyce ook gelijk laten uitproberen.

Starskin Dreamkiss Su en Joyce

Joyce (rechts op de foto) heeft zelf wat minder volle lippen, dus het is dan het testen zeker waard. Persoonlijk heb ik vrij volle lippen, maar na een vakantie met zee en zon zijn mijn lippen wel uitgedroogd. Dus we gaan het zien.

Stap 1: Reinigen van de lippen

Starskin adviseert om voor gebruik de lippen goed schoon te maken en nadien goed droog te maken voor een optimale hechting van het lippenmasker.

Starskin Dreamkiss FolieStap 2: Lippenmasker aanbrengen

Voordat je het sachet opent, adviseer ik om eerst de inhoud van het sachet goed te verdelen door met je vingers op de verpakking te drukken. Bij het openen van het sachet voorzichtig het masker eruit halen. Nu is het Bio-Cellulose lippenmasker goed verpakt tussen 2 folies (dit om de actieve werkstoffen op zijn plaats te houden). Trek de folie er heel voorzichtig af. Het verschil tussen de folie en het Bio-Cellulose masker is te zien aan het patroon. Dus let goed op dat je echt de Bio-Cellulose (rechts op de foto) aanbrengt en niet de folie (links).

Let er bij het aanbrengen ook goed op dat je de lucht onder het masker ‘wegwrijft’ door het goed op je lippen te drukken. Op die manier maakt het masker overal contact met je lippen. Dit is even een secuur klusje.

Stap 3: 15 minuten ‘me-time’

Heerlijk 15 minuten liggen en je mond dicht houden. Dat valt nog niet mee…

Homepage Starskin Dreamkiss

Stap 4: Verwijderen

Het Bio-Cellulose masker verwijderen en het restant van het masker heerlijk inmasseren.

Onze ervaring

Joyce en ik hebben het masker beide als erg fijn ervaren. Ik voelde het heel licht tintelen, maar niet vervelend. Dat was bij Joyce niet het geval.

Voor een lippenmasker zit er gelukkig ook geen vervelende smaak aan. Onze lippen voelden heerlijk aan na de behandeling.

Bekijk ook het filmpje dat Joyce en ik maakten tijdens het testen van het masker.

 

Resultaat

Joyce heeft na de behandeling zichtbaar vollere lippen, zoals je op de volgende foto’s kunt zien (boven: voor het masker, onder: na het masker). Heel subtiel en het resultaat ziet er goed verzorgd en gehydrateerd uit.

Dreamkiss Joyce

Bij mij waren de droge lippen weg en ook ik zie een licht subtiele toename van het volume. Maar wat het meest zichtbaar is, is dat het vooral goed gehydrateerd en verzorgd uit ziet.

Dreamkiss Su

Extra tips van Su

Voordat je het lippenmasker gaat gebruiken, scrub je heel licht je lippen. Zo verwijder je droge velletjes en dode huidcellen bij rimpeltjes en wordt het masker nog beter opgenomen.

Je kan het restant van het lippenmasker gebruiken als primer voordat je lippenstift of lipgloss aanbrengt.

Beste shopdeal
 • Pluspunten
 • Los verpakt en daarmee makkelijk in gebruik
 • Direct gehydrateerde en zachte lippen
 • Geen vies of synthetisch smaakje
 • Minpunten
 • Goed opletten dat je het bio-cellulose masker gebruikt en niet de beschermfolie
 • Aanbrengen is even een secuur werkje

Over deze schrijver

Su Chên Wong

Su Chên Wong

Su Chên (1985) is schoonheidsspecialiste en ondernemer in hart en nieren. Alles wat betrekking heeft op beauty heeft de interesse van Su Chên. Door haar passie is haar bedrijf Beautyinstituut Su Chên’s, opgericht in 2007, uitgegroeid tot een team van 3 werknemers en één van de grootste instituten in Etten-Leur.

5 reacties

 • Zeker doen kitty! Heel erg fijn… vooral na longlasting lipstick. Laat het ons weten als je het geprobeerd hebt. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

 • Hee die moet ik ook eens gaan proberen. Heb vaak zo’n droge lippen, vooral bij gebruik van longlasting lipsticks! Leuk filmpje dames.

 • Het zag er zo grappig uit. We konden een duckfacefoto niet laten. Echt een aanrader voor goede verzorging van de lippen! Vooral nu met de kou en verwarming

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.