En we geven weer een fijne shopkorting weg!

08:43 - 05:13
luistertijd 08:43 - leestijd 05:13

Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask: een allround anti-age aanpak!

Vanaf je 25e neemt het vermogen van je huid om zichzelf te vernieuwen en herstellen langzaam af. Vanaf je 30e daalt de collageenaanmaak elk jaar ook nog eens met 1% en in de jaren daarna worden expressierimpels dieper en de huid dunner. Als gevolg daarvan wordt je huid droger en gevoeliger. Ook valt richting de menopauze de melanine-regulerende werking van oestrogeen weg, waardoor pigmentvlekjes ontstaan.

Foundations en vettere crèmes de oplossing?

Het antwoord van de cosmetische industrie vertaalt zich over het algemeen in zwaardere foundations om pigmentvlekjes te egaliseren en vettere, vollere crèmes om de drogere huid te bestrijden en vochtverlies te compenseren. Allemaal oppervlakkige oplossingen die de diepere huidlagen ongemoeid laten.

Alpha-H gaat voor een nieuwe aanpak

We werken uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycol- en melkzuur. Vervolgens zorgen onze productformules met lage pH dat zij daadwerkelijk door de huid heen dringen en de dieper gelegen huidlagen bereiken. Dit stelt onze producten in staat om op cellulair niveau te werken.

En dat is precies wat het nieuwe Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask doet

Het bevat 15% glycolzuur en 5% melkzuur. De enige twee ingrediënten die tot in de basaal cellaag (groeilaag) doordringen en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering. Beide zuren samen vormen een zogeheten CHA Peel (combination hydroxy acids) van 20%, een uitzonderlijk hoge dosering voor thuisgebruik. Hiermee zet Alpha-H een nieuwe standaard in at-home peelings.

In combinatie met de lage pH en het feit dat beide fruitzuren tot in de basaal cellaag doordringen, ontstaat een product met dezelfde (diepte)werking als microneedling of chemische peelings, maar dan zonder de daarmee gepaard gaande bijwerkingen zoals roodheid, zwelling, jeuk, korstjes, vervelling en een droge, (over)gevoelige huid.

Shop online

 

Geen downtime dus!

Integendeel: de uitgekiende mix aanvullende werkstoffen zorgt er juist voor dat dergelijke bijwerkingen direct worden afgezwakt, de huid niet onnodig te lijden heeft en de huidbarrière meteen van binnenuit wordt ondersteund en hersteld.

15% Glycolzuur

Voert vale, dode en over-gepigmenteerde huidcellen versneld af, het stimuleert de celvernieuwing en collageenaanmaak, helpt de huid beter vocht vasthouden en heeft een sterk vervagende werking op pigment. De exfoliërende werking van glycolzuur zorgt voor het uiteenvallen van opgehoopt pigment, terwijl het tegelijkertijd helpt het pigment te ontkleuren. Daar komt bij dat glycolzuur door de kleine moleculaire structuur een ideale transportstof is; het trekt de overige werkstoffen in het masker diep de huid mee in. Precies daar waar ze nodig zijn.

5% Melkzuur

Ook melkzuur werkt exfoliërend en stimuleert de celvernieuwing. Maar belangrijker: het zorgt voor een enorme boost van de hyaluronzuuraanmaak in de diepere huidlagen. Daarnaast doodt het micro-organismen die huidklachten kunnen veroorzaken, zoals schimmels en gisten en de Demodex mijt die rosacea kan triggeren.

Kortom, melkzuur maakt de huid zachter, weerbaarder en toleranter en is daarmee ideaal voor de droge, gevoelige, verouderde en kwetsbare huid met een verstoorde barrièrefunctie. Samen met ferulic acid en waltheria indica zorgt het bovendien voor verdere pigmentreductie: deze werkstoffen remmen de vorming van tyrosinase, een enzym dat betrokken is bij de pigmentaanmaak.

Tazman Pepper™

Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft het extract van deze peper juist een sterk kalmerend effect op de huid. Het vermindert jeuk en branderigheid en gaat roodheid tegen. Deze werking heeft het al in doseringen van 1 tot 2%. Daarnaast heeft het, ook in al zeer lage dosis, een sterk ontstekingsremmende werking. Hierdoor is het ideaal voor de huid die door sterke producten of behandelingen zoals (chemische) peelings flink is gestimuleerd. Het zwakt de daarmee gepaard gaande ontstekingsreacties zoals roodheid, zwelling en tinteling af. Daarnaast bevat Tazman Pepper extract drie keer meer antioxidanten dan blauwe bessen.

Relipidium™

Een gistextract en krachtig probioticum dat de huidbarrière versterkt door het in balans houden van het huideigen microbioom. Dit is de verzameling micro-organismen (o.a. gisten, bacteriën, schimmels, virussen) die op de huid leven. Samen met het immuunsysteem vormt het microbioom een uitgebalanceerd ecosysteem dat ervoor zorgt dat de huid een goede barrièrefunctie heeft en dus goed is bestand tegen externe omgevingsfactoren.

Daarnaast stimuleert Relipidium™ de aanmaak van huideigen vetten, met name ceramiden, wat ook weer bijdraagt aan een gezondere huidbarrière en een betere hydratatie.

Provitamine B5

Deze vitamine, ook wel panthenol genoemd, heeft een zeer sterk kalmerende en huidherstellende werking. Zo geeft het een significante verbetering bij diverse vormen van huidirritatie zoals droogheid, ruwheid, schilfering, jeuk, roodheid, ontstekingen en schaafwondachtige plekken. Daarnaast is het een enorm goede vochtinbrenger.

Vetten en vocht

Squalaan, aloë vera en Fision Hydrate™, een geavanceerde moisturizer op basis van hyaluronzuur, glycerine en aminozuren uit tarwe, zorgen voor verbetering van de hydratatie op korte én lange termijn. Mangozaadboter, sheabutter, druivenpit- en jojoba olie voorzien de huid van essentiële vetzuren, die tegelijkertijd helpen onnodig vochtverlies uit de huid te voorkomen; wat de huidbarrière verder versterkt.

Hoe gebruik je het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask?

Breng het volle en romige Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask eens per week aan op een goed gereinigde en droge huid. Een paar pompjes uit de luchtdichte dispenser zijn voldoende voor je hele gezicht. Vermijd je ogen en lippen. Laat het masker maximaal 10 minuten intrekken.

Shop online

 

Liquid Gold… it’s all about the tingle!

Hoogstwaarschijnlijk ervaar je een lichte tinteling bij het intrekken van het masker. Dit is gebruikelijk en zelfs wenselijk, want dit betekent dat de peeling actief is.

Verwijder het masker na tien minuten met voldoende warm water en sluit af met je gebruikelijke moisturizer. Bijvoorbeeld de 24 Hour Moisturise Repair Cream, eveneens uit de Liquid Gold collectie van Alpha-H. Je las er al eerder over op BeautyJournaal.

Deze luxe allround dag- en nachtverzorging pakt meerdere tekenen van huidveroudering gelijktijdig en zorgt tevens voor intensieve hydratatie. En wederom in zo’n fijne en hygiënische luchtdichte dispenser, die ervoor zorgt dat je product ‘vers’ blijft tot het moment van aanbrengen.

Sun Protection Forever (SPF) Alert: Het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask moet gebruikt worden in combinatie met een dagelijkse zonbescherming van minstens factor 50. Lees ook: SPF als onmisbare anti-age essential.

 *** Nu tijdelijk met 10% introductiekorting ***

Wil jij kennismaken met het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask, de allround anti-age aanpak? Je shopt het masker tot en met vrijdag 5 oktober met 10% introductiekorting in de webshop van Alpha-H.

Shop online

 

Over Alpha-H: haal het beste uit jezelf en uit je huid

De Australische Michelle Doherty is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter Alpha-H. Ze heeft jarenlang een ernstige vorm van (cystic) acne gehad, die na haar jeugd helaas niet verdween. Ze was teleurgesteld in de resultaten van de toen beschikbare producten. In combinatie met het gebrek aan inlevingsvermogen van artsen en dermatologen ten aanzien van de sporen die een bepaald huidprobleem kunnen nalaten op iemands huid en zelfvertrouwen ontwikkelde ze Alpha-H.

Door haar eigen ervaringen beschikt ze over een enorme dosis kennis, inlevingsvermogen en vooral ook drive om mensen te helpen het beste uit zichzelf en hun huid te halen. Het merk is in de afgelopen 20 jaar dan ook uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met een toegewijde schare fans onder dermatologen, cosmetisch artsen, schoonheidsspecialisten, beauty journalisten en celebs in alle uithoeken van de wereld.

Dit artikel is onderdeel van het Brands we Love dossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Alpha-H is verkrijgbaar in Nederland en België via o.a. www.alpha-h.nl, www.themakeupspot.nl, diverse salons en klinieken.

Lees ook