Met speciale kortingsacties voor jou als fan!

05:14 - 03:08
luistertijd 05:14 - leestijd 03:08

Homepage Alpha-H All About SPF

Alpha-H: Zonbescherming is een onmisbare anti-age essential

De Universiteit van Queensland, wereldwijd leider op het gebied van onderzoek naar huidkanker, stelde onlangs vast dat er bij testpersonen die dagelijks consequent factor 50 hadden gebruikt na 4,5 jaar geen toename in huidveroudering kon worden gemeten. Hét bewijs dat zonbescherming een onmisbare anti-age essential is. De komende zomermaanden staan bij ALPHA-H daarom geheel in teken van SPF. En om dat te onderstrepen zijn er allerlei leuke weggeefacties, aanbiedingen en kortingen. Ook voor BeautyJournaal fans!

SPF: Serious Protection Forever

“Bij ALPHA-H nemen we SPF serieus; we hebben de afkorting dan ook omgedoopt tot Serious Protection Forever,” zegt Michelle Doherty, CEO/founder van het Australische cosmeceutical merk ALPHA-H. “Als je je, zoals wij, primair richt op huidverbetering en anti-aging dan zijn producten met een hoge beschermingsfactor onmisbaar. 80% van de vroegtijdige huidveroudering wordt immers veroorzaakt door dagelijkse blootstelling aan de zon. Daarnaast werken we veel met glycolzuur, een ingrediënt dat niet alleen sterk anti-aging en huidverbeterend werkt, maar de huid ook gevoeliger maakt voor de zon. Het is dus niet alleen noodzakelijk dat we producten met een hoge factor in ons assortiment hebben, we zijn het aan onszelf én de klant verplicht dat we óók aandacht besteden aan het belang van consequent en correct gebruik.“

Alpha-H ProtectionPlus50Onwetendheid en vooroordelen over SPF

Er valt wat dat betreft nog heel wat winst te behalen. Zo kijkt menigeen nooit naar de houdbaarheidsdatum van zijn product, weten veel mensen niet dat de beschermende werking van zonnebrand afneemt bij temperaturen boven 25 graden en kampt zonbescherming nog steeds met het stigma dat het een vet, wit waasje en typische geur achterlaat. Een onterecht vooroordeel waar ALPHA-H graag mee wil afrekenen.

Michelle: “Als enig Australische cosmeceutical merk werken we nauw samen met de Universiteit van Queensland bij de ontwikkeling van onze SPF producten. In een land als Australië met de hoogste zonkracht ter wereld kunnen we het ons simpelweg niet permitteren om producten te maken die niet prettig zijn in gebruik. We moeten er van op aan kunnen dat je onze producten na een peeling zonder ‘tegenzin’ gebruikt, zomer en winter. Onze SPF50+ dagcrèmes voelen, ruiken en smeren uit als een ‘gewone’ dagcrème en behoren dan ook tot onze bestsellers. Gelukkig, want een dagcrème met hoge factor zou een vast onderdeel moeten zijn van ieders beauty regime.

Het biedt je niet alleen bescherming tegen huidkanker, maar ook tegen rimpels, collageenverlies en pigmentatie. En dat met maar 1 product. Zo simpel kan het zijn”.

Bewustwording: #allaboutspf

Om de bewustwording omtrent huidkanker en huidveroudering in relatie tot de zon te vergroten en het gebruik van zonbescherming te stimuleren, staan deze hele lente en zomer bij ALPHA-H in teken van ‘Serious Protection Forever’. Michelle: “We verspreiden het hele zonseizoen allerlei SPF gerelateerde tips en wetenswaardigheden via onze website en social media, te herkennen aan #allaboutspf en #seriousprotectionforever. En er staan leuke kortingen, limited edition SPF producten en win- en weggeef acties in de planning! Deze communiceren we via onze Facebook, Instagram en uiteraard via BeautyJournaal.

Alpha-H All About SPF

BEAUTYJOURNAAL LEZERSACTIE!

De twee SPF50+ dagcrèmes van ALPHA-H (Daily Essential Moisturizer SPF50+ en Protection Plus Daily SPF50+) zijn tijdelijk verkrijgbaar in ‘supersize’ formaat: 100ml in plaats van normaliter 50ml. Een handige all-in-one voor op vakantie: zo kun je lekker de zomer door met één tube die niet alleen optimale bescherming biedt aan je gezicht, maar ook zonder schroom gebruikt kan worden voor armen, benen, decollete etc.

Wat extra leuk is aan deze supersizes: Ze bevatten twee keer zoveel (dag)crème SPF50+, maar zijn alles behalve twee keer zo duur: je krijgt een dubbele hoeveelheid voor slechts €7,- extra!

Alpha-H Sharing is Caring

Sharing is Caring kit cadeau

Zolang de voorraad strekt krijg je bij elke gekochte supersize tube ook nog een ‘Sharing is Caring’ Kit cadeau, met hierin een travel size (30ml) formaat van één van de SPF dagcrèmes ter waarde van €23,95. Hou ‘m voor jezelf, of geef ‘m cadeau aan iemand die je onbeschermd in de zon ziet zitten of aan het verbranden is. Sharing is Caring!

Steun onderzoek naar preventie en behandeling van huidkanker

Voor elk verkocht SPF product (dus ook één van de andere SPF producten uit het ALPHA-H assortiment) wordt €1,- gedoneerd aan de Universiteit van Queensland ten behoeve van onderzoek naar preventie en behandeling van huidkanker.

Vanaf nu verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang met bestellen! Je shopt ze hier: supersize Daily Essential Moisturizer SPF50+ en supersize Protection Plus Daily SPF50+.

Alpha-H Logo Banner

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

 

Lees ook