Preventieve anti-aging en intensief vochtherstel gedurende 24 uur.

04:57 - 02:58
luistertijd 04:57 - leestijd 02:58

Nieuw: Alpha-H Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream + 10% korting!

De Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream van ALPHA-H is wat ons betreft nu al dé must-have moisturizer van 2017. Waarom? Deze luxe, satijnzachte crème is dag en nacht inzetbaar, bevat een ingrediëntenmix waar we heel erg blij van worden en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Meerdere tekenen van veroudering, waaronder glycatie, verlies van elasticiteit en een vale teint, worden tegelijkertijd aangepakt, terwijl een drievoudig, geconcentreerd hydratatiecomplex zorgt voor intensieve hydratatie. Kleine 24-karaats goudvlokjes zorgen bovendien letterlijk voor een ‘golden glow’. Deze crème is ideaal voor de vochtarme, zonbeschadigde of verouderde huid, maar ook als je huid te lijden heeft onder stress of een ongezonde levensstijl een goede keuze. We leggen in dit artikel uit wat de verschillende werkzame stoffen in dit product voor jouw huid kunnen betekenen.

 

GLYCOLZUUR (5%)

Het ingrediënt dat de basis vormt binnen de gehele Liquid Gold lijn van ALPHA-H. Door de exfoliërende werking oogt de huid direct frisser, helderder en egaler, wordt opgehoopt pigment opgeruimd en vervagen littekentjes. Het huidvernieuwingsproces krijgt een boost, net als de collageen en elastine aanmaak in de diepere huidlagen. De vochtbindende werking helpt de huid haar eigen vocht bovendien beter vasthouden. Door de kleine moleculaire structuur dringt glycolzuur diep in de huid, en omdat het een uitstekende transportstof is, trekt het de andere actieve ingrediënten meteen dieper mee de huid in.

MATRIXYL-6

Een krachtige peptide die huidcellen –wetenschappelijk bewezen– aanzet tot aanmaak van collageen, elastine en glycosaminoglycanen. Zij vormen samen het huideigen ondersteunende netwerk, dat hierdoor wordt ondersteunt en versterkt. Bovendien helpt Matrixyl-6 in de strijd tegen glycatie: het door suiker verstijven van collageen en elastine. Het voert beschadigde collageen- en elastinevezels af en vervangt ze door collageen en elastine van betere kwaliteit; wat resulteert in een steviger en voller ogende huid.

MIMOSA SCHORS

Is in staat ernstig beschadigde huid spectaculair te herstellen. In 1984 liepen meer dan 3000 mensen ernstige brandwonden op bij een explosie in een gascentrale. Door gebrek aan medicatie stelde het Rode Kruis voor om mimosa schors op de wonden te leggen. De resultaten waren verbluffend. Bij mensen waarvan de huid voor 60% verbrand was vormden de eerste littekens zich na 15 dagen, na 26 dagen werd nieuwe huid zichtbaar en na 90 dagen reconstrueerde de huid zich op identieke wijze met haar celmateriaal, pigment aanmaak en lichaamsbeharing zonder sporen of gevolgen. Deze resultaten werden bevestigd na de aardbeving die Mexico het jaar erop trof. Daarnaast is mimosa een goede ondersteuning bij couperose, aangezien het ook helpt verzwakte haarvaatjes te versterken.

ARGAN STAMCELLEN

Staan erom bekend het regeneratievermogen van de huidcellen te verbeteren, wat zorgt voor huidvernieuwing op dieper niveau. Klinische studies hebben bovendien aangetoond dat het de huiddikte en stevigheid helpt toenemen en rimpeldiepte tot 26% vermindert.

 

CHIA ZAAD EXTRACT

Dit ‘superfood’ werkt als een magneet op vocht. Het trekt het aan, zuigt het op en houdt het vast als een spons. Onmisbaar bij een droge, trekkerige, maar ook gevoelige huid; aangezien dit laatste vaak het gevolg is van een verstoorde vochtbalans. Chia zaad is bovendien rijk aan mineralen, antioxidanten, essentiële vetzuren en alfa-linoleenzuur, wat rimpels en vergrote poriën helpt minimaliseren.

MELK- EN HYALURONZUUR

Zorgen voor een optimale hydratatie en versterken de huideigen barrièrefunctie, waardoor de huid beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

FISION™ HYDRATE

Zorgt niet alleen voor onmiddellijke verbetering van de hydratatie (+8%), maar ook voor een verhoogde hydratatie op lange termijn (+23%). De huidcellen aan het huidoppervlak vullen zich met vocht, waardoor zij als het ware uitdeuken en de huid voller oogt. Tegelijkertijd helpt het onnodig vochtverlies uit de huid voorkomen, wat de huid barrière versterkt en op langere termijn een gevoelige huid als gevolg van dehydratatie helpt voorkomen.

ANTIOXIDANTEN

De krachtige antioxidanten uit vitamine E en groene thee helpen de huidcellen beschermen tegen vrije radicalen en externe agressoren, terwijl hun ontstekingsremmende eigenschappen helpen tekenen van vroegtijdige veroudering voorkomen.

 

24-KARAATS GOUDVLOKKEN

Kleine vlokjes van 24-karaats goud helpen eveneens ontstekingen te voorkomen, reduceren roodheid, lichten de huid op en geven haar een mooie glow.

Hoe gebruik je dit nieuwe product?

De Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden. Bij gebruik ’s ochtends altijd opvolgen met een beschermingsfactor, omdat de crème glycolzuur bevat, waardoor de huid gevoeliger wordt voor de zon. Ideaal voor de 30+ tot rijpere huid (normaal/vochtarm/gevoelig) en in het bijzonder geschikt bij zonschade, pigmentatie en verlies van elasticiteit. 

Lees ook