Meten is weten

04:32 - 02:43
luistertijd 04:32 - leestijd 02:43

Onderzoek toont aan: Dermatude Meta Therapy bewezen effectief!

Dermatologen, huidspecialisten en schoonheidssalons wereldwijd zijn fan. Dat is niet voor niks, want de behandelmethode Meta Therapy van Dermatude combineert de voordelen en resultaten van verschillende diepgaande behandelmethodes. Zonder herstelperiode, kans op huidbeschadigingen of bloedingen.

Geen injectables, geen verdovingen en geen mesjes

Wel mét bewezen effectiviteit! Je dagelijkse activiteiten kunnen direct na de salonbehandeling weer opgepakt worden en de volgende dag is make-up weer toegestaan. Wat wil je nog meer?

Er is op BeautyJournaal al veel geschreven over de opvallende resultaten die met Dermatude Meta Therapy bereikt kunnen worden en wat het verschil is met bijvoorbeeld microneedling. En we hebben natuurlijk Loes kunnen volgen die de behandelkuur ondergaan heeft! Lees hier Loes haar eerste ervaringen en bekijk de schitterende resultaten.

Wat doet een Meta Therapy behandeling nu precies?

Dermatude Meta Therapy (waarbij Meta staat voor: Medical Esthetical Tissue Activation) is een mechanische anti-ageing behandeling die de huideigen collageen- en elastineproductie stimuleert. De techniek is veilig en werkt precies dáár in de huid waar het allemaal gebeurt. De behandeling zorgt voor een versteviging van de huid en verbetering van de huidconditie met een fijnere structuur, kleinere poriën, meer stevigheid en elasticiteit.

Natural glow

De huid krijgt haar natural glow terug; ook pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden.
Daarbij is de behandeling 100% natuurlijk en pakt het gelijktijdig de oorzaak en gevolgen van huidveroudering aan. Bekijk nogmaals de schitterende resultaten van Loes:

Veilig en gepatenteerd

Er wordt gebruik gemaakt van een behandelmodule die de huid met ragfijne polycarbonate ‘puntjes’ (0,3 tot 0,5 mm) en 5700 perforaties per seconde behandelt. Dankzij de gepatenteerde behandelkop kan er nóóit te diep in de huid gegaan worden. Het is een pijnloze, veilige en heel snelle behandeling.

Dermatude Meta Therapy is een behandeling die door gecertificeerde schoonheidsspecialisten uitgevoerd mag worden.  Maar die ook voor klinieken en plastisch chirurgen interessant is, dankzij de mogelijkheden en mooie resultaten.

Werkt het nou echt?

OK, goed… de beauty industry is dus enthousiast. Lees bijvoorbeeld hier de ervaringen van huidexpert Anja Augustijn (hiernaast op de foto) met Dermatude: “Je kunt mensen gericht helpen, dat geeft zoveel voldoening.”

Maar werkt het nou echt? Er zijn immers al zoveel technieken…

 

Om klinisch aan te kunnen tonen wat je met eigen ogen ziet na een behandelkuur van acht behandelingen (of zelfs al na de eerste behandeling!) besloot Dermatude om onafhankelijke invivo testen uit te voeren. Hiermee worden de resultaten van Dermatude Meta Therapy namelijk meetbaar.

Invivo testen

Op het hoofdkantoor en trainingscenter in Weert werd een testgroep samengesteld die een Dermatude behandelkuur onderging. Voor een realistische uitslag zijn uiteenlopende leeftijden, huidtypen en geslacht vertegenwoordigd in de testgroep: van 25 jaar tot 75 jaar en alles daartussen.

 

Ook de twee verschillende behandelapparaten, waarmee de Dermatude Meta Therapy behandelingen uitgevoerd kunnen worden, zijn meegenomen in de test. Iedere deelnemer ontving passende Dermatude huidverzorgingsproducten voor zijn of haar huidprobleem. De eerste vier behandelingen werden wekelijks uitgevoerd. Na de eerste resultaten werd de kuur daarna om de twee weken vervolgd.

Bekijk ook het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=CcXJ4JHNzok&feature=youtu.be

Speciale meetapparatuur

Met speciale invivo meetapparatuur werd de huid van de testpersonen vóór aanvang van de eerste behandeling op verschillende plekken gemeten op elasticiteit, vochtgehalte, poriegrootte, roodheid, uv-beschadiging, pigment en talg. Halverwege de kuur werd dit nogmaals gedaan en aan het einde, na de achtste behandeling, nog eens.

De uitslagen werden naar een onafhankelijk bureau gestuurd voor analyse. De testresultaten bevestigen wat met het blote oog ook waargenomen wordt: Dermatude Meta Therapy werkt!

Nog meer bewijs nodig?

In het volgende filmpje vertellen onze cliënten je over hun ervaringen met Dermatude:

https://www.youtube.com/watch?v=Y0EW2l1IFvc&feature=youtu.be

Meer informatie

Wil jij als consument weten waar je deze behandeling kunt ondergaan, klik dan hier voor de salonfinder.

Professionals kunnen via de volgende link meer informatie krijgen over de behandelingsmogelijkheden in hun salon: klik hier verder.

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands We Love Dossier van Dermatude op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook