Bekijk de ongelofelijke resultaten van Loes's huid na acht behandelingen!

09:14 - 05:32
luistertijd 09:14 - leestijd 05:32

Dermatude Meta Therapy, wat een spectaculair resultaat, must watch!

In het eerste deel van Loes haar verhaal hebben jullie al kunnen lezen hoe haar huid toe was aan een opknapbeurt. Loes had een grauwe teint met grove poriën en pigmentvlekken. Haar huid was verslapt met vrij veel rimpels op de wangen en rondom de ogen.

Minder invasief en met gegarandeerd resultaat.

Het is ongelofelijk wat een metamorfose de huid van Loes heeft ondergaan met acht behandelingen Dermatude Meta Therapy. Als je ziet hoe mooi dit werkt, weet je dat de wereld voorgoed veranderd is. Er is meer dan peelings, IPL en injectables! Minder invasief en met bewezen resultaat. Glans, zachtheid, gladheid, volume.

Bekijk de video van de laatste behandeling, je zal verbaasd staan over de resultaten!

Wat is Dermate Meta Therapy?
Een salonbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van een behandelmodule die de huid met ragfijne polycarbonate ‘puntjes’ (0,3 tot 0,5 mm) behandelt. Er worden maar liefst 3000 tot 5000 piepkleine, pijnloze microperforaties per seconde gegeven. Ze sporen de productie van het eigen collageen en elastine weer aan. Rimpels vervagen, een stevigere huid, strakkere contouren, een egalere teint en een frissere blik zijn het resultaat.

Veilig en absoluut doeltreffend
De gepatenteerde behandelkop volgt de vormen van het gelaat waardoor iedere millimeter van het gelaat evenredig en gelijk behandeld kan worden -óók de minder bereikbare delen zoals bunny lines, onder de ogen en rondom de neus. Deze ‘Flex Head’ technologie zorgt er ook voor dat er nóóit te diep in de huid gegaan kan worden. Er is dus geen risico op huidbeschadiging of littekenvorming. Het is een pijnloze, veilige en snelle behandeling.

De ervaringen van Loes!

Loes vertelt: ’Natuurlijk stel je vooraf doelen: wat wil je verbeteren? Bij mij was dat het herstel van volume in de wangen, een strakkere kaaklijn, minder pigmentvlekken, rimpels rondom de mond en op het voorhoofd.

Mijn huid heeft tegenslagen gehad

‘Ik ben in het verleden ziek geweest door een eetstoornis, maar die tijd ligt alweer lang achter mij. Ik leef en eet nu heel gezond. Ik heb ook lang gerookt, en dat heeft ook een weerslag gehad op mijn huid. Bovendien zit ik met mijn 50 jaar in de overgang. Ook dat zal vast van invloed zijn – gebroken nachten. Voordat ik de Dermatude kuur kreeg, vond ik mijn huid ook grauw. Mensen vroegen mij vaak of ik moe was. Dat was niet leuk om te horen, vooral niet omdat ik me gezond en opgewekt voelde – ondanks de overgang.

Wat een positieve ervaring

In het eerste deel van mijn dagboek heb je al kunnen lezen hoe aangenaam verrast ik door de resultaten van de eerste vier behandelingen was: lees het hier nog eens. De laatste vier behandelingen waren net zo positief, zo niet nóg positiever. Echt, ik ga het missen, nu de kuur van 8 behandelingen is afgelopen!

Na 4 behandelingen al complimentjes

Gaandeweg heb ik mijn gezichtshuid steeds voller zien worden: strakker en goed doorbloed. Mensen zeggen het ook: wat zie je er fris uit, en je hebt een gezonde gloed. Stralend! Halverwege de kuur werd mijn teint al zo mooi dat ik steeds vaker de foundation achterwege liet. Weet je hoe lekker dat is? Zonder make-up de deur uit? Een bevrijdend gevoel…..

Mijn oogopslag is veel opener geworden

Ook mijn ooggebied vind ik heel erg opgeknapt. Sterker nog: de huid is gelift en daardoor is mijn oogopslag veel opener geworden. Super!

Must do: Dermatude skin care

Om de behandelingresultaten ook thuis voort te laten duren, heb ik de huidverzorgingsproducten van Dermatude gebruikt. Reiniging, serums en lotions, crème, peeling en zonproducten. Hele fijne, werkzame producten! Je leest er hier meer over.

Zo leg ik het uit…

Als anderen aan mij vragen wat de behandeling inhoudt, leg ik dit op een eenvoudige wijze uit: de diepere huidlagen van mijn huid worden gestimuleerd met een veilige behandelmodule die  miniscule microperforaties in mijn huid maakt. Hierbij worden actieve werkstoffen gebruikt in de vorm van Subjectables die de huidcellen extra stimuleren. Deze werkzame stoffen worden dieper in de huid gesluisd met behulp van de microperforaties. Ik kan anderen echt aanbevelen om deze kuur te gaan doen. Je behaalt in korte tijd zo veel resultaat, kijk maar naar mijn voor- en nafoto’s.

Hoe vond schoonheidsspecialiste en Dermatude trainer Suzanne van der Heijden het om Loes te behandelen?

Grauw, met grove poriën

‘Tijdens de kennismaking met Loes zag haar huid er vaal, grauw en grof uit. Ze had zichtbare rimpels rondom de ogen die doorliepen op de wangen, rondom de mond en op het voorhoofd. Ook was de huid verslapt. Haar huid was een prachtige uitdaging voor Dermatude.

Roze gloed

Direct na de eerste behandeling zag je al een mooie roze gloed en een frissere uitstraling. Na de 3e behandeling werd het resultaat van de kuur in combinatie met de producten écht zichtbaar: de huid werd voelbaar steviger, rimpels minder zichtbaar en de teint frisser.

Suzanne van der Heijden, Dermatude trainster

 

Veel fijnere huidstructuur

Na de 8ste behandeling was haar huid enorm verbeterd. Zo is haar teint frisser, de huidstructuur veel fijner, haar kaaklijn strakker en gelift, de rimpels op de wangen zijn nagenoeg weg (!) en rondom de ogen en lippen sterk verminderd. Ook geeft ze zelf aan dat ze nu geen make-up meer draagt omdat haar huid zo’n frisse gloed en gezonde uitstraling heeft.

Snel resultaat

Als specialist zijn mijn ervaringen met Dermatude heel positief, zeker als een klant trouw het concept volgt: de behandelkuur ondergaat zoals het hoort en de producten voor thuis gebruikt. Het resultaat zie je dan heel snel aan de huid. Je ziet de huid gewoon veranderen, de structuur verbetert, de teint wordt frisser en rimpels worden zichtbaar minder.

We werken tot in de bovenste laag van de dermis

Meta Therapy is een invasieve behandeling, dit houdt in dat we perforeren door de basaal cellaag, tot in de bovenste laag van dermis.  Dus we werken ín de huid en niet aan de oppervlakte. Maar wel op een natuurlijke èn veilige manier. Hierdoor krijg je optimaal resultaat maar breng je géén schade aan in de huid.

Resultaat op lange termijn

Al tijdens de behandeling gaat de huid van binnenuit aan het werk om de collageen en elastine aan te maken. Dit proces wordt gestart tijdens de eerste behandeling en duurt circa 4-6 weken.

Met behandelingen in kuurverband krijgt de collageen- en elastineproductie een boost en bereik je resultaat op lange termijn.

Onderhoudsbehandelingen

Dit resultaat houdt zeker aan, binnen in de huid blijft het werken. Na de kuur hou je het bereikte resultaat optimaal door regelmatige onderhoudsbehandelingen, bij voorkeur iedere 4-6 weken.

Vertraag veroudering op een natuurlijke manier

Dit is een methode waar ik volledig achtersta, het is niet erg dat je zichtbaar ouder wordt, maar als je dit op een natuurlijke manier kan vertragen en hierdoor mooi oud kan worden is dit natuurlijk helemaal geweldig.

Vanaf 25 jaar tot 80+

Iedereen kan starten met Dermatude Meta Therapy behandelingen. Wil je preventief te werk gaan adviseren we rond de leeftijd van 30 jaar te starten met Dermatude. Eerder kan natuurlijk altijd, bijvoorbeeld als iemand zich stoort aan acné littekens of een droge huid intensief wil hydrateren. Doorgaans zijn dan enkele behandelingen genoeg.

De echte anti-ageing gerichte behandelingen gaan gemiddeld zo rond het 35e levensjaar een rol spelen. Fijne lijntjes en de eerste rimpels beginnen dan zichtbaar te worden. Diepe rimpels, algehele huidverslapping en pigmentvlekken zijn huidproblemen die bij de leeftijden daarna volgen. Afhankelijk van de huidconditie en huidprobleem adviseren we behandelingen in kuurverband. In de praktijk variëren leeftijden van klanten tussen 25 en 80 jaar.

Ook wij staan nog wel eens versteld van resultaten

Regelmatig krijgen we foto’s van onze Dermatude specialisten met geweldig mooie resultaten die zij bereikt hebben bij hun klanten. Zó goed dat wij er zelf nog wel eens versteld van staan.

 

Meer informatie

 

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands We Love Dossier van Dermatude op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook