Mijn klanten zijn wandelende reclame.

07:10 - 04:18
luistertijd 07:10 - leestijd 04:18

Anja Augustijn: Je hebt geen make-up nodig als je Dermatude gebruikt

Twintig jaar geleden startte Anja Augustijn als schoonheidsspecialiste met een salon aan huis. Al snel breidde zij haar aanbod uit met diverse specialisaties, waar onder acnétherapie, permanente make up en medische pigmentatie, elektrisch ontharen en medisch pedicure. Nu staat Medisch Schoonheidsspecialiste op haar wensenlijstje. Twee jaar geleden is zij samen met haar dochter een centrum voor uiterlijke en (para)medische verzorging in Bergen op Zoom gestart: Van Top Tot Teen! In dit artikel vertelt Anja waarom de Dermatude behandelingen en huidverzorgingsproducten inmiddels onmisbaar zijn geworden in haar centrum.

Anja Augustijn

Anti-aging met een duidelijk blijvend resultaat

Door de groei van haar centrum was het voor Anja hoog tijd om de beauty afdeling nieuw leven in te blazen. Anja: “Gerichte anti-aging met een duidelijk blijvend resultaat heeft altijd al mijn aandacht getrokken. Dermatude Meta Therapy kwam op mijn pad en na bestudering van de behandeltechniek, de producten, de ingrediënten en natuurlijk een training bij het Dermatude opleidingscenter ben ik er meteen voor gegaan.

Je kunt mensen echt gericht helpen, dat geeft zoveel voldoening!

Kort daarna besloot Anja om géén reguliere schoonheidsbehandelingen meer te doen, zoals eenvoudige reinigingsbehandelingen, massages of harsbehandelingen. Anja: “Ik ben gestopt met het geven van de gewone en standaard beauty behandelingen, omdat Dermatude Meta Therapy betere en gerichte huidbehandelingen heeft. En een beter resultaat! Dát staat bij mij voorop. Je kunt mensen echt gericht helpen, dat geeft zoveel voldoening! De behandelingen passen daarom heel goed bij mij en bij de vraag van mijn cliënten.”

Ook een behandeling ondergaan? Klik hier voor de salon finder.

Actief in de onderliggende huidcellen, zonder de beschermfunctie van de huid aan te tasten

Anja legt uit wat de behandeltechniek zo bijzonder en effectief maakt: “De behandelingen van Dermatude vertragen aanzienlijk het huidverouderingsproces. Tekenen van veroudering worden zichtbaar verminderd. Meta Therapy is actief in de onderliggende huidcellen waar collageen en elastine aangemaakt wordt. Dit zorgt ervoor dat de huid zelf aan het werk gaat en er vernieuwing van binnenuit plaatsvindt. Bovendien worden bij een Dermatude Meta Therapy behandeling er actieve werkstoffen ingebracht en wordt de beschermfunctie van de huid niet aangetast. Je hebt dus niet te maken met een lange hersteltijd, sterker nog: een dag na de behandeling kan er weer gewoon make up gebruikt worden. Naar dit proces was ik al jaren op zoek!”

Effectief, veilig en 100% natuurlijk

Dermatude Meta Therapy is bovendien een zeer effectieve en veilige behandeling. Anja: “Het apparaat werkt gelijkmatig en op de juiste diepte in de huid. Hierdoor is er geen risico op huidbeschadiging. Dit is ook wat de cliënt van tegenwoordig zoekt. Daarnaast is de behandeling 100% natuurlijk en pakt het tegelijkertijd de oorzaak en gevolgen van huidveroudering aan. Dit is toch wat we allemaal willen?!”

De producten en behandelingen van Dermatude verkopen zichzelf

Anja: “De salonproducten voor Dermatude zijn erg fijn. En de Dermatude huidverzorging kan ook prima door klanten die geen Dermatude kuur ondergaan thuis gebruikt worden. Alle producten van Dermatude worden bij iedere behandeling ingezet en met de cliënt besproken. Er is geen één product van Dermatude dat ik oversla. De producten vullen elkaar uitstekend aan en kunnen bij thuisgebruik ook gericht resultaat geven, maar in combinatie met een kuur natuurlijk nog meer.”

Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt

Anja vervolgt: “Er is geen enkele cliënt die niet met een Dermatude product de deur van mijn centrum uit gaat. Ik ben zelf enthousiast en geloof in de producten, dus het adviseren van mijn cliënten gaat als vanzelf. Bovendien blijven mijn cliënten almaar terug komen voor de Dermatude producten, dat zegt ook wel wat. De Dermatude producten en behandelingen verkopen dus zichzelf!”

Een goed alternatief voor fillers

Zichtbaar resultaat staat voorop bij Anja. “Ik maak altijd een vóór foto en een na foto, waardoor je dus ook meteen het resultaat kan zien na één behandeling.” vertelt ze.

“Ik ben nu met 12 verschillende kuren bezig, waarvan er al drie met veel succes zijn afgerond. Een van deze kuren betreft een dame die de rimpels bij haar bovenlip behoorlijk storend vindt en die zijn we nu ook aan het behandelen. Niet iedereen wil bij een cosmetisch arts fillers laten plaatsen en dan is Dermatude Meta Therapy een heel goed alternatief.”

Voor de behandeling.

Na de eerste behandeling.

De algehele huid knapt er enorm van op

“Het effect is vrijwel direct zichtbaar en werkt in de weken na de behandeling door. De algehele huid knapt enorm op. Dus fijne lijntjes, rimpels, neuslipplooien en ook littekens worden zachter en voller. Roodheden worden minder en pigmentvlekken verdwijnen in veel gevallen totaal. Je krijgt echt een mooie, egale teint en een prachtige huid. Je hebt geen make-up meer nodig als je Dermatude gebruikt.”

Het resultaat na drie behandelingen.

Een natuurlijk facelift effect. Direct!

Hoe blijvend het effect is, houdt tevens verband met de leefstijl van de klant. Anja: “Het is net als met sportschoolbezoekjes: als je stopt, zodra het resultaat bereikt is en daarna niets meer doet, zal je uiteindelijk ook weer terug bij af zijn. Onderhoud je het resultaat dan blijft dit langer. Zo is het ook met Dermatude. En met één Dermatude behandeling kun je alle zones van gezicht, hals en decolleté behandelen, inclusief de diepere en fijne lijntjes. Je mag zelfs dicht bij de wimperrand komen. Zo kan je je goed richten op de huid rondom de ogen. Dermatude is wat mij betreft hét anti-aging product voor betere hydratatie en een natuurlijke facelift effect!’

Mijn klanten zijn lopende reclame: jonger, stralender en zelfverzekerder

Anja: “Ik hoef eigenlijk geen reclame te maken, want de resultaten zijn zó goed zichtbaar dat klanten het super enthousiast aan anderen aanraden. Mijn klanten zijn dus lopende reclame en dat begrijp ik ook wel. Want waarom een gezichtsbehandeling ondergaan zonder gericht resultaat, terwijl je met Dermatude Meta Therapy er jonger, stralender én zelfverzekerder uit kan zien?!”

 

Meer informatie

Wil jij als consument weten waar je deze behandeling kunt ondergaan, klik dan hier voor de salonfinder.

Professionals kunnen via de volgende link meer informatie krijgen over de behandelingsmogelijkheden in hun salon: klik hier verder.

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands We Love Dossier van Dermatude op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook