shop Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer Spray Davines Blowdry Primer Anti-Humidity and Bodifying Tonic is verrukkelijk voor fijn haar. Bekijken De wereld van huidverbetering heeft de laatste decennia een grote vlucht genomen. Steeds meer nieuwe inzichten hebben geleid tot steeds geavanceerdere behandelingsmogelijkheden om de huid echt mooi te maken en te houden. Er zijn […]

10:38 - 06:22
luistertijd 10:38 - leestijd 06:22

De wereld van huidverbetering heeft de laatste decennia een grote vlucht genomen. Steeds meer nieuwe inzichten hebben geleid tot steeds geavanceerdere behandelingsmogelijkheden om de huid echt mooi te maken en te houden. Er zijn nu behandelingsmethoden die er echt uit springen.

Een prachtig alternatief voor een medisch cosmetische behandeling

Ze zijn zo hoogstaand en doeltreffend en toch zo veilig, dat ze een prachtig alternatief bieden voor vrouwen die géén plastische chirurgie willen, injectables of Botox. Omdat de huid haar volume weer terugkrijgt, rimpels en pigmentvlekken zichtbaar verminderen, de contouren herstellen, er een liftend effect behaald wordt, en de huid weer gaat glanzen.

Bekijk hier ook het video interview met de Belgische schoonheidsspecialiste Denise Ramaekers die dit haar beste anti-aging behandeling ooit vindt:

https://youtu.be/MgGB4B10nVM

Onder de indruk

De FDA-approved Dermatude Metatherapy is zo’n behandelingsmethode. Gebaseerd op microfijne prikjes die mechanisch aangedreven aan de huid worden afgegeven op de juiste diepte, zonder schade te veroorzaken, maar wel de collageen en elastine productie aanzetten. Cliënten, schoonheidsspecialisten én artsen zijn onder de indruk.

De huid gelift, de contouren hersteld, de lijntjes verminderd

Vrouwen die eerst een medische behandelingen overwogen, geven aan hun schoonheidsspecialisten aan het niet eens meer nodig te hebben! En vanwege de bijzondere huidconditie-verbeterende resultaten bieden artsen het aan als aanvulling op hun brede medische behandelingprogramma. Ook ter voorbereiding bij een operatie om de huid in topconditie te brengen, of na afloop van een injectables traject om het effect optimaal te houden.

Het effect van Loes, na slechts 1 behandeling met Dermatude Metatherapy

Onlangs werd ook op het beroemde internationale Anti-Aging congres in Monaco weer duidelijk hoe mooi deze methoden zijn. Peelings en laser hebben er een geduchte zus bij gekregen!

Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen Meta Therapy, de traditionele micro needling en de naaldroller? We scheiden het kaf van het koren, lees maar mee.

Grofweg kun je alle behandelingsmethoden die er nu zijn onderverdelen in drie groepen:

Non-invasive / Oppervlakte behandelingen
De oppervlakte van de huid wordt behandeld met crèmes, maskers, microdermabrasie, scrubs of chemische peelings.

Invasive / Diepgaande behandelingen
De huid wordt behandeld met technieken die de diepere huidlagen bereiken zoals Dermatude Meta Therapy, meso therapie, naaldrollers en micro needling (eveneens naaldjes, maar niet rollend, maar drukkend op de huid).

Medische behandelingen
De huid wordt behandeld door een medisch specialist met bijvoorbeeld injecties met hyaluronzuur, vitaminen en botuline toxine, een laserbehandeling of een plastisch chirurgische operatie.

We kijken nu vooral even naar de invasieve behandelingen om de verschillen te zien, en naar de non-invasieve behandelingen – in vergelijk met Meta Therapy

Wat is micro Needling?

 

Analoog aangedreven, ongelijkmatige perforaties

Stalen naalden, geen naaldgeleiding

Onnauwkeurig

Te lange naalden, gevaar voor verlittekening

Wat is het voordeel van Meta Therapy ten opzichte van microneedling?

**Lees hier nog meer achtergronden over Meta Therapy op BeautyJournaal

 

Hoe werkt een naaldroller?

 

Rollen over een ongelijkmatig oppervlak

Geen gegarandeerde dieptewerking

Huidbeschadiging door rollen

Minder microperforaties

Wat is het voordeel van Meta Therapy ten opzichte van de naaldroller?

** Lees hier het bijzondere verhaal van Loes die een Meta Therapy kuur ondergaat. De resultaten zijn echt bijzonder.

 

Hoe werkt mesotherapie?

 

Met 1 naaldje

Er wordt heel lokaal gewerkt

Celregeneratie wordt niet geactiveerd

Beperkt in zone behandeling

Wat is het voordeel van Meta Therapy ten opzichte van mesotherapie?

** Lees hier het verhaal van schoonheidsspecialiste Anja Augustijn over huiden die zo mooi worden dat make-up niet meer nodig is….

Close-up van de ooghuid van Loes na vier behandelingen met Dermatude Meta Therapy

Hoe werken reguliere crèmes & maskers

Nauwelijks door de barrière heen

Wat is het voordeel van Meta Therapy met subjectables ten opzichte van reguliere huidverzorging?

Schoonheidsspecialiste Anja Augustijn vertelt dat haar klanten na Dermatude Meta Therapy zelfs geen foundation meer hoeven te gebruiken, zo mooi is hun huid!

Dermatude Meta Therapy voordelen voor de consument:

• Zichtbare, bewezen!- resultaten • 100% natuurlijk • Geen risico op onherstelbare schade • Intensieve behandeling van delicaat oog- en lipgebied • Alle huidtypen • Korte behandeltijd • Veilige, pijnloze behandeling • Geen downtime • Make-up is de volgende dag weer toegestaan

Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen en resultaten van verschillende diepgaande behandelmethodes. Zonder herstelperiode, kans op huidbeschadigingen en bloedingen. Dagelijkse activiteiten kunnen direct weer opgepakt worden.

Meta Therapy is geschikt voor:

Diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, verslapte huid, grove poriën, acne littekens, hyperpigmentatie, UV schade aan de huid, vochtarme huid,  hals en decolléte.

 

Meer informatie

Wil jij als consument weten waar je deze behandeling kunt ondergaan, klik dan hier voor de salonfinder.

Professionals kunnen via de volgende link meer informatie krijgen over de behandelingsmogelijkheden in hun salon: klik hier verder.

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands We Love Dossier van Dermatude op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook