Geen quick fix, maar lange termijn effect.

05:12 - 03:07
luistertijd 05:12 - leestijd 03:07

Een gezonde levensstijl en LPG endermologie®: mooie contouren en behoud van je vitaliteit

We leven steeds bewuster en gezonder, en goede lichaamsbehandelingen horen daarbij. Ze ondersteunen bij een mooi en fit lichaam op iedere leeftijd. José Conrads, directeur van Partner in Aesthetics, importeur van LPG endermologie®, weet er alles van.

Werk aan behoud van mooie contouren en voel je fit

Haar geavanaceerde machines voor mechanische bindweefselmassage helpen jonge vrouwen om mooie lichaamscontouren te houden en 50-plussers hun vitaliteit te behouden. Op een volstrekt natuurlijke manier. Er is veel voor te zeggen;-)

Bij cellulite, lipoedeem, voor vocht en vetverlies, en lymfedrainage

LPG endermologie® bestaat uit mechanische bindweefselmassage met behulp van high-tech apparatuur. De behandelingen zijn effectief bij contourverbetering, cellulitevermindering, plaatselijke vetreductie en huidversteviging. Ook worden er heel mooie resultaten behaald bij lipoedeem, waarbij het lichaam zeer veel vocht vasthoudt.

Betere doorbloeding, mooiere huid door natuurlijke hyaluronzuurboost

De behandelingen zijn pijnloos, sterker nog, heel ontspannen! Ze verbeteren de doorbloeding en lymfecirculatie, stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, versnellen de celstofwisseling en boosten de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur.

Dat wil overigens niet zeggen dat behandelingen met LPG endermologie® dé oplossing zijn voor een strak lichaam. Je zult de natuur wel een handje moeten helpen…

Voeding, beweging en LPG endermologie® zijn een winnend trio

“Het is belangrijk om goed te kijken naar de eet- en leefgewoonten. LPG endermologie® behandelingen vormen in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging een winnend trio, aldus José.

Een fit lichaam in een stralende, is het ultieme beauty ideaal

Edwina Caspers.

Edwina Caspers, eigenaresse van Blush Skin Clinic werkt al geruime tijd met LPG endermologie®. Voor haar gaat beauty verder dan een mooie huid. Een fit lichaam, in een stralende huid, is waar ze naar streeft. Dat is haar ultieme beauty ideaal.

Hoe bespreek jij de levensstijl van je klanten in het kader van beauty?

‘ Schoonheid komt voor een groot deel van binnenuit en de beste resultaten krijg je als je een gezonde levensstijl hebt. Tijdens het kennismakingsgesprek over de behandeltechniek hebben we het daar dan ook over.

De stappenteller & de personal trainer

‘Beweging, slaap, waterconsumptie en eetgewoontes bespreken we, maar ook de mate van stress, de gezondheidstoestand en eventueel medicijngebruik. We geven adviezen voor een gezonde(re) levensstijl, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de stappenteller. Gewoon doen! We beschikken over een mooi netwerk van deskundigen, waar we ook naar kunnen verwijzen, zoals personal trainers.’

Niet alleen voor fitgirls!

‘ De bewuste klant. Mensen die zichzelf een gezonde dosis aandacht gunnen en bewuste keuzes maken. Dat geldt niet alleen voor de fitgirls en topsporters: een gezonde levensstijl oppakken en/of blijven behouden is voor de meeste klanten erg belangrijk. Ik zie het ook om mij heen gebeuren: beauty raakt steeds meer met gezondheid verweven.

Hoe help je je klant naar een gezonde(re) levensstijl?

‘Behandelingen met LPG endermologie® zijn er voor mij onlosmakelijk mee verbonden. Of je nou vijf keer per week sport, of pas net aan een gezonder regime begint. Bij iedereen behalen we mooie resultaten.

 

Eigenaresse Edwina Caspers (rechts) tijdens een LPG endermologie® behandeling.

Geen quick fix maar duurzaam resultaat en lange termijn effect

‘ Laat ik beginnen met hun motto ‘Fight for Natural Beauty’, dat dit jaar tijdens het congres in Monaco uitvoerig werd besproken. Waar veel merken zich focussen op een quick fix door middel van spuiten, zuigen of snijden, focust LPG op lange termijneffecten.

‘We leggen ook niet de nadruk op de gevolgen van een ongezonde levensstijl, we richten ons op het aanpakken van de oorzaak daarvan.

Wij geven je 50%, jij doet de rest…

‘Ik zeg altijd: wij zorgen 50% van het resultaat, en jij als klant brengt die andere 50% in. Ik zie mijn klanten niet alleen een mooiere huid krijgen, maar ook echt fitter worden. Ze krijgen meer energie, bewegen soepeler. Heerlijk.

 

Nieuwsgierig geworden?

Logo Partner in Aesthetics

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love dossier van Partner in Aesthetics en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook