Dé perfecte facial voor een weekendje weg of een speciale dag

06:56 - 04:09
luistertijd 06:56 - leestijd 04:09

Annelies Aarts: LPG endermologie® voor gezicht geeft zo’n mooie glow!

Naast uitgebreide lichaamsbehandelingen biedt LPG ook geweldige endermologie® behandelingen voor het gezicht. Zo kunnen rimpels sterk verminderd worden, de huid kan verstevigd worden en de teint kan veel helderder worden. Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gezicht de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Vanaf de eerste behandeling zijn al duidelijke resultaten te zien. Wij spraken vakvrouw Annelies Aarts van Medi Spa Annelies over haar ervaring met de gezichtsbehandelingen van LPG.

Eerder vertelde huidexpert Joelle Wouters al over haar fantastische ervaringen en resultaten met de lichaamsbehandelingen van LPG. Lees het artikel hier nogmaals.

Annelies Aarts van Medi Spa Annelies.

Wat is jouw ervaring met de LPG endermologie® behandelingen voor het gezicht?

“De endormolift behandelingen worden in onze Medi Spa als heel prettig ervaren, waarbij ikzelf geen uitzondering ben. Het is mijn favoriete “Coup d’eclat” voor het weekend of een speciaal feest vanwege de directe glow op je gezicht. Wij integreren deze behandeling ook in andere, zelf samengestelde behandelingen. Zo maakt iedereen er kennis mee, en heeft het ook op de lange termijn heeft het een waardevol effect.

Het stimuleert namelijk het huideigen collageen, elastine en zuurstof in de huid. De huid wordt aangezet tot werken door een biologische microstimulatie. Volkomen veilig, volkomen natuurlijk. “

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat bij jouw klanten?

“Voor het verstevigen (verjongen) en verbeteren van de huid is een kuur van minimaal 10 behandelingen aan te bevelen. Veroudering is immers ook niet in één dag ontstaan. Er zijn mogelijkheden van zone behandelingen (waarbij specifiek gewerkt wordt op de ogen of hals bijvoorbeeld) en van hele gezichtsbehandelingen.”

Is het resultaat blijvend of adviseer je onderhoudsbehandelingen?

“Helaas is er in het leven niets blijvend, ons lichaam zal altijd om onderhoud vragen. Zie het als met sporten. Na een periode van consequent sporten ga je resultaten zien, en zolang je het onderhoudt, dan zal het mooi blijven en zelfs nog mooier worden. Laat je het los, dan zal het lichaam en dus ook onze huid vanaf die dag weer in de normale verouderingsmodus gaan. Een behandeling per vier weken is raadzaam, maar de liefhebber mag het gerust wekelijks boeken. Een gezonde workout voor de huid!”

Waarom heb je eigenlijk voor LPG endermologie® gekozen?

“Dertien jaar geleden koos ik bewust voor LPG, een gedegen apparaat, wetenschappelijk onderbouwd en een betrouwbare naam. Plus een merk dat zich blijft doorontwikkelen. Inmiddels is het apparaat gekopieerd, zoals dat altijd gaat op een succesvolle markt, maar er is maar één echte. Het is geen wonderapparaat, zoals er geen enkel wonderapparaat is. De behandelaar is net zo belangrijk als het apparaat.”

Succes komt met ervaring en comittment van een klant…

“Met de juiste energie en goed besproken verwachtingspatronen, dat is ook heel belangrijk. LPG apparatuur staat wereldwijd in 110 landen in salons en heeft zo’n enorm netwerk en know how opgebouwd, dat niemand dit kan evenaren. Ik ben blij met LPG en de firma die er nu achter staat. Betrokken en puur.”

Waarom zijn de LPG endermologie® behandelingen voor het gezicht volgens jou onderscheidend ten opzichte van andere gezichtsbehandelingen?

“De zo verfijnde massage techniek van de endermolift bereikt zelfs de fijnste zenuwuiteinden. Het prikkelt alle cellen om ze optimaal van zuurstof te voorzien. Het werkt bijna hypnotiserend… veel mensen kunnen dan ook echt niet wakker blijven. Maar je moet het ervaren! Zó gefintetuned zoals je met je handen niet kan. Zoals je de endermologie met LPG ook nooit met je handen zult kunnen. Reden genoeg om het apparaat nooit meer te willen missen.”

Esthetisch en therapeutisch

Jose Conrads van Partner in Aesthetics vult aan:

“Endermologie® is, in tegenstelling tot andere apparatuur op de markt, een gepatenteerde techniek die zowel esthetisch als therapeutisch wordt ingezet, FDA-goedkeuring heeft, en waarvan de werking door ruim 150 wetenschappelijke onderzoeken wordt onderschreven. De Alliance CelluM6 heeft een geavanceerde behandelkop met een unieke techniek die ervoor zorgt dat, in tegenstelling tot voorheen, er 3 technieken gecombineerd worden in één handeling.”

Snellere resultaten in een kortere periode

“Dit maakt dat je in een kortere periode dezelfde resultaten behaald of in dezelfde tijd snellere resultaten. De techniek is zo gemaakt dat de huid niet wordt opgerekt, en zelfs continue een versteviging ondergaat tijdens de behandeling. Dus je werkt altijd in een handeling op de stimulatie van de plaatselijke vetverbranding, cellulite, draineren, bodycontouring en huidversteviging. De behandelingen zijn pijnloos, 100% natuurlijk en bieden bewezen indrukwekkende resultaten.”

Partner in Aesthetics biedt meer dan alleen een apparaat

“De consument van tegenwoordig is veeleisend en weet al enorm veel, omdat er veel informatie beschikbaar is via verschillende kanalen. Daarom biedt Partner in Aesthetics meer dan het LPG endermologie® apparaat alleen. Wij bieden professionele ondersteuning aan de LPG experts om haar klanten optimaal te kunnen adviseren en te behandelen. Ook trainingen over voeding in samenwerking met Erik-Alexander Richter horen hierbij om nog meer resultaat te behalen.”

Erik-Alexander Richter.

Lees ook het interview met trainsters Mai Lin en Christine: “pijnloos en super ontspannend!”.

Skin care versterkt de resultaten van de behandeling

“LPG heeft een eigen skin care productlijn met passende producten afgestemd qua ingrediënten op de behandeling, zodat de resultaten van de behandeling versterkt worden. De bewuste klant weet dat gezonde voeding, skin care en behandelingen met apparatuur het beste effect hebben.

LPG is een deskundige op twee van deze drie aspecten, en vandaar de samenwerking met voedingsexpert Erik-Alexander Richter. Zodat ook op het derde aspect expertise kan worden aangeboden. Hiermee bieden we een totaalpakket. Voor salon én consument.”

Zou jij ook graag jouw lichaam of gezicht willen verbeteren?

En wil je een LPG endermologie® behandeling ondergaan? Dat kan! Uiteraard kun je bij Medi Spa terecht, maar woon je wat verder weg, dan hebben wij ook behandelcentra bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van behandelcentra met door LPG endermologie® gecertificeerde trainers.

Wil jij als professional (schoonheidsspecialiste/huidtherapeute/arts of fysiotherapeut) LPG endermologie® aanbieden?

Neem dan contact op met de distributeur van LPG endermologie® in Nederland, namelijk Partner in Aesthetics.

Logo Partner in Aesthetics

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love Dossier van Partner in Aesthetics op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook