Huidexpert Joelle Wouters: LPG is een totaalpakket, alles klopt!

08:02 - 04:49
luistertijd 08:02 - leestijd 04:49

LPG endermologie® voor een stevige huid vrij van littekens, spataderen en striae

Een stevige, egale huid die vrij is van littekens, spataderen en striae: dat staat bij velen hoog op het verlanglijstje! Gezond eten en regelmatig bewegen zijn de meest gehoorde manieren om het gewenste resultaat te bereiken. Maar wist je dat lichaamsbehandelingen met LPG endermologie® ervoor kunnen zorgen dat resultaten sneller worden bereikt, en dat zelfs de meest hardnekkige ‘problemen’ (zoals brandwonden en striae) kunnen worden aangepakt?

Maar welke lichaamsbehandeling kies je…

Het aanbod van lichaamsbehandelingen is groot en divers in resultaat. LPG endermologie® staat al jaren voor een natuurlijke celstimulatie en regeneratie en biedt daarmee doeltreffende en 100% natuurlijke, pijnvrije alternatieven om te strijden tegen onesthetische tekenen zoals een verslapte huid, rimpels en cellulitis.

Priscilla van KNAP Institute: “Onze agenda zit altijd bommetje vol!

Wat is endermologie® eigenlijk?

Dit is een gepatenteerde techniek die zowel esthetisch als therapeutisch wordt ingezet, FDA-goedkeuring heeft, en waarvan de werking door ruim 150 wetenschappelijke onderzoeken wordt onderschreven. De behandelingen zijn gericht op het onderhuids bindweefsel waar veel ‘vrouwelijk’ problematiek voorkomt.

Intensieve vacuümtechniek

Met behulp van een apparaat wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast (mechanische bindweefselmassage), die de huid aanzuigt, omhoog trekt en op- en afrolt. In combinatie met nog meer ingenieuze technieken verbetert dit de doorbloeding en lymfecirculatie, stimuleert de aanmaak van collageen en nog beter, elastine en versnelt de stofwisseling in de cellen. De behandelingen zijn pijnloos, 100% natuurlijk en hebben bewezen indrukwekkende resultaten tot gevolg.

De huidkwaliteit verbetert zichtbaar

LPG endermologie® biedt behandelingen die de huidkwaliteit zichtbaar verbeteren. Daarbij wordt een totaalaanpak gehanteerd, waarin zowel op afslanking als versteviging wordt gewerkt. Bovendien kunnen behandelingen op een specifiek doel worden afgestemd, zoals:

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschap, ouder worden: de huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. De hoogwaardige technologie van LPG endermologie® stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

Afslanken, vetten afbreken

Dankzij een nieuwe gepatenteerde behandeling met een zogenaamde Alliance kop, maakt LPG endermologie® het mogelijk om vetten af te breken door vet blokkades op te heffen op specifieke zones van het lichaam (armen, buik, taille etc.) die niet slanker worden door te sporten en gezond te eten.

Striae behandelen

Striae zijn scheurtjes in de opperhuid door een (te) snelle groei van de opperhuid. Dit ontstaat bijvoorbeeld in de pubertijd of bij een zwangerschap. Met behulp van LPG endermologie® kan striae minder worden en vrijwel verdwijnen.

Cellulitis behandelen

Cellulitis (verkleving van onderhuids vet) is een complexe huidaandoening, waar 90% van de vrouwen mee te maken heeft. Door behandelingen met LPG endermologie® worden verkleefde vetcellen afgevoerd en kan cellulitis aanzienlijk verminderd en voorkomen worden.

Doorbloeding in de benen verbeteren

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten: allerlei symptomen die wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. Behandelingen met LPG endermologie® verbeteren de doorbloeding in de benen en verhelpen klachten. De behandelingen zijn ook effectief bij het behandelen van koude voeten en (niet al te grote) spataderen.

Voor- en nabehandeling liposuctie

Zowel voor als na een liposuctie is een behandeling met LPG endermologie® effectief. Vóór de operatie wordt de huid met Endermologie® in optimale conditie gebracht. Na de ingreep wordt huidherstel bevordert door zwelling, blauwe plekken en verkleving te voorkomen.

Littekens en brandwonden verminderen

Verkleving van littekenweefsel door brandwonden, een operatie of trauma kan hinderlijk zijn. Een behandeling met LPG endermologie® maakt de huid soepeler en verbetert de doorbloeding. Het maakt het litteken bovendien minder zichtbaar en pijnlijk en biedt verbetering op mobiliteitsniveau.

Expert aan het woord: Joelle Wouters

Wij spraken Joelle Wouters van de salon Beaux-arts over haar ervaring met de lichaamsbehandelingen en lichaamscosmetica van LPG.

Joelle: “Wij zijn gestart met LPG endermologie® behandelingen om net een stapje verder te gaan dan ‘de gebruikelijke weg’. Er zijn veel mensen die door middel van een gezond voedingspatroon en veel lichaamsbeweging nooit 100% tevreden zijn met hun lichaam. Dit heeft vaak te maken met cellulite. Dit zijn lokale vetophopingen, als het ware verklevingen in de huid die dusdanig vervelend kunnen zijn, en die je met een externe factor zoals LPG endermologie® uitermate goed kunt behandelen door deze los te masseren.”

Joelle Wouters van de salon Beaux-arts.

“LPG is een totaalpakket”

Joelle vervolgt: “Wat wij erg interessant vonden aan LPG is voornamelijk het totaalpakket waar aan gedacht is. Naast de behandelingen zijn er cosmeticaproducten die volledig aansluiten op de behandelingen en zorgen voor de juiste ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat men ook thuis aan de slag kan met het lichaam. Je helpt mensen echt door met zichtbare resultaten aan te komen, de behandeling is prachtig opgezet en wordt als erg fijn ervaren.”

We vroegen Joelle waarom ze ervoor gekozen heeft om ook de cosmeticaproducten van LPG te gaan gebruiken, Joelle vertelt: “De producten zijn, net zoals de behandeling, wetenschappelijk onderbouwd. Het zijn doelgerichte producten, met een zeer hoge concentratie van actieve ingrediënten. Bij de behandeling kunnen wij op elk ‘gericht gebied’ een fijne crème toewijzen, bijvoorbeeld gericht op verzakking, een opgeblazen gevoel of versteviging. Erg fijn! In combinatie met de behandeling merken wij dat de producten echt een extra boost geven aan de behandelingen wanneer de producten thuis goed gebruikt worden. Het versterkt elkaar. Klanten ervaren dit zelf ook zo. Het ruikt fijn, gebruikt fijn en je haalt het maximale resultaat uit je behandeling!”

Joelle’s favoriete cosmetic product van LPG

Joelle: “Het collageen masker, wauw! Echt een prachtig product, een tweede huidlaag die je opbrengt, doorweekt met hyaluronzuur en collageen. Ook bevat het masker Zoethoutextract voor het verbeteren van de teint. Deze is na de behandeling echt prachtig om te gebruiken, en ook thuis kun je het één keer per week gebruiken. Iedereen die het masker ervaart, ziet snel een verbetering in de huid. Het is een prachtig product!”

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat bij jouw klanten?

Joelle: “Voor het gezicht merken we dat klanten na de eerste behandeling al zien en voelen dat hun teint verbetert. De huid voelt goed en soepel aan, klanten geven aan te merken dat er is ‘iets’ is veranderd. Voor het duidelijk ‘zichtbare’ resultaat merken we toch dat men rond de 4 tot 5 behandelingen echt verschil gaat zien. Voor het lichaam duurt het iets langer, meestal is na 5 tot 6 behandelingen het eerste resultaat zichtbaar. Soms ook wel rond de 4 tot behandelingen, maar dat is dan wel vaak in combinatie met een gezonde leefwijze en veel sporten.”

Links: voor de start van de kuur. Rechts: na 28 behandelingen in een periode van 16 weken.

Zou jij ook graag jouw lichaam willen verbeteren?

En wil je een LPG endermologie® behandeling ondergaan? Dat kan! Uiteraard kun je bij Beaux-arts in Eindhoven terecht, maar woon je wat verder weg dan hebben wij ook behandelcentra bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van behandelcentra met door LPG endermologie® gecertificeerde trainers.

Beaux-arts in Eindhoven.

 

Wil jij als professional (schoonheidsspecialiste/huidtherapeute/arts of fysiotherapeut) LPG endermologie® aanbieden?

Neem dan contact op met de distributeur van LPG endermologie® in Nederland, namelijk Partner in Aesthetics.

Logo Partner in Aesthetics

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love Dossier van Partner in Aesthetics op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook