Minder vocht en vet, meer contour.....

05:05 - 03:03
luistertijd 05:05 - leestijd 03:03

Vraag een buitenlandse (expat-) vrouw naar Endermologie® en ze zal je meteen vertellen dat ze er ervaring mee heeft en het regelmatig laat doen, zo weet huidtherapeute en trainster voor LPG Endermologie®, Christine van Valkenburg, werkzaam bij Easy Clinics. In Nederland wordt de methode ook al twintig jaar aangeboden, maar de bekendheid kan nog beter. En daarom gaan we je er meer over uitleggen in dit artikel.

banner_website

Een compacter lichaamsgevoel

Je body, je bent ermee in de weer als je begin twintig bent om de eerste celluliteverschijnselen de kop in te drukken, en rond je veertigste wordt het weer een issue als de pondjes eraan komen of als je kinderen hebt gehad. En vanaf je vijftigste als de huidverslapping ook op het lichaam haar tol begint te eisen, en je ontdekt dat je gezicht er inmiddels strakker uitziet dan je body…dan ga je weer op zoek naar heilzame mogelijkheden.

LPG Endermologie®. De methode die krachtig inwerkt op vocht- en vet en daadwerkelijk je lichaam weer in shape kan krijgen, jouw een compacter lichaamsgevoel geeft, en vochtophopingen als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Vertel op Facebook dat je een kuur doet en diverse vrouwen reageren out of the blue dat ze het ook gedaan hebben, en dat het werkt! Voilà! Tijd voor hernieuwde aandacht!

LPG_voorna2

Wat is LPG Endermologie®?

De LPG Endermologie®techniek (uitgevonden in 1986 door Louis Paul Guitay) stimuleert de huid om de sluimerende celactiviteit op een natuurlijke en pijnloze manier, zonder bijwerkingen, opnieuw te activeren. De cellen ontwaken en veranderen de huid van binnenin, zo omschrijft het merk het zelf. Er zijn inmiddels meer dan 130 onderzoeken naar de effecten gedaan, de apparatuur heeft ook een Amerikaanse FDA goedkeuring op claims en veiligheid.

endermologie

 

 

Mechanische bindweefselmassage

Met LPG Endermologie® wordt een mechanische (= niet handmatige) bindweefselmassage gegeven, en daarmee kan op ieder huidniveau gewerkt worden. Denk aan het doorbloeden van de huid, vocht afdrijven, verkleefde weefsels zoals littekens (oud en nieuw) losmaken. Cellulite, plaatselijk vastzittend vet en verslapte huiddelen – met Endermologie kun je het huidaspect weer mooier maken en je contouren verfraaien. Volgens de Nederlandse distributeur Jose Conrads van Partner in Cosmetics kan een handmatige bindweefselmassage als pijnlijk worden ervaren, in tegenstelling tot de LPG Endermologie behandeling.

Ook voor het gezicht

Met een speciaal aangepaste kop is ook het gezicht te behandelen. De teint verbetert en verslapping rond de kaaklijn kan teruggebracht worden. De huid gaat weer glanzen, door een verbeterde bloedtoevoer, en daarmee ook de aanvoer van zuurstof. De opname hieronder maakte Monique ca een maand geleden (oktober 2016). Dit is alleen om even te laten zien hoe het werkt.

https://instagram.com/p/BLeEGazgDik/

Doordat de fibroblasten ook gestimuleerd worden door de massage kan de huid weer sterker en compacter worden. Ook treedt er een toename in de aanmaak van hyaluronzuur op. Dit zorgt meteen voor een verbeterde vochthuishouding. Rimpels worden van binnenuit opgevuld.

Stimulatie fibroblasten

Net als bij het lichaam zullen de contouren van het gezicht verbeteren en door zijn doorbloedingstimulerende en liftende werking de uitstraling van de weer mooier maken. Bij LPG Endermologie® praat men graag over Skinfitness.

Behandeling met Endermologie

Een fijn bijkomend voordeel is dat de behandeling heel ontspannend is.  Er wordt niet, in tegenstelling zoals dat 20-30 jaar geleden nog gedaan werd, heel hard gemasseerd. Het gaat soepel, daarvoor zorg de nieuwste technologie van de Cellu6 Integral. De huid wordt eerst aangezogen en dan dan bewerkt met in- en uitrollende bewegingen van de twee rollen in de behandelkop. Je draagt tijdens de behandeling een zachte suit zodat de behandelkoppen niet direct met de huid in contact komen.

IMG_4290-2

Enkele voorbeelden wat er met Endermologie kunnen behandelen;

Ook na een bestraling of chemokuur

Na een bestraling en-of chemokuur laat een LPG Endermologie® behandeling de huid weer snel in een betere conditie komen. De grauwe, droge uitstraling zal snel verminderen en al zichtbaar zijn na de 1e sessie.

Nieuwsgierig?

Logo Partner in Aesthetics

BeautyJournaal’s Monique is momenteel met een kuurbehandeling bezig van haar lichaam en gaat binnenkort het eerste verslag publiceren.

Hier krijg je alvast een klein voorproefje:

https://instagram.com/p/BMwIBDjA2Sm/

 

 

Lees ook