Soepeler huid, gezondere kleur, en duidelijk minder cellulite in 12 weken

07:20 - 04:24
luistertijd 07:20 - leestijd 04:24

LPG Endermologie® eindresultaat: eindelijk summer legs voor Sabine!

In mijn vorige verslagen heb ik jullie meegenomen in mijn belevenissen en ervaringen met LPG Endermologie®. Het was me een trip! En wat een eindresultaat (… want laat ik meteen het belangrijkste met je delen): Niet alleen heb ik me voor het eerst sinds jaren heel senang gevoeld in mijn bikini, ook ben ik flink afgevallen en zijn mijn benen niet langer de poffertjespan die ze ooit zijn geweest. In dit laatste artikel in de reeks blik ik terug op de afgelopen periode. Ik heb zestien behandelingen gehad in twaalf weken.

Wat heb ik geleerd?

LPG Endermologie® is een behandeling die eigenlijk al jaren bestaat. Doorlopend doorontwikkeld met de nieuwste moderne technologie. Je leest er hier nog veel meer over. In Nederland wordt het gedistribueerd door Partner in Aesthetics.

Personal touch

Naast het behalen van een mooi resultaat heb ik ook kundige en interessante mensen ontmoet tijdens mijn behandelingen.

Mike van Easy-clinics gaf me een waanzinnig fijn dieet, wat heel goed vol te houden was. Het dieet bestond uit het eten van vier maaltijden per dag, met in totaal 1200-1500 kcal per dag. Weinig koolhydraten, veel smoothies en proteïnen. En… een appeldag; tot vier uur ‘s middags alleen maar appels. Na jaren worstelen met diëten en weinig resultaat, had het dieet dit keer wel veel effect. Ik ben rond de 10 kg afgevallen en kan eindelijk weer mijn oude kleren aan.

Jose Conrads, eigenaresse van Partner in Aesthetics (voorheen Partner in Cosmetics), de importeur van LPG Endermologie®. Een dame met een holistische kijk op beauty, waar ik me geheel in kan vinden. Beauty is meer dan behandelingen en producten; het gaat ook om voeding, vitaminen en een gezonde lifestyle.

Jose is een gedreven ondernemer die zich als een “partner” opstelt naar de salons die met haar producten werken. Training en advies zijn haar devies voor het goede gebruik van de one and only gepatenteerde LPG Endermologie® apparaten. Halverwege de behandelingen heb ik Jose voor het eerst ontmoet en ik kon uren met haar doorpraten over beauty en de door haar aangeboden apparaten en mogelijke behandelingen.

Last but not least: Christine! Mijn steun en toeverlaat de afgelopen weken. Niet alleen heeft ze op een prettige manier de behandelingen gedaan. Ze zit vol kennis en weet deze ook goed over te brengen.

Daarnaast is het ook een mega kanjer, waar ik een ontzettende klik mee had. In een toch stressvolle periode op werk, kwam ik geheel tot rust bij Christine.

Lees hier ook het boeiende interview dat Monique had met behandelaarsters May-Lin Scheffer en Christine van Valkenburg.

Het resultaat: summer legs!

De combinatie van het dieet, de slimming shots, de fijne dry body spray en bodylotion van LPG en de behandelingen hebben mijn benen en buik aanzienlijk strak getrokken. Ik vind met name de gezonde huidskleur, de afname van mijn keratosis pilaris en het verminderen van de cellulite echt wonderbaarlijk.

Mijn huid voelt soepeler, zachter en het weefsel een stuk zachter. Als ik mijn huid in elkaar duw, is het veel minder bobbelig en de ophopingen minder hard. Mijn silhouet is verbeterd en mijn billen lijken zelfs gelift.

Ik had wel gehoopt dat de oneffenheid aan de binnenkant van mijn linkerbeen weg zou zijn, maar dit is niet helemaal gelukt. Wel lijkt het wat vloeiender en minder geprononceerd. Verder heb ik een littekenweefsel in mijn linker bovenbeen, op de buitenkant van mijn dij. Dit is verminderd, maar niet weg. Nu hebben we dit ook niet specifiek behandeld. Christine heeft me laten zien, dat daar ook behandelingen voor zijn en me dit laten voelen; het is een diepere en heftigere behandeling. Ik ga hier zeker nog voor terug, net als voor ‘algeheel onderhoud’ van mijn benen en buik.

Wist je dat er ook LPG gezichtsbehandelingen zijn? Je leest het hier.

Mega tevreden

Ik ben mega tevreden met het resultaat en kan LPG Endermologie® echt aanraden. Het is een niet-invasieve behandeling met heel veel toepassingen en een waanzinnig effect, zoals ik aan den lijve heb ondervonden. Hieronder zie je mijn voor- en nafoto’s na 16 behandelingen. Links is voor en rechts is na.

Noot van de redactie: Sabine heeft deze foto’s zelf gemaakt. Het is mogelijk dat met professionele apparatuur en de juiste (studio-) belichting de resultaten nog beter vast te leggen vallen. Daar komt bij dat huidgevoel, stevigheid van de huid en weefsel uiteraard zeer lastig te fotograferen zijn. Net als het fijne (subjectieve) gevoel van beter in je vel zitten, zoals Sabine dat in haar review beschrijft.

Daarnaast geeft het traject je een andere kijk op een gezonde lifestyle, die ik zeker zal voortzetten om mijn resultaten te behouden.

LPG Endermologie® als aanvulling op je salonaanbod

Nu weet ik dat naast een heleboel beautyaddicts ook een groot aantal schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten BeautyJournaal lezen. Daarom nog even deze ‘uitsmijter’…

Met LPG Endermologie® kan je je salonaanbod aanzienlijk uitbreiden en huidbehandelingen aanbieden, die de diepere lagen van de huid aanpakken.

Lees hier meer over de allernieuwste high tech machine van LPG Endermologie, met nog sneller resultaat!

Band met de klant

Persoonlijk heb ik ervaren dat LPG Endermologie® ook een manier is om een band met je klanten aan te gaan. LPG Endermologie® is een traject waarbij je elkaar vaker in een korte periode ziet, zodat een hechte band ontstaat. En last but not least kan je altijd rekenen op de steun van Partner in Aesthetics, wanneer je besluit om met LPG Endermologie® te werken.

Logo Partner in Aesthetics

Nieuwsgierig geworden?

Lees ook