Dé quick fix voor de vermoeide huid. Ook de mannenhuid!

07:08 - 04:17
luistertijd 07:08 - leestijd 04:17

Gasttesters Gerald en Martin testen Quanis Melting Essence Mask

Vandaag hebben we een wel heel bijzondere review. Het gebeurt namelijk niet vaak dat we een man in het testteam van BeautyJournaal hebben. Laat staan twee mannen! Gasttesters Gerald en Martin brachten onlangs een bezoek aan Marja van Beautysalon Delejo in Lunteren voor een huidverbeterende behandeling met het Quanis Melting Mask. In dit artikel lees je hun ervaringen. Daarnaast komt Marja zelf aan het woord en vertelt ze waarom dit masker een absolute aanwinst is voor haar salon.

Vanaf de eerste dag

Marja: “Ik heb het Quanis Melting Essence Mask al in mijn praktijk vanaf de eerste dag dat het in Nederland in de verkoop kwam. Ik ben altijd wel in voor nieuwe productinnovaties voor mijn klanten en was al erg tevreden over de Dermafiller van hetzelfde merk (wat een enorme en directe vochtboost!) en heb dus direct de maskers besteld om te testen.”

Ook tester en schoonheidsspecialiste Patricia is enthousiast over de Dermafiller; lees haar review hier.

Claims van het Quanis Melting Essence Mask

Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid. Op een doeltreffende wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow. Daarnaast vindt er een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acné en sproeten. Klik hier voor meer info.

In combinatie met de Vapozone of CO2 spray

Marja: “Toen ik de maskers binnen kreeg , kwam er ik al snel achter dat ik niet goed had gelezen wat ik bestelde… het masker wordt namelijk ingezet in combinatie met de Vapozone. De Vapozone vernevelt stoom waardoor het masker makkelijk versmelt met de huid En ja, die Vapozone gebruik ik al jaren niet meer in mijn praktijk.

Gelukkig heb ik een nog veel mooiere oplossing gevonden. Ik kan het masker ook in combinatie met CO2 spray inzetten. Deze spray zorgt voor extra doorbloeding en daardoor meer zuurstof in de huid, waardoor de werkstoffen in het masker beter worden opgenomen.”

Wat zijn de werkstoffen in het Quanis Melting Essence Mask?

Marja: “Hyaluronzuur is vochtbindend, scutellaria baicalensis wortelextract ontstekingsremmend. Vitamine C zorgt voor vermindering van pigmentatie… Wow, wat een schitterende werkstoffen!”

Aan de slag

Marja: “Het maskers bestaat uit twee delen. Het is een soort sheet, waardoor je het heel makkelijk op de huid kan aanbrengen. Het heeft een aangename temperatuur textuur. Niet zo’n koude natte flodder als veel sheets vaak zijn. Er zit weinig geur aan, die is eigenlijk te verwaarlozen.

Ik heb het masker allereerst op mijn man getest en was direct onder de indruk van het resultaat. Ik heb de voor- en nafoto’s op social media gedeeld en vanzelf kwamen er vragen van mijn klanten. Nogmaals de foto’s:

En ook Gerald en Martin klopten bij mij aan. Ik ben toen gestart met het meten van hun huid met de skinanalyzer van hannah, want meten is weten. Al was de meting niet schrikbarend, toch konden de heren allebei wel een vochtboost gebruiken. Perfecte kandidaten voor het Melting Essence Mask dus.”

De huid voorbereiden

Gerald: “Na de meting werden onze huiden gereinigd, behandeld met een lichte peeling om dode huidschilfers te verwijderen en werden er warme kompressen aangebracht.

Heel hygiënisch, elke keer een schoon kompres. Daarbij viel me de passie op die Marja heeft voor het vak. Volgens mijn beperkte ervaring dan ook een specialist die tijd wil nemen voor de cliënt en tevens haar deskundigheid wil inzetten om een maximaal haalbaar resultaat te behalen.”

In combinatie met de Beauty Angel voor een optimaal resultaat

Martin: “Na de reiniging en peeling werd het Quanis CO2 Serum in spray-vormop de huid aangebracht om vervolgens het Melting Essence Mask aan te brengen. Nadat deze was aangebracht werd de Beauty Angel een minuut of 15 erop gezet om door middel van het thermische effect van dit apparaat, de doorbloeding te optimaliseren en daardoor de werking van de ingrediënten van het masker te versterken.”

Marja vult aan: “De Beauty Angel is een huidverbeterend lichtapparaat, waarin alle positieve kleuren zitten die ook in de zon zitten, maar niet de negatieve UV straling. De Beauty Angel zorgt voor aanmaak van collageen en elastine in de huid, doordat het licht de fibroblast stimuleert en wakker schudt en zorgt voor meer ATP (energie) in de cel. Door het Quanis Melting Essence Mask doorzichtig is, laat het de lichtenergie van de Beauty Angel goed door en is het een perfecte combinatie.”

Gerald vervolgt: “Het Melting Essence Mask smelt op de huid. Dit voelt verkwikkend en licht tintelend aan. Het masker dient na de behandeling tegelijkertijd als serum. Dit serum werd door Marja ingemasseerd in combinatie met een bindweefselmassage tot in de nek en hals. Nadat het serum was ingetrokken werd de huid na behandeld met opnieuw warme kompressen. Heerlijk!”

De resultaten

Martin: “Na afloop van de behandeling zie je duidelijk dat de huid van Gerald en van mij goed gehydrateerd is, zacht en mooi roze. Mijn nasolabiale plooi en voorhoofdfrons is minder zichtbaar.

Martin voor de behandeling.

Martin na het Quanis Melting Essence Mask.

Bij Gerald zie je vooral een betere doorbloeding en minder kraaienpootjes bij de oogcontour. De volgende foto’s spreken voor zich.”

Gerald voor de behandeling.

Gerald na het Quanis Melting Essence Mask.

Aanwinst voor de salon

Marja: “Door de mix van werkstoffen is het masker voor een enorme doelgroep geschikt, niet alleen voor mannen. Je kunt het heel mooi bij een bruidje aanbrengen, net voor de grote dag. Bij een onrustige huid voor kalmering. En natuurlijk bij dames en heren die rimpeltjes hebben of wel even een vochtboost kunnen gebruiken. En ook een absoluut pluspunt is het feit dat je het masker het hele jaar kunt inzetten. Niet alleen Gerald en Martin zijn tevreden, ook mijn klanten vinden het een aanwinst voor mijn salon.”

Nog een review over dit schitterende masker bekijken op BeautyJournaal? Klik dan hier.

Meer informatie

Lees ook: Quanis Dermafiller, de naaldloze quick fix voor ooglijntjes.

Lees ook