De quickfix voor een vermoeide of doffe huid, met dagenlang effect

04:50 - 02:54
luistertijd 04:50 - leestijd 02:54

Naar de schoonheidsspecialiste ga je om je huidconditie optimaal te houden en na elke behandeling weer dagenlang te genieten van het effect van je behandeling.

We filmden een reportage met Jenny bij schoonheidsspecialiste Madya Donker van Ciao Bella in Heiloo, met het Melting Essence sheetmask van Quanis. Maar dit is niet zomaar een ‘sheet’ mask, het is het eerste sheetmasker ter wereld, waarbij de film oplost tot een serum die uiteindelijk helemaal in de huid gemasseerd kan worden. Het effect? Jenny geniet nog dagenlang na…

Bekijk hier de videoreportage die wij maakten met Jenny en schoonheidsspecialiste Madya, met Quanis Melting Essence Mask:

 

Quanis is sinds 2017 op de Nederlandse markt verkrijgbaar, het wordt geïmporteerd uit Japan, het land van de hyaluronzuren, glowing skin en gladde huidjes. In Nederland werken inmiddels al vele salons met de quick-delivery Quanis Dermafiller Eyepads. Ze bevatten een hoge concentratie hyaluronzuur die als kristallen puntjes gevormd zijn. De puntjes drukken iets in de huid en in combinatie met een krachtige osmotische werking zie je de fijne lijntjes direct rond de ogen verzachten. Een effect dat dagenlang aanhoudt. Vrouwen die als gevolg van een drogere huid snel kraaienpootjes vertonen in het ooggebied en (nog) geen injectables willen, zijn er groot fan van.

Essence gel

In het verlengde hiervan ligt het gloednieuwe masker dat voor 100% uit een essence-gel bestaat. Het ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met bijvoorbeeld stoom  of de Quanis CO2 spray en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. De elasticiteit en de stevigheid van de huid wordt verbeterd. De huid krijgt een instant glow.

Verhoogde bloedtoevoer dankzij de CO2 serum spray

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, maar ook pigmentatieproblemen en acné stabiliseren zich.

Wat zit er in het Quanis Melting Essence Mask?

Jenny’s huid oogt een dag na behandeling heel mooi rustig, alle rode ontstekingen zijn gekalmeerd. Haar huid heeft een frisse glow. Jenny is er heel gelukkig mee.

 

 

Een leuk voorbeeld van hoe het Quanis Melting Essence Mask internationaal gepositioneerd wordt.

 

Meer informatie

Lees ook: Quanis Dermafiller, de naaldloze quick fix voor ooglijntjes.

Lees ook