Epileren is niet altijd nodig

00:53 - 00:32
luistertijd 00:53 - leestijd 00:32

Tip van MUA Wayne Goss: Voorkom foundation snor

Make-up artist is Wayne Goss is inmiddels geen onbekende meer op BeautyJournaal. We zijn dol op zijn praktische en slimme make-up tips voor een feilloze en onberispelijke look. Een tijdje terug deelden we zijn video-tutorial over de zogenaamde ‘sandbag technique’, waarmee je kunt voorkomen dat je oogmake-up uitloopt. Gemist? Klik dan hier om naar het artikel te gaan.

Vandaag hebben we wederom een supertip van Wayne voor je, namelijk hoe je die zo gevreesde foundation snor kunt voorkomen. We horen je denken… “nou, gewoon je bovenlip epileren?!”… maar er zijn ook andere technieken, die vooral te maken hebben met de manier waarop je je foundation aanbrengt. Wayne legt dit in het volgende filmpje uit:

Lees ook