Een facial terwijl je slaapt, mooi pakket met bijna 40 euro korting!

09:03 - 05:26
luistertijd 09:03 - leestijd 05:26

Slaap je mooi met de overnight facial van Dermo28 en PBSerum

Overnight facial

In de nieuwe artikelenreeks ‘Slaap je mooi met…’ gaat Corine samen met de Brands We Love van BeautyJournaal op zoek naar de ultieme skin care die je voor het slapen gaan aanbrengt om wakker te worden met een stralende huid. Alsof je gedurende de nacht een bezoek hebt gebracht aan de salon voor een professionele gezichtsbehandeling. Vandaar ook de term ‘overnight facial’, mooi terwijl je slaapt.

Shop dit bijzondere pakket hier online met korting

 

In dit artikel zetten we vier producten van Dermo28 en PBSerum Cosmeceuticals in de schijnwerpers, waarmee je thuis je huid een krachtige overnight facial kunt geven.

Maatwerk, simpelweg in je eigen badkamer

Dermo28 en PBSerum Cosmeceuticals hebben beide maatwerk producten ontwikkeld waarmee je thuis diverse behandelingen kunt uitvoeren. Simpelweg in je eigen badkamer. Deze producten zijn uiteraard lager geconcentreerd dan de producten van Dermo28 en PBSerum Cosmeceutical voor gebruik in de salon, maar wel veel hoger dan voor de normale dagelijkse verzorging thuis.

1 + 1 = 3 met Dermo28 en PBSerum Cosmeceuticals

Door de producten van Dermo28 en PBSerum Cosmeceuticals te combineren ontstaat er een 1 + 1 = 3 effect.

Optimaal resultaat is waar het uiteindelijk om gaat en om dat te bereiken, volg je het volgende stappenplan:

In dit artikel lichten we de verschillende stappen en te gebruiken producten toe. En geven we je tips voor de ultieme overnight facial.

Shop dit bijzondere pakket hier online met korting

 

Stap 1: Reinigen

Reinig je huid grondig met een reinigingslotion- of milk naar keuze. Bijvoorbeeld de Aqua HydroLatte en Aqua HydroTonic. Je favoriete reiniger uit je eigen skin care regime kan natuurlijk ook. Als de huid maar schoon wordt, als voorbereiding op de volgende stappen.

Stap 2: pH reguleren met Dermo28 Crema Acida + Regolatore pH

pH-regulatie is door Dermo28 ontwikkeld als één van de primaire pijlers van de cosmedische huidverbetering. Door de pH van de huid te neutraliseren, ontstaat er minder irritatie door fruitzuren en treedt er een intensere werking en betere opname van actieve ingrediënten op.

 

Dermo28 Crema Acida brengt de huid weer in balans en is ideaal voor een onzuivere huid. De formule is in staat om de natuurlijke zuurgraad en pH-waarde van je huid te herstellen. Het vermindert roodheid en irritaties, biedt bescherming tegen bacteriën en behoudt een gezonde en stralende huid.

Actieve ingrediënten in Crema Acida:

Breng na de grondige reiniging (stap 1) de crème als een masker aan en laat deze tenminste 10 minuten inwerken. Verwijder daarna voorzichtig met Regolatore pH, aangebracht op een wattenschijfje.

Regolatore pH is een toniclotion die helpt de juiste pH-waarde van de huid te behouden en wordt gebruikt om de Crema Acida te verwijderen. Gebruik geen water, aangezien hierdoor de pH-waarde van de huid juist hoger wordt (pH van water is 7). Ook vermindert Regolatore pH irritaties en controleert de lotion het vetgehalte. Het geeft een aangenaam en fris gevoel. In combinatie met Crema Acida garandeert het een pH-regulerende behandeling, waardoor de stappen die nog komen gaan meer effect hebben.

Actieve ingrediënten in Regolatore pH:

Shop dit bijzondere Overnight pakket hier online met korting

 

Stap 3: Dermo28 Aqua Home Therapy

Een exclusieve salonervaring voor thuis. Een intensief hydraterende behandeling die de 28 daagse celvernieuwing stimuleert door een diepe exfoliërende werking. Het maakt de huid weer glad, zacht en soepel.

De aanwezigheid van fruitzuren in de Aqua Home Therapy garandeert een huidvernieuwende werking en zorgt voor een betere opname van verschillende actieve ingrediënten. Het is geschikt voor het verzachten, in evenwicht brengen en herstellen van je huid.

Breng deze thuisbehandeling 1 keer per week aan op je gezicht, hals en decolleté, waarbij je het gebied rondom je ogen vermijdt. Laat het product 10 minuten inwerken en spoel daarna grondig af met lauw of koud water.

Actieve ingrediënten in Aqua Home Therapy:

Aqua Home Tip!

 Aqua Home Therapy is uitstekend als thuiskuur in te zetten, eens per week en dat voor 4 weken lang. Je kunt Aqua Home Therapy ook gebruiken als thuisbehandeling, ter overbrugging van je bezoeken aan de schoonheidssalon, om de 28 dagen celdelingscyclus te blijven stimuleren.

Shop dit bijzondere Overnight pakket hier online met korting

 

Stap 4: PBSerum Cosmeceuticals Hyaluronic

Voor je overnight facial gebruik je de Hyaluronic Kit van PBSerum Cosmeceuticals, met gevriesdroogde enzymen. De Hyaluronic kit is zeer geschikt voor een vochtarme huid met lijntjes en rimpels, en mag – zeker in de winter, wanneer de huid snel last heeft van droogheid – niet ontbreken in je overnight facial routine.

Actieve ingrediënten

Door de PBSerums te vriesdrogen, behouden de enzymen en actieve ingrediënten 100% van hun activiteit en kunnen zij optimaal hun werk doen, wanneer ze in contact komen met de huid. Er zijn geen conserverings- of andere additieve middelen (zoals vulstoffen) toegevoegd aan de producten van PBSerum Cosmeceuticals. Het betreft altijd 100% pure ingrediënten en daarmee ook 100% effectiviteit.

Breng een deel van het serum aan op je gezicht en hals. Masseer het product met je vingertoppen in de huid. Hierbij geldt: hoe langer, hoe beter. Neem er dus gerust even goed de tijd voor. Laat het product gedurende 3 tot 5 minuten intrekken en herhaal dan deze stap met het resterende serum opnieuw. Om je huid goed de tijd te geven het product op te nemen, is het belangrijk om niet meteen de gehele inhoud van de ampul te gebruiken. Liever in delen. De volgende foto laat het resultaat zien van een kuur met de Hyaluronic Kit.

Shop dit bijzondere Overnight pakket hier online met korting

 

Stap 5: Nachtcrème + volgende dag een dagcrème met SPF

Sluit tot slot af met je gebruikelijke nachtcrème. Vanwege het peelend effect van de enzymen uit de PBSerum Hyaluronic Kit, is bescherming tegen de zon met een minimale SPF factor van 15 in de winter een must gedurende minimaal 48 uur na de behandeling. Vergeet daarom niet om de volgende dag een dagcrème met SPF, of een losse SPF te gebruiken. Monique en Corine testte eerder al de zonverzorging van Dermo28.

Aan de slag met de overnight facial van Dermo28 en PBSerum?

Prijzen:

*** Speciaal voor BeautyJournaal lezers ***

Shop de Overnight Kit (bestaande uit de bovenstaande producten): van € 285,50 voor € 249,00 via deze shoplink.

Deze BeautyJournaal Special is alleen geldig in januari. Er zijn 20 Overnight Kits beschikbaar, waarbij geldt: Op=Op. Bestel dus snel en slaap je mooi met Dermo28 en PBSerum.

Lees ook