Geef je huid haar gezonde glow terug!

07:28 - 04:29
luistertijd 07:28 - leestijd 04:29

De effectieve peelings van Dermo28 en PBSerum

Nu de herfst is aangebroken, ligt voor velen van ons een vale en doffe huid weer op de loer, maar het kan ook zijn dat je van pigmentvlekjes af wilt, die in de zomer opdoemden. Een peeling biedt dan uitkomst. Dode huidcellen worden verwijderd en de huid krijgt haar gezonde glow terug.

Huidverbetering in de schijnwerpers

We vertellen je over de mooie peelings van Dermo28 en PBSerum, die in de salon kunt ondergaan, en met speciale producten ook thuis kunt gebruiken.

Bij Dermo28 staat het in balans brengen van de huidbarrière centraal. De twee primaire principes van Dermo28 zijn: optimaal hydrateren en 28 dagen celdeling.

PBSerum Cosmeceuticals werkt met gevriesdroogde enzymen, die huidproblemen afbreken en de huidcllen reactiveren. Pluspunt voor de schoonheidsspecialiste: de producten van beide merken kunnen heel goed worden gecombineerd, waarbij geldt: 1+1=3

Leestip! Onze tester en schoonheidsspecialiste Su Chen testte PB Serum het firming serumin haar salon, bekijk het resultaat.

Leestip! In dit artikel leggen Wim en Ilona Westera (hierboven op de foto) van Western Cosmetics – distributeur van Dermo28 en PBSerum – uit waarom deze schitterende merken een plek in elke salon verdienen.

Dermo28 als cosmedische huidverbetering

Optimale celvernieuwing in 28 dagen, dat is mogelijk door onder meer fruitzuren toe te passen, de huid te hydrateren en de pH-balans te herstellen. Hiervoor zijn de Complexen van Dermo28 ideaal.

Wat is een Complex?

Een Complex van Dermo28 bevat altijd vier stappen in één, namelijk:

Bijzonder in deze unieke aanpak is dat tijdens het exfoliëren van de huid met fruitzuren de huid tegelijkertijd herstelt. Hierdoor ontstaat er minder tinteling, roodheid en irritatie tijdens de peeling, waardoor de huid zich meteen kan richten op het opnemen van de activerende werkstoffen.

Door deze aanpak ervaar je terwijl je lekker in de stoel van de schoonheidsspecialiste ligt minder irritatie, maar is het resultaat intenser en beter. Door deze unieke herstellende werking van de complexen tijdens het peelen, onderscheidt Dermo28 zich van andere gevestigde merken die ook werken met fruitzuren. Hierdoor kan Dermo28 ook wel een cosmedisch huidverbeteringsmerk genoemd worden.

Hoe werken deze Complexen?

Exfoliëren: De huid wordt eerst geëxfolieerd door een fruitzuurpeeling die bestaat uit 30% glycolzuur, 5% melkzuur en 2% salicylzuur. De behandeling heeft een pH-waarde van 3.0, waardoor de huid beter in staat is actieve ingrediënten op te nemen.

Hydrateren: Door onder meer Saccharide Isomeraat. Dit is de basis van een gezonde huid en dit vind je daarom bij Dermo28 terug in ieder product.

Herstel: Tijdens het peelen wordt de huid door onder andere Vitamine A, E en Jojoba-olie tegelijk hersteld. Hierdoor hoeft de huid zich minder te richten op irritatie, tintelingen en roodheid.

Activeren: Door de huid dus meteen te herstellen en te hydrateren tijdens het peelen, kan de huid zich goed richten op een specifiek huidprobleem, doordat de huid beter in staat is om direct actieve ingrediënten op te nemen.

In de thuisverzorgingslijn van Dermo28 heeft ieder huidprobleem een eigen complex met deze 4-stappen aanpak. Na het complex volgt ltijd een crème.

Exclusieve salonbehandeling met Dermo28

In de salon wordt met dezelfde aanpak gewerkt, maar dan in hogere concentraties.

Eén van deze behandelingen is de Unica Resurfacing Treatment, een exclusieve salonbehandeling die essentieel is voor een goede celvernieuwing.

De treatment wordt door de schoonheidsspecialiste ter plekke aangemaakt zodat er een heel verse werkzaam concentraat ontstaat: krachtig exfoliërend, herstellend, hydraterend en activerendMet als resultaat… een stralende huid!

 

PBSerum Cosmeceuticals Renewal vit Radiant Complex

Verser dan dit kun je het niet krijgen. Dit complex voor in de salon en voor thuis bevat Keratinase PB333 enzymen (ook wel SmartPeeling genoemd) en zeer hoog gedoseerde stabiele en hoogwaardige Vitamine C, maar liefst 94 procent. Deze actieve stoffen worden in gevriesdroogde vorm geleverd. Je activeert de stoffen zelf op het moment dat je het complex aanmaakt tijdens de salonbehandeling of thuis.

PBSerum Renewal vit Radiant Complex werkt als een sterke antioxidant, exfoliëert en blokkeert de melanine synthese en kan daarom uitstekend worden ingezet bij een vale en doffe huid, een rokershuid en bij hyperpigmentatie. De huid krijgt haar glans terug en kleurverschillen verminderen zichtbaar.

Leestip! BeautyJournaal testers Karmelita, Su en Corine gingen al eerder aan de slag met de gevriesdroogde enzymen in de PBSerum Extreme Firmness kuur. Lees hun ervaringen hier.

Hoe werkt deze slimme peeling?

Revolutionair aan PBSerum is dat er wordt gewerkt met de bovengenoemde SmartPeeling, die in vrijwel ieder gelaatsproduct terug te vinden is. Deze SmartPeeling bestaat uit gepatenteerde Keratinase PB333 enzymen. Deze enzymen werken altijd direct en zijn zeer effectief, doordat ze zo zijn geproduceerd dat hormonen of andere invloeden vanuit het lichaam geen invloed hebben op de werking van de enzymen.

De Keratinase enzymen verbreken de keratineverbindingen in de huid, waardoor er een exfoliërend effect ontstaat op een zeer milde wijze. Daardoor kan de SmartPeeling bij iedere huid worden gebruikt, ook bij de zeer gevoelige. Zonder irritatie en roodheid. De huid wordt beter doorlaatbaar, celvernieuwing wordt gestimuleerd en actieve ingrediënten uit skin care worden beter opgenomen door de huid.

Het concept van de SmartPeeling op basis van PB333 Keratinase, is dat de peeling zelf ‘herkent’ wat de huid nodig heeft en daardoor gericht en selectief handelt. Vandaar de term slimme peeling.

Hoe pas je het toe?

Als kuur van een maand of als toevoeging aan een bestaande behandeling met producten voor thuisgebruik. Voor een resultaat op lange termijn of voor een extra ‘boost’ kun je het Radiant Complex van PBSerum Cosmeceuticals ook naast elk ander merk aanvullend inzetten.

Meer weten?

Als consument of professional heeft de distributeur een speciale informatiepagina aangemaakt met meer informatie voor jou als lezer van BeautyJournaal.

 

Over Western Cosmetics

Meer informatie over Dermo28 en PBSerum Cosmeceuticals vind je bij Western Cosmetics. Western Cosmetics biedt als cosmeticaleverancier deze twee huidverbeteringsmerken aan, samen met een totaaloplossing voor huidspecialisten. Beide merken zijn met elkaar te combineren voor een 1+1=3 effect. Als huidspecialist richt je je samen met Western Cosmetics op de huid van de klant en word je daar in allerlei vlakken in ondersteund. Als consument of professional is er een speciale landingspagina met meer informatie voor de lezers van BeautyJournaal.

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love dossier van Western Cosmetics.

Lees ook